mulej Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 Ziujo,jest pa obnavljam izvenkrmni motor Volvo penta,pomoj je letnik 83-84,in problem je ,da ne vem kje bi dobu rezervne dele,logrje bate dihtnge itd...sprasvou sm tut ze po volvo servisih in se jim ni sanjalo kje bi lahk to dobu. Katerakoli informacija bi bila v pomoc Hvala,Mulej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 24, 2007 Deli Objavljeno December 24, 2007 (popravljeno) Ziujo,jest pa obnavljam izvenkrmni motor Volvo penta,pomoj je letnik 83-84,in problem je ,da ne vem kje bi dobu rezervne dele,logrje bate dihtnge itd...sprasvou sm tut ze po volvo servisih in se jim ni sanjalo kje bi lahk to dobu.Katerakoli informacija bi bila v pomoc Hvala,Mulej Nevem koliko ti bo pomagalo,najbližji in najbollj založen servis za Volvo penta je na Dunaju(Wien) pelješ čez Dunaj vse proti Pragi in ko pelješ čez Donavo zaviješ desno takoj spet desno skoraj do Donave tu takoj je servis,kar nimajo ti naročijo plačaš in ti pošljejo domov.Jaz sem bil tam pred leti s kolegom,ko je kupoval in tudi nekaj naročil so mu vse poslali domov,nažalost je že pokojni (prometna) tako,da kakšnih naslovov ti nemorem posredovati. Popravljeno December 24, 2007. Popravil Brumer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mulej Objavljeno December 25, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 25, 2007 Nevem koliko ti bo pomagalo,najbližji in najbollj založen servis za Volvo penta je na Dunaju(Wien) pelješ čez Dunaj vse proti Pragi in ko pelješ čez Donavo zaviješ desno takoj spet desno skoraj do Donave tu takoj je servis,kar nimajo ti naročijo plačaš in ti pošljejo domov.Jaz sem bil tam pred leti s kolegom,ko je kupoval in tudi nekaj naročil so mu vse poslali domov,nažalost je že pokojni (prometna) tako,da kakšnih naslovov ti nemorem posredovati. uf :unsure: mau dalec,sam se vedno dobra informacija Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno December 25, 2007 Deli Objavljeno December 25, 2007 uf :unsure: mau dalec,sam se vedno dobra informacijaHvala Če neboš nikjer mogel dobit,pošlji mi privat meil in ti pošljem nasalov od mojega kolega v Kopru on ve kje bi se to dalo v Trstu naročit in ti bi to sigurno zrihtal,samo vedi eno ti deli so zelo dragi in boš moral sigurno prej poslati vse podatke motorja spisek vsega kar rabiš in avans sicer to zastonj ti nihče nebo rihtal OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mulej Objavljeno December 27, 2007 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2007 Če neboš nikjer mogel dobit,pošlji mi privat meil in ti pošljem nasalov od mojega kolega v Kopru on ve kje bi se to dalo v Trstu naročit in ti bi to sigurno zrihtal,samo vedi eno ti deli so zelo dragi in boš moral sigurno prej poslati vse podatke motorja spisek vsega kar rabiš in avans sicer to zastonj ti nihče nebo rihtal OK. no hvala,bom se malo okol prvprasou pa pogledou,ce nebom nc najdu ti pa mail posljem Lp,Mulej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se