Vanga Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Za ene daleč za ene pa se približujejo z meteorno hitrostjo. :whistle: Mi ga šibamo za 1.Maj v Toscano. :naughty:
zlati Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 kamor me bo odnesla pot kufre gor pa gas :worship:
motoristek Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Jaz pa grem tam ko Vanga :rolleyes: nekje tu se bom zadrževal - Localita Pastina Alta... :whistle:
Vanga Objavljeno December 31, 2007 Avtor Opozori Objavljeno December 31, 2007 Jaz pa grem tam ko Vanga :rolleyes: nekje tu se bom zadrževal - Localita Pastina Alta... :whistle: Monte san Savino :yea1:
bmwslo Objavljeno December 31, 2007 Opozori Objavljeno December 31, 2007 Jaz imam že plačano potovanje :cry: Torej nič od mopeda med prazniki :krneki:
Mutika Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Za ene daleč za ene pa se približujejo z meteorno hitrostjo. :whistle: Mi ga šibamo za 1.Maj v Toscano. :naughty: :worship: :OK: :wub: :winkiss: :whistle: Jaz grem tudi, jaz tudi grem ... :yes: ! :winkiss: :010 :004 Jaz pa grem tam ko Vanga :rolleyes: nekje tu se bom zadrževal - Localita Pastina Alta... :whistle: Joj, kak bo fajn! :OK: :winkiss:
Pips Objavljeno Januar 1, 2008 Opozori Objavljeno Januar 1, 2008 Tudi jaz upam :010 ali pa Sardinija.
vuk76 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 :worship: :OK: :wub: :winkiss: :whistle: Jaz grem tudi, jaz tudi grem ... :yes: ! :winkiss: :010 :004 Joj, kak bo fajn! :OK: :winkiss: Kak vam bo fajn....;)
janih Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 kot že nekaj let, postavljanje prikolice v savudriji :whistle:
T Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Sarajevo, Beograd, Budva, Dubrovnik... :rolleyes: Če bo ratal vse, če ne pa samo preko Sarajeva v Črno goro in mimo Dubrovnika nazaj B)
ataIBA Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Tudi jaz upam :010 ali pa Sardinija. ....via Toscana... :naughty:
MARJA Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Jaz imam že plačano potovanje :cry: Torej nič od mopeda med prazniki :krneki: Men bojo pa plačal da bom v Medvodah. Pa še z motorjem bom :whistle: :worship:
Miha Z. Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 eemmmm.....še predaleč je prvi maj :fredy: Vse se še lohk zgodi do takrat. Če pa že bom šou na S Italije v Dolomite.
Žarko G. Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 takrat enkrat bo krst motorjev najbrš v domžalah mogoče pa skočm v pulo čas bo pokazal
Kawl Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 Jst in kolega imava v načrtu ljubljana-benteke-monaco. Upam da se bo izšlo... :) LP Rok
vuk76 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 :P Nam! Hvala za popravek ;) :winkiss: Klapa, ki je zbrana je odlična, tako,da ne dvomim,da se ne bi imeli fajn.
CeneR Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 lp Razmišljam o "potovanju" oziroma bolj kratki skoki po Sloveniji,spanje in crkljanje :kmečki turizem..... Vedno nas vleče preko meje,mogoče za razmislek in za spremembo po "lepi naši". Cene
gody01 Objavljeno Januar 2, 2008 Opozori Objavljeno Januar 2, 2008 lp Razmišljam o "potovanju" oziroma bolj kratki skoki po Sloveniji,spanje in crkljanje :kmečki turizem..... Vedno nas vleče preko meje,mogoče za razmislek in za spremembo po "lepi naši". Cene Kaj boš pa popoldne delal ?
Pecy Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ...v Portorož za vikend paket...pa nč iz sobe hodt... :evilgrin: lp
Brdaus Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 ...v Portorož za vikend paket...pa nč iz sobe hodt... :evilgrin: lp :lol: sej ti bo še tič odpadu :lol: Vrjetno na motorju... po možnosti nekje ob morju :OK:
iebi VeTeR Objavljeno Januar 3, 2008 Opozori Objavljeno Januar 3, 2008 :? hm,tunija,postrvija,brancinija...aja Sardinija :010 juhu
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se