Tomozuki Objavljeno September 20, 2007 Opozori Objavljeno September 20, 2007 Je kdo v kkšni trgovini zasledil nov model Aprilie Tuone (L. 2006/07)? Najboljše bo, da pogledaš pri miniimports(pika)si, greš na "kovinske makete", potem pa na merilo 1/18 in izbereš opcijo "motocikli". Jih ima kar precej na zalogi. Med drugimi tudi Tuono. Sayo: Varadero žal ne obstoja.
bobiboss Objavljeno September 21, 2007 Opozori Objavljeno September 21, 2007 če drugega ne so za prah nabirat dobri :P
_ales_ Objavljeno September 22, 2007 Opozori Objavljeno September 22, 2007 pozdravljeni! "malo" se mi mudi, pa me zanima, kje v okolici kranja, ali deloma tudi ljubljane bi dobil najbol popolno repliko ninje 636? seveda za primerno vsoto, ker gre za nekakšno darilo :rolleyes:
Žarko G. Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) okej ena ful stara(vsaj zame) enih 7-9 let HD 91 FXDB STURGIS Popravljeno September 28, 2007. Popravil Žarko G.
Port Folio Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Med drugimi tudi Tuono. THX anyway .) Najdel, a je žal stari (2003-05) model, kateri je že v zbirki :naughty: iščem novi (2006-07) model :?
Tomozuki Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Phyton: lepo si jo sestavil! Prava paša za oči :)
Python Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Hvala Tomozuki, je veliko napak, ampak na slikah se jih vidi bolj malo :rolleyes: Zdej pa tvojo čakamo :whistle:
_ales_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 pozdravljeni!"malo" se mi mudi, pa me zanima, kje v okolici kranja, ali deloma tudi ljubljane bi dobil najbol popolno repliko ninje 636? seveda za primerno vsoto, ker gre za nekakšno darilo :rolleyes: evo njadil, kupil, podaril :) kupil sem jo v ljubljana v btc-ju, hala A, v kleti, ena trgovina z igračami, majo kr velko izbiro velikosti in modelov.
_Misko_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Res je lepa Python, koliko časa si jo pa sestavljal?
Python Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Hmmm :hmm: nekje 3 tedne se mi zdi
s5jst Objavljeno Oktober 18, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2007 Malce modeliranja za tiste brez ogrevanih ročk....KLIKNI ME (nisem preverjal če je kdo že prilepil to povezavo - neljubisemipress) :naughty: :naughty: Modelčki so za mirne prste in....in... in veliko jeklenih živcev :whistle:
Schmid87 Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Malce modeliranja za tiste brez ogrevanih ročk....KLIKNI ME (nisem preverjal če je kdo že prilepil to povezavo - neljubisemipress) :naughty: :naughty: Modelčki so za mirne prste in....in... in veliko jeklenih živcev :whistle: in potem ti ga vetr odpihne :P
condor Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Malce modeliranja za tiste brez ogrevanih ročk....KLIKNI ME (nisem preverjal če je kdo že prilepil to povezavo - neljubisemipress) :naughty: :naughty: Modelčki so za mirne prste in....in... in veliko jeklenih živcev :whistle: Tole zgleda pa fajn, in bo prima za dolge zimske dni :whistle: :whistle: ps. mogoče mi ga clo rata narest :naughty:
s5jst Objavljeno Oktober 19, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2007 Jst že razmišljam, da bi se lotil delat nekaj...mogoče sam agregatek :) Fifty predstavljaj si naslednji scenarij; po dolgih zimskih nočeh ti ga uspe sestaviti, ves ponosen ga imaš nekje blizu ekrana na šihtu, nekega dne pa ga čistilka vrže v koš za papir :headbang: ali pa ga vetre odprtega okna pomede nekam pod mizo :unsure: :wacko:
Schmid87 Objavljeno Oktober 21, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2007 Jst že razmišljam, da bi se lotil delat nekaj...mogoče sam agregatek :)Fifty predstavljaj si naslednji scenarij; po dolgih zimskih nočeh ti ga uspe sestaviti, ves ponosen ga imaš nekje blizu ekrana na šihtu, nekega dne pa ga čistilka vrže v koš za papir :headbang: ali pa ga vetre odprtega okna pomede nekam pod mizo :unsure: :wacko: to je že zlo blizu nočne more :D
minca Objavljeno November 2, 2007 Opozori Objavljeno November 2, 2007 Malce modeliranja za tiste brez ogrevanih ročk....KLIKNI ME (nisem preverjal če je kdo že prilepil to povezavo - neljubisemipress) :naughty: :naughty: Modelčki so za mirne prste in....in... in veliko jeklenih živcev :whistle: tega se jz ravnokar lotevam :OK: :OK: :OK:....upam da mi uspe :whistle: ....
mIJA26 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 evo pa še moji do zdej zbrani modelčki... zalivam non-stop, da bojo čimprej zrastl !! :whistle: Yamaha YZF R1 :worship:
mIJA26 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Kawasakijeva zelena Ninja :yea1: skuter(povečavo le-tega mam že,tkoda bl zalivam ostale 3 :P )
mIJA26 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) za konec pa še prvi modelčk k sm ga sama sestavla...sicr ni lih stabiln, pa tut veriga mu manjka(to se vidi na sliki), ker mi ni uspel sestavt unih mejhnih delčkov in sm jih nakonc zažgala :unsure: sej bo naslednjič bolš :blush: Popravljeno November 5, 2007. Popravil mIJA26
simonsi Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Sprednje vilice, čeljusti pa blatnik imaš narobe obrnjeno. Rahlo smešno. :P
mIJA26 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Sprednje vilice, čeljusti pa blatnik imaš narobe obrnjeno. Rahlo smešno. :P mja no sj pravm... :headbang: navodila so bla pa v nemščini,tkoda mi niso čist nč pomagala :P vaja dela mojstra ane :rolleyes:
mIJA26 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 (popravljeno) kokr sm rekla-sej bo drugič bolš :blush: Popravljeno November 5, 2007. Popravil mIJA26
Schmid87 Objavljeno November 5, 2007 Opozori Objavljeno November 5, 2007 Sprednje vilice, čeljusti pa blatnik imaš narobe obrnjeno. Rahlo smešno. :P + en je ukradu amortizer :D (al pa je spustu) :D no, upam da bo v nasledjo bolše :P še tistga poj nalimi ^_^
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se