Vanga Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Jaz bi tud če ne bi delala :headbang: ... mogoče pa se mi posreči...Samo pol je treba še nekak dol prit.. :unsure: Kaj se te sekiraš, jaz tudi delam do 20.00h, pa resno razmišljam da bi šel potem dol. danci1973 me boš počakal, bom jaz skozi okno gledal, medtem ko boš ti bauco v rokah držal, nejko pa nas bo peljal dol, ko pa se bosta na Trojanah menjala, pa se bom presedel z leve na desno, da nebom heksnšusa dobil.
Pervy Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 rogla - 30ka - stari frendi! jebi ga ne bo me, sicer pa ne dvomim da bo na ta datum še najmanj 10 fešt kjer bi moral bit :headbang:
_Nejkooo_ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Kot kaže bo treba prit :blush: itak, če bojo vsaj pol tolko sexy hostese kot lani, je udeležba nujna hehe :D
Jeger Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 uglavnem.... js pridem .... dejte per hladit B)
KeC Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 itak, če bojo vsaj pol tolko sexy hostese kot lani, je udeležba nujna hehe :D Eh kake pa maš. Da bi se tako daleč fural zaradi nekih hostes? :grrr Pridem skoraj samo za to, ker sta mi vapo pa klimbra obljubila, da mi častita pivo. :grim :beer2:
savo Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Tudi jaz bom verjetno prišel... :) Se vidimo.
Burnout Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Končno se bom tut jst lahko udeležil te zabave :evilgrin: :D Lp Burnout
Roky Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 (popravljeno) Pridemo :OK: Popravljeno December 6, 2007. Popravil Roky
Noise Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 Excellent... samo še dober teden...
_Nejkooo_ Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Eh kake pa maš. Da bi se tako daleč fural zaradi nekih hostes? :grrr Pridem skoraj samo za to, ker sta mi vapo pa klimbra obljubila, da mi častita pivo. :grim :beer2: no...to pa itak spada zraun hehe :OK:
Port Folio Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 A črno-bela karta za zamudnike zadostuje :hmm: (dolgcajt)
Einherjar Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Sranje. Najbrz imam koncert v Leibnitzu ta dan, ce pa stvar odpade - se vidimo.
gebre Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Končno se bom tut jst lahko udeležil te zabave :evilgrin: :D Lp Burnout No, končno se bomo spet vidli :grim ps.: bauca, zate bi še kakšen Gornec v vzhodni blok "prlaufal" :wub:
maus Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 kaj pa če printerja nimaš? :hmm: Jih bom jaz naprintal in prodajal po 1 € :lol1: :whistle:
Jure007 Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Torej GOKART na MNZ! V kolikor imate predlog, kdo sodi v motosvetovo ekipo za "naj" dirko ga predlagajte (s kratko obrazložitvijo prosim)... gapi... lanski zmagovalc, da se vid a je blo naklučje al je dec le pelu tko kot se šika. pa vsak ma pravico, da brani naslov :whistle:
gapi Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 gapi... lanski zmagovalc, da se vid a je blo naklučje al je dec le pelu tko kot se šika. pa vsak ma pravico, da brani naslov :whistle: :naughty: No jst dam pa Jureta007 k je pa predlanski prvak. Lani se je pa pač ustrašu k je vidu da sm se jst prjavu :whistle:
bladzo Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 No, pa začnimo zbirati ekipo "naj" motosvetovcev za "naj" dirko! 1. Jure007 kot "naj"hitrejši na prvi "veliki nagradi motosveta" 2. Gapi kot "naj"hitrejši na drugi "veliki nagradi motosveta" (tudi pri striptizu se je izkazal kot zelo pogumen mladenič, torej tudi "naj"pogumenjši motosvetov striper :D ) 3. .... 4. .... Hm, se mi zdi, da bodo morali naši dirkači potrenirati, če bodo hoteli premagati motosvetovo ekipo... p.s.: vse stroške voženj na dan zabave v okviru naj dirke krije Motosvet!!!
soncy Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Jih bom jaz naprintal in prodajal po 1 € :lol1: :whistle: mausi podjetnik :kva2: ma 1 € ni nč :wacko: to še za pir ne boš imel :whistle: ti bom kar celo božičnco dala za karto, ti kar sprintaj :OK:
gapi Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 tudi pri striptizu se je izkazal kot zelo pogumen mladenič, torej tudi "naj"pogumenjši motosvetov striper No no, gor sploh nism biu prostovoljno, pa še strah me je blo kje je bla moja dečva :unsure: No zej sm pa itaq samski, tko da bom šu do fulllla (če bodo smrkci zraven mene plesal) :naughty:
bOnZy Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 (popravljeno) no ker je zgleda letos moja srečna cifra 3. ... skupno 3. v DP, 3. na zadnji dirki, se pa magari upam postavt obema najbolšima ob bok ... mogoče bom pa jest 3. najhitrejši na motosvetovi zabavi :P ... pa se prjavm kot 3. alkako to deluje? :P ... evo 3-razlogi :P Popravljeno December 7, 2007. Popravil bOnZy
LUMPKA Objavljeno December 7, 2007 Opozori Objavljeno December 7, 2007 Ja letos pa uletim tudi jaz skupaj z mojo klubsko sestrico. Spet bo veselo :010 :beer2:
Noise Objavljeno December 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 7, 2007 Spet bo veselo :010 :beer2: O ja.... o jaaaaaaa...
Priporočene objave