_Misko_ Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 v čem pa je sploh razlika? :hmm: men je to vse isto zippo ma tak ogen k navad fajrcajg sam, da naj nebi ugasnu če pihaš vanga itd.Brenar ma pa zelenkast plamen pa če ga daš postran bo gorel naravnost(vsaj men) :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 ja teb ja ko si McGyver Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2008 brener ma tut bolj vroč plamen, ker vsebuje več kisika zato je plamen(načeloma) modr zippo pa je rumen ogenj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 hvala :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 10, 2008 Deli Objavljeno Januar 10, 2008 če smem skromno pripomnit: - zippo je na bencin - "brener" je na plin od tod tudi razlika v barvi plamena :whistle: :slap: drugače pa imam vsaj enih 10 zippotov od tega večino originalnih, od takih mini do normalnih in originalni harley-davidson (mislim da serija 7) ampak jih ne uporabljam ker jih je škoda za v gostilne. za plastiko se ne sekiraš, če pa zgubiš ali ti ukradejo zippota pa ti ni vseeno. PS: če ti v zippotu zmanjka bencina in si z motorjem daleč stran od civilizacije pa se ti lušta čika - VSEENO GA NE NAMOČIT V KESL V BENCIN :nono: :slap: ker bo pol še dolgo mel vsak prižgan čik okus po bencinu :blush: PS2: če kdo hoče imam vsaj enih 10 kovinskih brenerjev davidof, galuossis in walter wolf za prodat - cena sitnica samo nafilat jih je treba ker so brez plina :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Januar 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 10, 2008 pervy dej sliki da vidmo kej :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 hm hm sjt tud imam enih par zippo-tov! ;) ti užigalniki so zakon, sej jih uporabljam več kot deset let!!! .) :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 pervy dej sliki da vidmo kej :photo: prvo morem najt tisto kišto kjer so notri :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DESIM Objavljeno Januar 16, 2008 Deli Objavljeno Januar 16, 2008 Imam samo dva --vendar me služita že 25 let od takrat ko sem bil v vojski nekje v 80 letih!! :huh: Desni je brener-plin klasa X ,levi pa original delan za USA-army ,mi ga je še oče zrihtu iz NATO -baze v Italiji!!!Skratka ZIPPO :worship: :worship: L.P.MAX hdbeast 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Januar 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2008 hudoooooo te so dost vredni pač spomini jst pa mam sam tistga od fotra z orlom iz amerike pa mi ga je mtka nekm spravla pa ga zdej ne najdm je pa ful dobre klase :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 6, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2008 okej, zdej pa sm končno našu 5-ka je :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno April 6, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 6, 2008 okej, zdej pa sm končno našu 5-ka je :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Oktober 13, 2008 Deli Objavljeno Oktober 13, 2008 (popravljeno) In kako se vidi če je fejk ali oriđinel? Ker ponaredki so dandanes za pogledat isto kokr original... mislim-na vseh področjih... Popravljeno Oktober 13, 2008. Popravil Lowrenc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 13, 2008 Deli Objavljeno Oktober 13, 2008 In kako se vidi če je fejk ali oriđinel? Ker ponaredki so dandanes za pogledat isto kokr original... mislim-na vseh področjih... ej, poglej tale ČUDEŽ grepavl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitchboysi Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Ciao, lep pozdrav vsem skupaj. Sem frisn tle, mam pa kar nekaj kilometrine na Zippotih.. tko da za enkrat svoje zbirke ne bi slikal cele, ker bo trajal, bom pa pripel par mojih odbitih in resnično redkih fajercajkov.. kot rečeno, zbiram jih - po enem osebnem odbitem ključu, sicer pa jih tudi prodajam in menim, da moja ponudba precej prekaša klasične trafike in mercatorje ter spare... lp no, nekaj iz moje osebne kolekcije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitchboysi Objavljeno November 9, 2008 Deli Objavljeno November 9, 2008 Aja se to... omenjate "katere klase " je nek zippo... hm, kot verjetno veste, ger IZKLJUČNO ZA LETNICE !!! Le redki zippoti imajo spodaj še posebne oznake, če gre za posebno jubilejno izdajo, če so serija ARMOR (dvojno debel pleh) ali npr. TITANIUM collection (nek premaz, k ga je imela nasa za rakete..če se prav spomnim..) aja, tu pa še moj posebni ponos: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tzagar Objavljeno Februar 19, 2009 Deli Objavljeno Februar 19, 2009 jst mam tega Zippo armor, pa me zanima kaj je fora tega tega armor razen debelejši pleh pa čist je pozlačen? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Februar 20, 2009 Deli Objavljeno Februar 20, 2009 tuki pa moja mala zbirka zippo-tov . . . . . sicer jih še ene par fali . . . . pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Marec 12, 2009 Deli Objavljeno Marec 12, 2009 pajkica ma tud enga lepga O:-) ga je dobla za 8.marc :wub: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregorius Objavljeno Marec 13, 2009 Deli Objavljeno Marec 13, 2009 ob tem se spomnim kak faj je blo kadit... pa ko sem preljubega zipota za katerega sem sparal pol leta nato zgubil v pekarni ker sem bil vinjen.... ah, kaki lepi cajti so to bli.... pred leti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bitchboysi Objavljeno Marec 16, 2009 Deli Objavljeno Marec 16, 2009 jst mam tega Zippo armor, pa me zanima kaj je fora tega tega armor razen debelejši pleh pa čist je pozlačen? Ciao, ravno to kar si rekel..ima debeljsi pleh 1,5x debelina, bolj zmohtn je v roki pa redko srecas cloveka, ki bi imel enakega... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 hm . . . . sm pozabu nalimat . . . . še ena dva al tri zippo-ta, k sm poveču zbirko! pajkica in rumenicestak 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zziga Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 zippo je bil ena izmed tistih stvari k sm si jih vedno želu, dobu sm ga od fotra lani. mam ga ubistvu za okras ker itak ne kadim. čist običn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Avgust 18, 2009 Deli Objavljeno Avgust 18, 2009 Ima kdo doma slučajno revijo Radar št. 323 (avgust 2005) v kateri je članek z naslovom ''Legendarni vžigalnik Zippo'' ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
molotov Objavljeno Avgust 27, 2009 Deli Objavljeno Avgust 27, 2009 jest jih mam ene 5-6 vsi fejk sprot sem jih kupval. en je tud iz ameriške baze v iraku(prnesu stric) tko da se mal zajebavam z njimi. so pa kul ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se