kanyeg Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 Živjo, sem nov na forumu prav tako kar se tiče poznavanja motorjev, saj sem jih do sedaj samo vozil.. Dobil sem 50cc skuter 4t pa me zanima kaj, kako predelati za več navora in malo večjo hitrost(70, 80km/h). Hvala :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 2t mašine se da kar fajn pedenat z 4t pa žal nimaš kej preveč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 Živjo, sem nov na forumu prav tako kar se tiče poznavanja motorjev, saj sem jih do sedaj samo vozil.. Dobil sem 50cc skuter 4t pa me zanima kaj, kako predelati za več navora in malo večjo hitrost(70, 80km/h).Hvala :worship: jst sm dal drugo dizo(večjo),polini filter,pa fino nastavu forgazar(bencin zrak) pa gre kumej 65 po ravnini Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 15, 2007 Deli Objavljeno December 15, 2007 Malo si preberi http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...4-taktni+skuter Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kanyeg Objavljeno December 15, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 15, 2007 Hvala, kaj malo več navora pospeška za po zadnjem??s se da saj to kmaj nardit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ROBČEK Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 Hvala, kaj malo več navora pospeška za po zadnjem??s se da saj to kmaj nardit.. Ja, da se naredit, če maš APRILIJO, PIAGGIO, GILERO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 17, 2007 Deli Objavljeno December 17, 2007 :grrr navora za po zadnjem neboš kr tako dobu iz te mašine. sm z sošolcom v njegovem 3 valčke ven dala pa še tist je bol bogo potegnal .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kanyeg Objavljeno December 17, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 17, 2007 Ja, da se naredit, če maš APRILIJO, PIAGGIO, GILERO. Kaj se da narediti.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 18, 2007 Deli Objavljeno December 18, 2007 no če maš res voljo se da kupit 80cc kit, frgazer se vrjetn tud kje dobi čene pa dizo večjo, pa variomat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 Če hočeš met 80km/h, realnih seveda, ti nič drugega ne pomaga kot 80 kit, pa še z tem ne bo šlo toliko, še bo treba čudaaa drugih stvari menjat. Ker vem kolko grejo te jajce, nikamor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno December 19, 2007 Deli Objavljeno December 19, 2007 škoda je iz dreka čokolado delat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 (popravljeno) škoda je iz dreka čokolado delat :whistle: tr00. Frend ma tega jijajinga al boatiana al wtf karkol pač je, pa so zadnjil tam neki pr fergazerju spreminjal in gre zdej po števcu cirka 65 :) Prej je šol 37 hehehe :lol1: Nevem točn kaj so naredl, sam neki se je poznal. Popravljeno December 20, 2007. Popravil NejcZ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fbevc93 Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 ja to frgazer sma tud pr sošolcu rihtala- iglo premakneš nevem al gor al dol :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Misko_ Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 ja to frgazer sma tud pr sošolcu rihtala- iglo premakneš nevem al gor al dol :) Mislm da gor..drgač pa kit, fergazer,variomat,avspuh(kot prvo) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mfink Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Mislm da gor..drgač pa kit, fergazer,variomat,avspuh(kot prvo) pri 4t motorjih manjših kubikaž(50cc) se avspuh nč ne pozna sprobanu :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
finimini Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 amm preden sem kupo peugeota sem tut jaz imel to jajco in sem na njej pridobil kar nekaj izkušenj. Meni motor ni nikam šal. nato sem "razšobil dizo in spilil iglo. kar pomeni da v exploziji prisotno več bencina. Sem še nekaj nastavil na fergazerju in iz filtra vzel ta debelejšo gobico. 70km/h Skuter mi je delal eno sezono lepo, nakar je začela elektronika, vsa plastika je narazn silla čeprav nisem z njim niti padel. zlasti so bili sami problemi. odkar imam peugeota mi je kar užitek delat na njemu ker je tak pricizno in kvalitetno naret. Ne hvalim peugeota, samo ne 4t jajc kupovat mislim poudarit. No pa lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 No, zdej se je to tko slišal kot da vse kar je 4t je jajc. Fora je samo to, da je večina kitajcov, korejcev 4t, ker so pač cenejše mašine, oz. je celoten motor zlo pocen. Tako da ne moreš pričakovati neke kvalitete. Jebat ga, mal keša, mal muske. Za do trgovine pa nazaj je pa še vseen dobr. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
50nuts Objavljeno Februar 1, 2008 Deli Objavljeno Februar 1, 2008 :OK: 4t je vredu vzdržlil motor.mam kitajca,not sm dal kit80.dela morm rečt. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hornet Objavljeno Februar 2, 2008 Deli Objavljeno Februar 2, 2008 Moj 100 kubični 4t gre max 80 po števcu pa že takrat se trese ko šiba na vodi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slash218 Objavljeno Avgust 26, 2008 Deli Objavljeno Avgust 26, 2008 http://taishanowners.proboards41.com/index...amp;thread=1674 tole je rešitev če ima kdo baotiana !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brejker Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 Ta link si od mene dobu_jest sm ga pa v tej temi v kateri zdele pišm :headbang: ampak dobr naj ti bo... In kaj si naredu maminmu skuterju da gre zdei 60? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
magijamarko Objavljeno Avgust 27, 2008 Deli Objavljeno Avgust 27, 2008 ojla.. Nekako mi gre nekam da se tako "udriha" po 4 taktnih skuterjih..samo se ne mislim petljati v neke prepire..ga imam, imam notri 80kit..pa sem ZELO zadovoljen...Ampak to je samo moje mnenje.. Če koga zanima,sem nekaj ponudil v malih oglasih.. Vse ostalo pa tam.. LP Marko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se