atek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 krk postavljanje prikolice, no bo pa potem bolj luštno :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRiMoZ Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 ...vreme naštudiraj. Mene je lani pralo od Ajaccia do doma, pa nonstop je deževalo tak da sem se zaklel da tja več ne grem za 1. maj. Vsak mi omeni vreme na korziki. Glede na to, da sem jih ze tolk slisal za to vreme, bo pa mogoce kaka druga destinacija raje padla. :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Vsak mi omeni vreme na korziki. Glede na to, da sem jih ze tolk slisal za to vreme, bo pa mogoce kaka druga destinacija raje padla. :unsure: Ne paničari. Vreme je loterija, kamorkoli jo mahneš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Iz Pirana v Goričkega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Majesty Objavljeno Januar 8, 2008 Deli Objavljeno Januar 8, 2008 Najverjetneje lani stornirana Turčija B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Korzika in nato Sardinija, od 20. aprila dalje. Če bo tako kot lani v tem terminu, nič dežja, samo dišeča polja in morje okrog 22 C. V teh dneh bom plačal trajekt, je bistveno ceneje kot tik pred potovanjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Januar 9, 2008 Deli Objavljeno Januar 9, 2008 Če bodo motorji pretežki za Tunizijo s kančkom Libije :hmm: , in če se ne zmenimo za čez Turčijo do Armenije :fredy: , potem naložim cunje in jih k Ibrahimu v Maroko odpeljem. :hmm: Se bo treba odločit. rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
poggy Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Ma js grem pa skoraj zagotovo delat v Grčijo za prvi maj delat :naughty: :naughty: ... Na žalost le brez motorja :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Januar 12, 2008 Deli Objavljeno Januar 12, 2008 Se bom verjetno odločil kakšen teden prej ampak zna bit Toskana :whistle: :kva1: B) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Januar 19, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2008 Kaj se tak veseliš, sej ti ne bom "tistega" delal, te bom pa časil kakšno pivo. Vredi? :evilgrin: Cajt bi že bil. :whistle: :P .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HRC Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 VIDIM DA VAS GRE VELIKO V TOSKANO,IMA KDO KAKO KONKRETNO INFORMACIJO ZA SPANJE? NE BI GLIH KAMPIRAL,SE PRAVI PRIVAT SOBA,HOSTEL,...SAJ VEM ,DA SE DA VSE TO NAJTI NA NETU,AMPAK MENE ZANIMAJO PREVERJENE INFORMACIJE IZ PRVE ROKE,PA TUDI KAKŠNO CENO LAHKO NAPIŠETE. BIL SEM DOL PRED DVEMI LETI,ODLOČITEV JE BILA NA HITRO SE PRAVI BREZ VSAKE PRIPRAVE IN REZULTAT TEGA JE BIL UDAREC PO ŽEPU NA RAČUN DRAGEGA SPANJA V HOTELIH. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 19, 2008 Deli Objavljeno Januar 19, 2008 VIDIM DA VAS GRE VELIKO V TOSKANO,IMA KDO KAKO KONKRETNO INFORMACIJO ZA SPANJE? NE BI GLIH KAMPIRAL,SE PRAVI PRIVAT SOBA,HOSTEL,...SAJ VEM ,DA SE DA VSE TO NAJTI NA NETU,AMPAK MENE ZANIMAJO PREVERJENE INFORMACIJE IZ PRVE ROKE,PA TUDI KAKŠNO CENO LAHKO NAPIŠETE. BIL SEM DOL PRED DVEMI LETI,ODLOČITEV JE BILA NA HITRO SE PRAVI BREZ VSAKE PRIPRAVE IN REZULTAT TEGA JE BIL UDAREC PO ŽEPU NA RAČUN DRAGEGA SPANJA V HOTELIH. klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jegger Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 Od 28/4 do 04/05 Laško-Zadar-Podgorica-Niš-Beograd-Sremska Mitrovica(zbor 2,3,maj)-Laško Tko je v planu lepo počas po magistralki,sam............ kaj bo na to porekla ženička :whistle: ,se lahko zgodi,da se bo turca za kak dan skrajšala :blink: :cry: . Lp. