lasagna Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Ima kdo podatke, če trenutno izhaja še kakšna domača moto revija ?
Bmflar Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 13 minutami, lasagna pravi: Ima kdo podatke, če trenutno izhaja še kakšna domača moto revija ? Moto.si
lasagna Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Mislil sem na MOTO revije ;-) Verjetno jo prodajajo le v taboljših trafikah, saj je že dolgo nisem videl tam, kjer je običajno bila.
Bmflar Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 pred 1 minuto, lasagna pravi: Mislil sem na MOTO revije ;-) Verjetno jo prodajajo le v taboljših trafikah, saj je že dolgo nisem videl tam, kjer je običajno bila. MotoSI je MOTO revija in jo prodajajo v trafikah ! Sem že dolgo naročen....
motolover Objavljeno Maj 31, 2016 Opozori Objavljeno Maj 31, 2016 Jaz jo preberem v knjižnjici, kadar čakam na hči, da se odloči za svoje knjige. Poglej v svoji knjižnjici, če jo imajo lahko prebereš za par let nazaj in še doma ne delajo drena!
compaq Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Jaz pa jo kar kupim, oz. imam naroceno. Vrednost dveh kafetov, vsake dva meseca me ne bo spravila na kant. Revija se mi zdi res dobra. Sploh domaci clanki so super. Slog ali stil pisanja je pravi. tuji clanki so sicer malo bolj uradni ali zategnjeni, ce zelis, ampak tako pac je. Da bi pri nas testirali taksne eksotike je utopija. Govorim o MotoSi robot, izibajker, Bmflar in 1 other 4
nazo13 Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 pred 23 urami, compaq pravi: Jaz pa jo kar kupim, oz. imam naroceno. Vrednost dveh kafetov, vsake dva meseca me ne bo spravila na kant. Revija se mi zdi res dobra. Sploh domaci clanki so super. Slog ali stil pisanja je pravi. tuji clanki so sicer malo bolj uradni ali zategnjeni, ce zelis, ampak tako pac je. Da bi pri nas testirali taksne eksotike je utopija. Govorim o MotoSi Kot je verjetno utopija, da bo povprečni slovenski motorist v življenju kupil takšno exotiko. Kakšnih resnih in poštenih testov pa itak niso sposobni spocat. skalar36 1
compaq Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 Rad pa vseeno kaj takega preberem. Saj sanje so dovoljene, mar ne? Meni je njihov stil pisanja vsec in revija zanimiva. Ce tebi ni, beri kaj drugega. Avto magazin, recimo. Tisto je sele uspavanka. Dobra revija je tudi Moto Puls. Testi so obsezno opisani. Samo je Hrvaska in ne Slovenska. Ma mislim, da vsak dovolj razume, ce le hoce. MARE 65, Fazer03 in gretzky 3
ELO Objavljeno Junij 2, 2016 Opozori Objavljeno Junij 2, 2016 1 hour ago, compaq said: Ma mislim, da vsak dovolj razume, ce le hoce. sploh mi, ki smo še iz generacije, ko smo prisegali kot pionirčki...
nazo13 Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 pred 22 urami, compaq pravi: Rad pa vseeno kaj takega preberem. Saj sanje so dovoljene, mar ne? Meni je njihov stil pisanja vsec in revija zanimiva. Ce tebi ni, beri kaj drugega. Avto magazin, recimo. Tisto je sele uspavanka. Dobra revija je tudi Moto Puls. Testi so obsezno opisani. Samo je Hrvaska in ne Slovenska. Ma mislim, da vsak dovolj razume, ce le hoce. Seveda. Če se sanjajo ponoči, podnevi pa dela. Sam berem tuje revije, še največ o enduro motorjih. In opisani testi v naših revijah in v tujih se kar razlikujejo. Naši kot da bi rožce sadil, tuji pa kot da bi jih plel.
ciciban Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 Jaz sem naročen na tole http://www.classicmechanics.com/ Všeč mi je ker so noter tudi motorji, ki so dejansko dostopni... Recimo test kakšne VTR. Dosti je tudi člankov tipa Sam svoj mojster za motorje tam do letnika 2000.
Big Py Objavljeno Junij 3, 2016 Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 Moto puls je OK. Polletna naročnina na tiskano je 40 EUR, kar je drago. Preko aplikacije je cena elektronske oblike znosnih 9 dolarjev za pol leta https://itunes.apple.com/us/app/moto-puls-magazin/id560054367?mt=8
Bmflar Objavljeno September 5, 2016 Opozori Objavljeno September 5, 2016 Tole je bila odlična revija : Big Py, DAMI34 in MARE 65 2 1
HiM Objavljeno Februar 29, 2020 Opozori Objavljeno Februar 29, 2020 (popravljeno) Pozdravljeni, zanima me če ima kdo doma revije motorist letnik 2004? Odkupil bi en izvod (mislim da avgust), saj sem danes uspel izvohat, da je točno moj motor notri (torej ne model ampak dotični z isto registrsko), in bi mi bil zanimiv suvenir na polici (kako je izgledal nov ). Popravljeno Februar 29, 2020. Popravil HiM
DAMI34 Objavljeno Marec 1, 2020 Opozori Objavljeno Marec 1, 2020 pred 10 urami, HiM pravi: Pozdravljeni, zanima me če ima kdo doma revije motorist letnik 2004? Odkupil bi en izvod (mislim da avgust), saj sem danes uspel izvohat, da je točno moj motor notri (torej ne model ampak dotični z isto registrsko), in bi mi bil zanimiv suvenir na polici (kako je izgledal nov ). bo kar tule prava tema
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se