DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 sej ne dab se hvalu maus in osa rider 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 (popravljeno) sej ne dab se hvalu Ti, tale prt, telefon in un zippo na mizi . . . . so mi nekam zlo znani al se ogoče motim!?? Drgač zippo je carski, napis tut ok, šofer na motorju tut . . . . . . sam me moti motor! Sigurno je kwakasaki??!!! :grim Popravljeno Avgust 21, 2012. Popravil osa rider DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 21, 2012 Deli Objavljeno Avgust 21, 2012 Ti, tale prt, telefon in un zippo na mizi . . . . so mi nekam zlo znani al se ogoče motim!?? Drgač zippo je carski, napis tut ok, šofer na motorju tut . . . . . . sam me moti motor! Sigurno je kwakasaki??!!! :grim Prt dela podružnica od Kwakasakija, telefon-nokikawasaki, zippo kopija kawasaki! Kwak!! osa rider 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno November 28, 2012 Deli Objavljeno November 28, 2012 He he he . . . . . Evo še en nov zippo v kolekciji! Izjemno redek primerek . . . . thumper in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Januar 5, 2014 Deli Objavljeno Januar 5, 2014 Evo da mal obudimo tole temo! Božiček prnesu tablco zippo motor sports Dedek mraz mi je prnesu pa črnega mat zippo-ta . . . . . in to prou iz Amerike . . . . . Miami-ja! Tega pa dobu za božička in dedka mraza . . . . . . .zelooooo redek primerek! pajkica 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se