mIJA26 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 + en je ukradu amortizer :D (al pa je spustu) :D no, upam da bo v nasledjo bolše :P še tistga poj nalimi ^_^ bom ja...sam ne vem kdaj bo naslednjič, k ste me kle zdej tok skritizeral :glare: :P
MarduK Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 za konec pa še prvi modelčk k sm ga sama sestavla...sicr ni lih stabiln, pa tut veriga mu manjka(to se vidi na sliki), ker mi ni uspel sestavt unih mejhnih delčkov in sm jih nakonc zažgala :unsure: sej bo naslednjič bolš :blush: :lol: s temle pa ne vem če bi se vozil :P
Žarko G. Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 oprosti sam grozn glede na to pa da si punca pa ti je marsi kaj odpuščen drugač pa ni stabiln najbrš za sploh sedet gor najbrš tko da tega raj ne zalivat :OK:
mIJA26 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 oprosti sam grozn glede na to pa da si punca pa ti je marsi kaj odpuščen drugač pa ni stabiln najbrš za sploh sedet gor najbrš tko da tega raj ne zalivat :OK: hja bolš en bl čudn motor kokr skuter :D sej se da vse popravt, sam se mi ne da več s tem zafrkavat, k mi je ta mjhn motorčk dost žiucou požru :P zalivam pa bl r1ko pa zeleno-čno ninjo :wub: sej še par jih sestavm, pa bi se tut kšn usedu gor pa odpelu :D na splošno mi gre pa diskriminacija na žiuce, sam v tem primeru kr drži... kr se tiče tehničnih stvari smo ženske bl tko-tko... čprou sm odločena, da bom enkt sama svoj motor popravlala(rabm enga d me mau nauči :P)
Tomozuki Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Dragi moji maketarji. Eno stvar je pa potrebno povdariti. Ta Revellova Ninja ZX-7R je razglašen za najslabši motocikel, ki ga je možno kupiti za sestaviti. Deli se slabo prilagajajo, zadnji amortizer je premehak, sprednji sploh ne delujejo (pa bi morali, ker sem fedrce v njih vstavljal), veriga je sestavljena iz členov in skoz pada dol itd. Skratka, nikar v nakup tega motocikla, če ga še kje sploh imajo (šel je namreč iz prodaje). Raje za isti denar Tamiyo, ko se ti kar smeji, ker deli skoraj sami skupaj letijo.
minca Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 no ja to je res ja....ampak jz sm ga pomagala bratrancu delat, k skor čez okno že vrgu....ampak sva ga skupi sestavla......in zgleda kar dost boljši kot pa od mije :whistle: :grim.....čeprov tut tist ni najboljši :closedeyes: moja papirnata yamaha pa je zaenkrat taka : nimam odvač časa za zajebavat se s tem :closedeyes:
Žarko G. Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 in kaj je to a to je kao del sprednje maske
s5jst Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 kao bo ratala šipca spodaj pa luči...če minca ne bo prej kupila vžigalic :devil: Ne ubupat...tud če traja pol leta :) jst mam še vse v a4 formatu, pa me že mineva da bi sploh vzel skalpel v roke :angry: :yawn: :cry:
minca Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) in kaj je toa to je kao del sprednje maske :grim kao bo ratala šipca spodaj pa luči...če minca ne bo prej kupila vžigalic :devil: Ne ubupat...tud če traja pol leta :) jst mam še vse v a4 formatu, pa me že mineva da bi sploh vzel skalpel v roke :angry: :yawn: :cry: kao ja :angry: je to to :grim.... jah....sej zdej mam za neki časa dost zajebancije, k nimam časa...živcev pa tut ne prov preveč.... in sploh je pa tok velik delčkov za razrezat, da me že to mine :glare: ...in sploh nevem kaj je kej, in kako naj skup zlimam, da bo ok, čeprov uporabljam navodila :headbang: .... mogoče bodo na koncu vžgalice zadnja možnost :whistle: :whistle: Popravljeno November 8, 2007. Popravil minca
nowfak Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Po vrsti, ku hiše u Trsti....... 07, 06, 04, 03 Še malo ptičje.... Ta pa še čaka na malo volje.....
rosse20 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Ta pa še čaka na malo volje..... kje si dobil že ta nov "fiatov" motor? in kje si dobil to rossijevo repliko za sestavit?