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 verjetno Korčula mogoče tudi jaz.........., pa se vidimo.....mogoče...... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 mogoče tudi jaz.........., pa se vidimo.....mogoče...... :whistle: :whistle: Mi bomo tam doli v Pupnatski luki, pridi na pivo ! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Mi bomo tam doli v Pupnatski luki, pridi na pivo ! :rolleyes: saj veš, da so me same obljube......... :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Mi bomo tam doli v Pupnatski luki, pridi na pivo ! :rolleyes: Tja dol do obale si upaš z mopedom al prideš z morske strani?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Štrom Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 V planu je Črna gora in delno Albanija :rolleyes: , priprave so se že začele ( zbiranje informacij, planiranje rute, prebiranje foruma.....) tko da...datum odhoda verjetno 26.4. povratek okoli 3.5......potem pa seveda obvezni Umag :whistle: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Tja dol do obale si upaš z mopedom al prideš z morske strani?? Očitno veš kje to je, zato pridi tudi ti, se vsaj spoznava in kako spijeva, ja dol grem z motorjem čisto do obale, počas jasno, sem pa nekaj let nazaj v najhujši sezoni s polno naloženim avtom šel dol pogledat in preklel vse bogove, ker ni bilo niti za obrnit niti za parkirat, zaradi gneče, jasno mi je uspelo tisto kozjo stezo prevozit tudi ven na drugi strani ! :naughty: No z motorjem je lažje, bistveno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Očitno veš kje to je, zato pridi tudi ti, se vsaj spoznava in kako spijeva, ja dol grem z motorjem čisto do obale, počas jasno, sem pa nekaj let nazaj v najhujši sezoni s polno naloženim avtom šel dol pogledat in preklel vse bogove, ker ni bilo niti za obrnit niti za parkirat, zaradi gneče, jasno mi je uspelo tisto kozjo stezo prevozit tudi ven na drugi strani ! :naughty: No z motorjem je lažje, bistveno ! Točno vem kje je to,seveda sem tudi jaz klel cesto in vse drugo;na srečo smo se peljali tja z Twingotom od kolega, jaz z motorjem nisem upal dol. Račišče mi je zaradi dostopnosti skoraj bolj všeč, čeprav se pa morš skoraj it alpinista,da prideš do plaže. Jaz grem dol za 14 dni konec julija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dadi Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Točno vem kje je to,seveda sem tudi jaz klel cesto in vse drugo;na srečo smo se peljali tja z Twingotom od kolega, jaz z motorjem nisem upal dol. Račišče mi je zaradi dostopnosti skoraj bolj všeč, čeprav se pa morš skoraj it alpinista,da prideš do plaže. Jaz grem dol za 14 dni konec julija. No V Račišču smo tudi veliko bili in nam je kar všeč, hotelski bife še bolj, ker so imeli odlično belo vino in smo ga s pokojnim prijateljem pridno uničevali, pa naš igralec "Rac" nam je konkurenco delal, ja je bilo lušno včasih, res poezija napram Istri ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
whity Objavljeno Januar 25, 2008 Deli Objavljeno Januar 25, 2008 Malorka B) . Poročno potovanje :yea1: , samo brez motorja :cry: :cry: :cry: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PERO58 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 (popravljeno) Malorka B) . Poročno potovanje :yea1: , samo brez motorja :cry: :cry: :cry: . Takoj zamanjam z tabo! :naughty: Popravljeno Januar 29, 2008. Popravil PERO58 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Nekaj takega bo padlo okoli prvomajskih :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozef1 Objavljeno Januar 29, 2008 Deli Objavljeno Januar 29, 2008 Sicilija ! Zanima še koga? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se