Schumy Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 To križišče sem pofotkal,ker takšnega križišča še nikoli v mojem lajfu nisem vidu. Na prednosti cesti je " STOP " :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 To križišče sem pofotkal,ker takšnega križišča še nikoli v mojem lajfu nisem vidu. Na prednosti cesti je " STOP " :blink: :blink: Če bi še stopil malo nazaj, bi videl zakaj je stop znak, ta stop znak je namenjem vozilom katera gredo naravnost, ker odcep desno, tako kot kaže potek prednostne ceste je malenkost prej in ti ga nisi ujel na fotko. To je križišče kjer se zavije za Umag, oziroma na hitro cesto proti Puli, naravnost pa po stari cesti, in po predpisih ima tvoj desni prednost, ker tega pred postavitvijo znaka skoraj ni nihče upošteval so pokali po dnevnem redu. Meni vglavnem to ni nič nenavadnega in nerazumljivega. Če se pa motim, pa me naj nekdo prosim razsvetli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 če znaš brati znake so čisto vredu postavljeni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 Kdo pa dandanes sploh še gleda postavlene znake, če pa skos govorijo o neustreznih označenostih ipd. sranju... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 ker tega pred postavitvijo znaka skoraj ni nihče upošteval so pokali po dnevnem redu.Meni vglavnem to ni nič nenavadnega in nerazumljivega. Če se pa motim, pa me naj nekdo prosim razsvetli. Res ni bilo dneva, ko tu ne bi bil "pok", lepo so ga zrihtal pa naj še tako čudno zgleda! če znaš brati znake so čisto vredu postavljeni :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno December 14, 2007 Deli Objavljeno December 14, 2007 to je že malček bolj komplicirano Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 se mi je zdelo da gre za tisto križišče v katerem zavijem desno za Umag Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 Na tem križišču sem nedolgo tega skoraj povzročil nesrečo, ker sem prepozno opazil ta stop znak in le sorazmerno dobrim zavoram se je zahvaliti, da ni reklo BUUUUM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schumy Objavljeno December 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2007 To je dokaz koliko mi gledamo prometne znake :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 ko smo ravno pri tem kako gledamo prometne znake. mam jest eno štorijo. vsak dan se vozim v službo čez en most, kjer je prostor samo za eno vozilo. in seveda kdo ima prednost je urejeno s prometnim znakom. lepega dne so pa prometna znaka zamenjali. in jaz seveda zapeljem na most nasproti mi pripelje avto. jaz vsa penasta, kaj ne vidiš, da imam prednost. ker sem bila čisto na začetku mostu se peljem vzvratno in ustavim. odprem šipo in voznico v nasprotnem avtomobilu ful nazmerjam. ona pa mi lepo pove da so zamenjali prometa znaka. seveda sem postala čisto rdeča v glavo in mi je bilo potem žal da sem vpila nanjo. :blush: :blush: :lol: :lol: takole mal off topic dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 31, 2007 Deli Objavljeno December 31, 2007 Pri nas so pa na dokaj majhnem križišču spremenili potek prednostne ceste. Je pokalo vsaj 1 mesec :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 2, 2008 Deli Objavljeno Januar 2, 2008 Isto je bilo pri nas (križišče pri bivši nami- zdaj krožno). Še dve leti po spremembi poteka se mi je zgodilo, da mi je čiča s klobukom kazal na čelo, zakaj ne peljem, ko je bil na prednostni,-prej stranska... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se