metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) le kdo je biu tm najdl cajta? :whistle: :yea1: :D haha....ti, jst,roky,mitofreak,fingi in njegova,tony,batzajla,mad driver :worship: :worship: :worship: :evilgrin: Popravljeno December 16, 2007. Popravil metuljcica46
metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Čamac k vidm da lih bereš še enkrat hvala za tist :winkiss: lepo je blo spoznat vse brubi,KeC-a,gebre,Nejko....in tako naprej.....fajn ste :rolleyes:
Čamac Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 eee super je blo :worship: najbolj me je ganlo, ko sem se lahko na 848ko vsedel :D Čamac k vidm da lih bereš še enkrat hvala za tist :winkiss: hvala za kaj? :unsure:
metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 eee super je blo :worship: najbolj me je ganlo, ko sem se lahko na 848ko vsedel :D si bil edini ne...ka to ste na skrivaj naredli?? :unsure: :D :worship:
Čamac Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 si bil edini ne...ka to ste na skrivaj naredli?? :unsure: :D :worship: ne ne, z dovoljenjem Bladzota :D smo vprašali pa je izgleda videl, da sem se zaljubil :D
metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 eee super je blo :worship: najbolj me je ganlo, ko sem se lahko na 848ko vsedel :Dhvala za kaj? :unsure: kaj si mi ti dal tisto od yamahe al je dal Brodar :unsure: sm mal zmedena...vglavnem pač tistmu hvala :blush: mihaaaaaa fotkeeeeee :evilgrin: btw Noise kaj tiste fotke v albumu so vse...mislm k so eni pomoje prou od motosveta s fotoaparati okol hodil...kdo so bli te??? :unsure:
Čamac Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 kaj si mi ti dal tisto od yamahe al je dal Brodar :unsure: sm mal zmedena...vglavnem pač tistmu hvala :blush: mihaaaaaa fotkeeeeee :evilgrin: btw Noise kaj tiste fotke v albumu so vse...mislm k so eni pomoje prou od motosveta s fotoaparati okol hodil...kdo so bli te??? :unsure: haha če to je eno in isto Čamac & Brodar, to sem oboje jaz... Od začetka sem imel na forumu nick Brodar, kasneje spremenjen v Čamac :) Drugače pa ti je dal tisto Matex_46 :D
metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 ne ne, z dovoljenjem Bladzota :D smo vprašali pa je izgleda videl, da sem se zaljubil :D haha :OK:
metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 haha če to je eno in isto Čamac & Brodar, to sem oboje jaz... Od začetka sem imel na forumu nick Brodar, kasneje spremenjen v Čamac :) Drugače pa ti je dal tisto Matex_46 :D kaj res...okej my mistake :D :kva2: a matex ma ja to bi ja vedla....haha....nism uspela nč govort z njim.....pa res bi rada k mava res enki skupnga,obema je všeč rozna barva...haha.....no ja pa v dotiku na zbiljah :yea1: jernej....teb pa še vedno ostane nekaj dolžno :P
Stroj Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Osa mi je bil najbl faca.....osa prnes polono sm in jo je prnesu :D
Brihta Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Kdo je bil pol pr gokartih najhitrejši?
snoopy Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Osa mi je bil najbl faca.....osa prnes polono sm in jo je prnesu :D A to je blo to...mi smo pa mislni da jo gre oribat :naughty:
Noise Objavljeno December 16, 2007 Avtor Objavljeno December 16, 2007 Kdo je bil pol pr gokartih najhitrejši? Beno... za ostale tri bom vrstni red prepisal iz rezultatov... (list z rezultati pa je še v rollu) :D
Noise Objavljeno December 16, 2007 Avtor Objavljeno December 16, 2007 btw Noise kaj tiste fotke v albumu so vse...mislm k so eni pomoje prou od motosveta s fotoaparati okol hodil...kdo so bli te??? :unsure: Emmm... fotk še ni gor... to verjetno ti lanski album gledaš :D :D :D
metuljcica46 Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Emmm... fotk še ni gor... to verjetno ti lanski album gledaš :D :D :D ma ne so fotke gor...tisto k si dal dons zutri neki za nagrade al kaj že.... :unsure: no pol pa komi čakam da bodo :winkiss:
gebre Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 (popravljeno) Baje smo se tud na žurki oglasli :unsure: Vrjamem na besedo, da je blo dobr. Jest sem pač nucal svoj lepotni spanec... in pa kozarček pred spanjem :slap: :lol1: ps.: a morajo biti filmčki (za "natečaj") posneti v roll baru, ali je dobra tudi bližnja okolica :lol: Popravljeno December 16, 2007. Popravil gebre
JMatic Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 jest sm pa na ene treh fotkah...a dobim nagrado :)
_SEBA_ Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 dobr je blo :worship: :worship: :worship: p.s. pa še en nej reče da sm pjanc ga bom ene dvakrat okol kepe .....
_N3jC_ Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 Blo je res fenomenalno :worship: :worship: Ja pa batzajla hvala za medico :kva2:
batzajla Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 ni za kej: vse za zdravje in dobro počutje! jst sm tolk zdrav, da je kej :yea1: fajn vas je blo vidt. škoda muzke in prehitrega odhoda mnogih damu, ma vseen je blo fajn. če bo kšna stvar rabila cenzuro, bo to video... :ninja:
Noise Objavljeno December 16, 2007 Avtor Objavljeno December 16, 2007 ma ne so fotke gor...tisto k si dal dons zutri neki za nagrade al kaj že.... :unsure: Naših uradnih še ni... jih moramo izbrat najprej... jih je toooooo much :D
_N3jC_ Objavljeno December 16, 2007 Objavljeno December 16, 2007 ni za kej: vse za zdravje in dobro počutje! jst sm tolk zdrav, da je kej :yea1: fajn vas je blo vidt. škoda muzke in prehitrega odhoda mnogih damu, ma vseen je blo fajn. če bo kšna stvar rabila cenzuro, bo to video... :ninja: Ja sam res je blo prehitr konc usega...se je tok hitr spraznl, pa še striptizete so prekmal šle :naughty:
Priporočene objave