dr-big Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) Ta nesreča je bila spet opomin vsem, da se po samotnih poteh nikoli ne vozi sam. Kjer se je zgodilo, je bilo namreč do najbližje hiše vsaj 10 km. Kaj to pomeni ponoči, utrujen in moker, da o kakšni poškodbi sploh ne govorim, pa verjetno sploh ne rabim razlagati. Ni 2x za rečt da ni kj...Mislim da pa Gregor ni lih vrei...nek glavobol ga je že zgoraj matral.???Sedaj se mi ne javi na mobi.. Popravljeno December 1, 2007. Popravil dr-big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DanAja Objavljeno December 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2007 Ni 2x za rečt da ni kj...Mislim da pa Gregor ni lih vrei...nek glavobol ga je že zgoraj matral.???Sedaj se mi ne javi na mobi.. Pa kaj je udaril kam z glavo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 (popravljeno) Pa kaj je udaril kam z glavo? Nea se spomni da bi kam udaril...samo nekam čuden je pa bio..??? Popravljeno December 1, 2007. Popravil dr-big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DanAja Objavljeno December 1, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 1, 2007 Nea se spomni da bi kam udaril...samo nekam čuden je pa bio..??? Daj poskusi njegove domače opozorit na to, da ima mogoče kaj poškodovano; s kakšnimi krvavitvami v možganih se ni za špilat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BigCat Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 Uffff .... upam da razen glavobola ni hujšega .... Čeprav ni bilo videt da bi kam z glavo zadel .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metalc17 Objavljeno December 1, 2007 Deli Objavljeno December 1, 2007 Uff vidim,da ste se imeli fino,da bi bil kej bližje bi se vam pridružil.Ja sneg pa led je kr problem s cross gumami kaj šele z cestnimi,ki že po mal mokri travi vrtijo na povn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Najlepša vam hvala vsem, dan je bil izvrsten, lepšega dneva "boja proti AIDS-u" skoro nebi mogli met :naughty: ... Dogodivščina je res bila izvrstna in upam da še kdaj ponovimo ( no ja, ne ravno vsega :whistle: ) Hvala še 1x vsem za pomoč in izvrsten dan :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Najlepša vam hvala vsem, dan je bil izvrsten, lepšega dneva "boja proti AIDS-u" skoro nebi mogli met :naughty: ... Dogodivščina je res bila izvrstna in upam da še kdaj ponovimo ( no ja, ne ravno vsega :whistle: ) Hvala še 1x vsem za pomoč in izvrsten dan :worship: :zzz: ..Kako sn pa jaz zmatran...Lepo za slišat, da si OK!!...Ti še imaš nekaj slikic...ne da? :photo: Popravljeno December 2, 2007. Popravil dr-big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DanAja Objavljeno December 2, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2007 Videi so na žalost neuporabni, ker je bila kamera montirana preveč v desno. A je bil še kdo kaj utrujen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) Videi so na žalost neuporabni, ker je bila kamera montirana preveč v desno. A je bil še kdo kaj utrujen? Kakšna škoda.. :(...to je katastrofa zame :wallbash: Popravljeno December 2, 2007. Popravil dr-big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Videi so na žalost neuporabni, ker je bila kamera montirana preveč v desno. A je bil še kdo kaj utrujen? Šment... :( D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Kje so pa slike?? Ali jih samo jaz ne vidim?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Nea se spomni da bi kam udaril...samo nekam čuden je pa bio..??? Meni vedno tak deluje :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 (popravljeno) zakaj vun vlečt, če ga zlomiš skup je to ja dosežek ... :whistle: Pa še zezal se je tip :slap: :D..Vuk slike so na 3 strani...meni jih vsaj pokaže :hmm: Popravljeno December 2, 2007. Popravil dr-big Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Opala, pubeci, zakon! Carji ste. :worship: No, Grega, da si le OK, ... še dobro, da si na glavo pado! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 2, 2007 Deli Objavljeno December 2, 2007 Pa še zezal se je tip :slap: :D..Vuk slike so na 3 strani...meni jih vsaj pokaže :hmm: Firefox ne pokaže slik, IE pa bp...poglej malo na mail. Gregor ni čuden, on je vedno tak...še posebej,odkar je videl kitajce ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Brez skrbi, slike bom dodal Rad bi se še 1x zahvalil Alešu, Danaji, BigCat-u, Dančiju in Dr.Bigu za vse...bilo je SUPER. Mojih nekaj modric bo zginlo brez dvoma, spomin bo pa ostal lep. Kar se same nesreče tiče: malo levo, malo desno, malo nižje ali malo višje pa bi se končalo katastrofalno. Dejstvo je, da me ima tam zgoraj še nekdo rad :worship: Vsekakor bi brez vas bil pečen. Zato vsem dobronamerno polagam na dušo NIKOL NEKAM NA TAKO FURO SAM ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DanAja Objavljeno December 3, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 3, 2007 Firefox ne pokaže slik, IE pa bp...poglej malo na mail.Gregor ni čuden, on je vedno tak...še posebej,odkar je videl kitajce ;) Posodobi Firefox, meni jih pokaže brez težav. NGregor, ti pa se lepo obnovi, da boš O.K. za naslednjo turo. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr-big Objavljeno December 3, 2007 Deli Objavljeno December 3, 2007 Brez skrbi, slike bom dodal Rad bi se še 1x zahvalil Alešu, Danaji, BigCat-u, Dančiju in Dr.Bigu za vse...bilo je SUPER. Mojih nekaj modric bo zginlo brez dvoma, spomin bo pa ostal lep. Kar se same nesreče tiče: malo levo, malo desno, malo nižje ali malo višje pa bi se končalo katastrofalno. Dejstvo je, da me ima tam zgoraj še nekdo rad :worship: Vsekakor bi brez vas bil pečen. Zato vsem dobronamerno polagam na dušo NIKOL NEKAM NA TAKO FURO SAM ! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se