Br1 Objavljeno November 23, 2007 Opozori Objavljeno November 23, 2007 Torej kakorkoli: na veliko razočaranje motomarsofske publike se je zgodilo dvoje: 1 Br1 je imew spet prow :yea2: :grupni: ko je predvidel, da 2 vlada ne bo odstopila, sy je JJ prevelika p***ica za kaj podobnega Na podlagi drugega dogodka razglašam temo za izpeto.
GREY WOLF Objavljeno November 24, 2007 Opozori Objavljeno November 24, 2007 Torej kakorkoli:na veliko razočaranje motomarsofske publike se je zgodilo dvoje: 1 Br1 je imew spet prow :yea2: :grupni: ko je predvidel, da 2 vlada ne bo odstopila, sy je JJ prevelika p***ica za kaj podobnega Na podlagi drugega dogodka razglašam temo za izpeto. Ti agitator ti... JJ je pošten politik, pravi Janez.Vedoč, da v državnem zboru ima zagotovljeno podporo se je pogumno podal pod reflektorje,zjutraj obiskal frizerja, manikurja, pedikurja,mat kurja, le psihiča še ni utegnil.Po več urni borbi je junaški JJ z svojo konjenico pukšičev,jerovškov,hrzajočo irglovo dosegel imenitno zmago.Porazil je bebasto opozicijo, ki nikakor ni hotela z njim v EU, pa čeprav je nabavil nove stole, ki po vrednosti prekašajo naše mopije, da o voznem parku ne zgubljam besed.Ja luzerji ta opozicija, da ne razume, da JJ je in bo desetar, ki rabi potrditev za svoj potlačeni ego velikega vojskovodje. Sicer pa skoraj... Kralj je mrtev naj živi cesar.
janih Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Politika ?Kaj je že to :hmm: KURBA
GREY WOLF Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 KURBA Nikakor ne.Prej samopostrežni avtomat.
bmwslo Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 Nikakor ne.Prej samopostrežni avtomat. ... samo problem je, ker smo mi na napačni strani tega avtomata. :closedeyes:
GREY WOLF Objavljeno November 27, 2007 Opozori Objavljeno November 27, 2007 ... samo problem je, ker smo mi na napačni strani tega avtomata. :closedeyes: hebat ga, še dobro da nisem napisal stroj za molzenje... aj aj aj, ven ga daj. :whistle:
lasagna Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Kwazdej, a so odstopili al ne ? Ker berem samo ta forum, ste edini, ki mi lahko posredujete oprijemljivo informacijo. Odgovor se lahko glasi DA ali pa NE. Prvih deset bo šlo v boben.
GorazdH Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 pa kaj je janezka vozilo neki okoli mercatorja? a zdej daje še nakupovalne nasvete??? tipu se je zmešalo :trance_33_sleep:
ZD€N€ Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 KURBA :worship: :worship: :worship: BB
HHV Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 ... tipu se je zmešalo :trance_33_sleep: Že dolgo tega!
GREY WOLF Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 Hja, zakaj bi odstopili? za vse je kriva opozicija , pa včasih državljani.Objektivna odgovornost je udbomafijski konstrukt...zato tej vladi ni treba odstopat.Pa še en argument imam, JJ rodbina še ni prišla vsa h kruhu.
janih Objavljeno November 28, 2007 Opozori Objavljeno November 28, 2007 še mal, pa se bo vse zvedel, še eno TV soočenje z zdolškom, pa bo vse prišlo na plano, človek veliko ve :whistle:
Medoo Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Politika ?Kaj je že to :hmm: Nekaj za na kruh namazat! :naughty:
dvabatta Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Nekaj za na kruh namazat! :naughty: Eeee..Medoo. Mislim,da če bi drek na kruh namazal bi bilo boljše,kot pa to njihovo politiko. :SS
janih Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Eeee..Medoo.Mislim,da če bi drek na kruh namazal bi bilo boljše,kot pa to njihovo politiko. :SS ja, sam moraš pazit da ni od politikov drek :SS :SS
dive Objavljeno November 29, 2007 Opozori Objavljeno November 29, 2007 Škoda, da se morajo predstavniki države posluževati takih dejanj, ki bi se jih morali sramovati..... :fredy:
HHV Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Škoda, da se morajo predstavniki države posluževati takih dejanj, ki bi se jih morali sramovati..... :fredy: Morajo? Saj jim ni treba. Jih nihče ne sili. S tem le kažejo svojo pokvarjenost. Zakaj pa je tako? Menda smo jih volili. In dokler folk voli take ki lepo pojejo, pa take ki so nosili glavo v cekarju in podobne kretenarije, bo še naprej tako.
ZD€N€ Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 ja, sam moraš pazit da ni od politikov drek :SS :SS :worship: :OK: :fight2: samo sranje je od njih
Pervy Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 današnja Mladina ima cel kup lepih člankov o JJ in dejanjih, ki jih sponzorira ter njegovemu prodajanju megle ko pravi da se bo boril proti tajkunom. še dobro da je Mladina tak komunistični cajtng ker bi se lahko drugače počutil tako užaljenega da bi spet grozil z odstopom vlade :headbang:
GREY WOLF Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Meni je jerovšek taki car,pa pukšič.Milina me oblije ob njunem mletju in zagovarjanju JJ.Sm, zdej ko je JJ recimo priznal zmoto - napako pri prodaji Mercatorja, pričakujem salto mortale v stilu, vedno smo opozarjali...in tega se neizmerno veselim. :trance_33_sleep:
janih Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 Meni je jerovšek taki car,pa pukšič.Milina me oblije ob njunem mletju in zagovarjanju JJ.Sm, zdej ko je JJ recimo priznal zmoto - napako pri prodaji Mercatorja, pričakujem salto mortale v stilu, vedno smo opozarjali...in tega se neizmerno veselim. :trance_33_sleep: ne vem, če boš to dočakal :nono: :zzz:
GREY WOLF Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 ne vem, če boš to dočakal :nono: :zzz: Pusti mi upanje... eeehhhhhhhhh.
bernardek Objavljeno November 30, 2007 Opozori Objavljeno November 30, 2007 zdaj ko so ponovno zaštartali vse skupaj izgleda kot eno veliko pokrivanje z ušesi v stilu popravnih izpitov iz vseh predmetov..... politika za totalne naivneže in bebce, kar si na žalost sami dopuščamo.....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se