Gizmo_ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 Eni zbirajo znamke, eni značke.... jst pa motorčke :unsure: :unsure: (zbirka se je mal dovonla pa sm mogu mal novih slikc dt)
Schmid87 Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 opa gizmo :D pohvalno :) nism vedu da jih ti tut zbiraš :D
Gizmo_ Objavljeno December 6, 2007 Opozori Objavljeno December 6, 2007 opa gizmo :D pohvalno :) nism vedu da jih ti tut zbiraš :D a tko zgleda k da jih?? :unsure: :unsure: :unsure: Hehe za to je Fotr kriv k jih je začeu kupovat...k sm biu js še čist mali.. pol pa počas...zdej jih je okol 80 :whistle: :whistle:
tommb Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 Ati je za Božička dobil tole repliko GoldWinga: No seveda, sem Božiček bil kar sam, ker je moja draga skor umrla od smeha, ker so mi všeč modelčki. :unsure: Kakorkoli verjemem, da je med motoristi še nekaj takšnih, kot sem sam, zato prosim, če mi lahko kdo posreduje info, kje bi lahko dobil še repliki: BMW LT in BMW R 1150 RT. :kva2:
brembo Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 ja kje si dobu že ta novo fiatovo yamaho? :krneki: drgač pa sm mogu že popravljat zadnje suzukijevo vzmetenje :slap:
Gizmo_ Objavljeno December 25, 2007 Opozori Objavljeno December 25, 2007 ja kje si dobu že ta novo fiatovo yamaho? :krneki: drgač pa sm mogu že popravljat zadnje suzukijevo vzmetenje :slap: u Italiji augusta že.... k smo šli iz maturanca sm jo vidu...pa sm jo kupu:):) (avtogril un prvi čez mejo k greš proti Benetkam)
šokac Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Modelčki Kit v razmerju 1:12. Sestaviš jih hitro in kvalitetno. Razen modelčka serije Ducati, ki sem ga med sestavljanjem skoraj dvakrat od jeze zabrisal skozi okno. Jebemti makaronarje in njihovo tehniko. :angry: Na koncu mi ga je le uspelo sestaviti. :D
nowfak Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 ja kje si dobu že ta novo fiatovo yamaho? :krneki: Ta je pa kr iz Brna prišla, ampak ni nevem kaj (New Ray)
ralfek2 Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Ati je za Božička dobil tole repliko GoldWinga: No seveda, sem Božiček bil kar sam, ker je moja draga skor umrla od smeha, ker so mi všeč modelčki. :unsure: Kakorkoli verjemem, da je med motoristi še nekaj takšnih, kot sem sam, zato prosim, če mi lahko kdo posreduje info, kje bi lahko dobil še repliki: BMW LT in BMW R 1150 RT. :kva2: Za vrhunski modelček BMW LT, proizvajalca Shucko v merilu 1:10 in modelček BMW R 1150 RT v merilu 1:12 me lahko kontaktiraš na pm.
jupiter Objavljeno Januar 3, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Evo nekaj novega za dopolnitev zbirke - tole je blo letos tudi pod smrekco, za nas ta velike otroke :naughty: . Hvala bejba dedek mraz. Merilo 1:18, tako kot vsi moji modeli.
brembo Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 u tc-motoshop modelčki u merilu 1:10 kr 39€ :blink:
Gixxer Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 Evo nekaj novega za dopolnitev zbirke - tole je blo letos tudi pod smrekco, za nas ta velike otroke :naughty: . Hvala bejba dedek mraz. Merilo 1:18, tako kot vsi moji modeli. kje si pa kupil te modelcke? ker namrec daytone in teh se nisem zasledil, al pa preslabo spremljam :D
bmwslo Objavljeno Januar 6, 2008 Opozori Objavljeno Januar 6, 2008 Tudi tole je lahko zanimivo :worship:
actarus16 Objavljeno Januar 19, 2008 Opozori Objavljeno Januar 19, 2008 Eko še moje igračke :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se