metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 absolutno pridem.... :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 absolutno pridem.... :evilgrin:
bladzo Objavljeno December 2, 2007 Opozori Objavljeno December 2, 2007 Torej GOKART na MNZ! V sklopu zabeve, se bo zgodila "NAJ" dirka v kateri se bodo pomerili "naj" slovenski vozniki motojev (beri naj slo dirkači in popotnica) proti "naj" motosvetovcem (po izboru uredništva portala)! Med motosvetovci bom izbrali med 5 in 10 "naj" motosvetovcev, kateri bodo zastopali barve motosveta in tako poizkušali ugnati tiste, ki jim je vožnja motorja in dirkanje že skoraj služba. V kolikor imate predlog, kdo sodi v motosvetovo ekipo za "naj" dirko ga predlagajte (s kratko obrazložitvijo prosim)... Vsekakor bodo možne tudi individualne vožnje z gokarti! Cena bo 10% nižja od običajne.
Noise Objavljeno December 3, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 3, 2007 absolutno pridem.... :evilgrin: absolutno pridem.... :evilgrin: In to kar dvakrat... :evilgrin:
mačka27 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 Tud moja malenkost bo prdrajsala.... :naughty:
Schmid87 Objavljeno December 3, 2007 Opozori Objavljeno December 3, 2007 absolutno pridem.... :evilgrin: absolutno pridem.... :evilgrin: absolutno pridem.... :evilgrin: In to kar dvakrat... :evilgrin: 3x :D
actarus16 Objavljeno December 4, 2007 Opozori Objavljeno December 4, 2007 Vem , da boste RES vsi žalostni.....ampak mene ne bo....imamo fešto na firmi isti dan isto uro.... :headbang: Drugo leto.... :naughty:
Noise Objavljeno December 4, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 4, 2007 Čudna firma, da ima žur na motosvetov dan ?!?!
Jure007 Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Čudna firma, da ima žur na motosvetov dan ?!?! :grim :grim :OK: :OK:
Noise Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 Karta... - izberi "poljuben" motiv, sprintaj, in prinesi s sabo :)
soncy Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Karta... - izberi "poljuben" motiv, sprintaj, in prinesi s sabo :) kaj pa če printerja nimaš? :hmm:
Noise Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 kaj pa če printerja nimaš? :hmm: Potem pa si dobro zapomni motiv na karti :D :D :D /se hecam, ni panike, se da tudi brez normalno priti noter, samo ne zamujati, če karte nimate s sabo/...
minca Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 tut jz pridem za par minut pogledat najbrž :whistle: :whistle: pa spoznat koga :naughty: :naughty: ;)
actarus16 Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Čudna firma, da ima žur na motosvetov dan ?!?! Vem (je_i ga), a plača je kar solidna.....
soncy Objavljeno December 5, 2007 Opozori Objavljeno December 5, 2007 Potem pa si dobro zapomni motiv na karti :D :D :D /se hecam, ni panike, se da tudi brez normalno priti noter, samo ne zamujati, če karte nimate s sabo/... božička si bom pa ja zapomnila :yea2: sva v tesnem poslovnem sodelovanju vsako leto. :lol:
Noise Objavljeno December 5, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 5, 2007 Vem (je_i ga), a plača je kar solidna..... Can't argue with that.. :D
bauca Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Jaz bi tud če ne bi delala :headbang: ... mogoče pa se mi posreči... Samo pol je treba še nekak dol prit.. :unsure:
danci1973 Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Jaz bi tud če ne bi delala :headbang: ... mogoče pa se mi posreči...Samo pol je treba še nekak dol prit.. :unsure: Če ss na slikah v tvojem profilu res ti, te magari nesem v LJ... :naughty: D.
bauca Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Če ss na slikah v tvojem profilu res ti, te magari nesem v LJ... :naughty: D. Hehe .. sem ja, sej piše (zarad takšnih ponavljajočih se vprašanj) :whistle: ... no pol je to porihtano :)
_Nejkooo_ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Jaz bi tud če ne bi delala :headbang: ... mogoče pa se mi posreči...Samo pol je treba še nekak dol prit.. :unsure: če maš željo it, samo reči...maš že zrihtan prevoz :D :yes:
Noise Objavljeno December 6, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 6, 2007 No evo, pa ste zmenjeni. Danci, ti primeš Bauco v roke, Nejko pa vozi!
_Nejkooo_ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 No evo, pa ste zmenjeni. Danci, ti primeš Bauco v roke, Nejko pa vozi! pri trojanah pa se menjama :D
Priporočene objave