Zoolo Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 VSI STE FACE in moji vzorniki :lol: 8) :wink: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD move........res.........:roll: 8) Shit OTROK je bolj nor kot sem mislu, ... Ledeni se pa strinjam s tabo o tistem BAD MOVE! :lol: :lol: @Desmo: Kako je lahko preveč če je pa GOOOOOOD?! :shock: :shock: :twisted: :roll: :wink:
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 hehe sej sem nor ,nisem pa neumen :twisted: :twisted:
Ice Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 kako je ze tisto? ............zblojena generacija ......ali tako nekako :lol:
Vrtnica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Hehe no motoristicna banda je le prsla v to temo ZOOLo zadeu si v polno s svojo izjavo! Ko se naslednic vidmo... Ice, Desmo pa ZOOLo castm eno rundo ;)
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 kolk sem v resnici zblojen .....ne boste nikoli zvedeli (tko k x-fajli). Men pravjo samo da sem preveč nor na motorje in da samo o njih govorim :D Ko nisem norc na motorju ...sem pa norc na kolesu :D Mam kolo s strupenimi bremzami! Dons sem šel Z ENIM prstom na bremzi skor čez balanco (uni na srevisu res obvladajo stvar).
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ja mislm svasta, en cajt me ni (in ja, Ice, s fure sm prisel! :twisted: ) pa je ze kr neki ... Skratka, Vrtnica je moja, ne isce backupa ... aja pa samo moja je (in obratno :D :twisted: :!: :idea: )
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Mam kolo s strupenimi bremzami! Dons sem šel Z ENIM prstom na bremzi skor čez balanco (uni na srevisu res obvladajo stvar). Ti pa ne, ce se ti to tko nekontrolirano dogaja :twisted: :twisted: :idea:
Vrtnica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 To temo bom pa se kako gledala kr vem kaki so tko da morm bit na prezi ;) A nismo ta glavne face? :wink: :wink: :D Itaq ;)
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 ne vem ce je dobro se zanimat za to Vrtnico ;) Ane cyc ;) Definitivno nezdravo pocetje :twisted: cyc? kje pa si, nic te ni slisat v tej debati :twisted: :twisted: :twisted: Ma ... sluzba, pa izpit sem mel :wink: Pol pa pridem, pa je cela stala na forumu :D
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 kolo pa jaz kar obvladam.Po prednjemu se pelat par metrov in po zadnjemu pa 10m ni problem. 8) Motor zaenkrat samo po prednjemu ...pa še to komaj pol metra...kaj nej rečem, enduro motor (temu primerne bremze) in 26cm giba naredijo svoje
Tetsuya Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ej, ful zanimiva debata, sam 16letnica se pa še nobena ni javila. Vprašanje, če je na forumu sploh kakšna?
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ej, ful zanimiva debata, sam 16letnica se pa še nobena ni javila. Vprašanje, če je na forumu sploh kakšna? Bo najmanj ena cez leto pa pol, sam bo se zmer zasedena :wink: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 žensk nam kronično primanjkuje :( To je treba popravt....sam kako????? :twisted:
Vrtnica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 žensk nam kronično primanjkuje :( To je treba popravt....sam kako????? :twisted: Ne govori v mnozini ampak ednini tko da se tvoj stavek glasi... "zensk mi kronicno primanjkuje...."
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 žensk nam kronično primanjkuje :( To je treba popravt....sam kako????? :twisted: Ena varjanta je bolj na dolgi rok ... sam vprasanje kako bi delovala glede na tvoj trenutni problem ... je pa princip ta, da uporabis prastaro metodo - razmnozevanje :twisted: :twisted: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 jap... ta prastara metoda se mi zdi kr kul :D :D Lohk pa tud kakšno novejšo uporabmo...vrtnico kloniramo...PA JE! :D :twisted:
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 jap... ta prastara metoda se mi zdi kr kul :D :D Lohk pa tud kakšno novejšo uporabmo...vrtnico kloniramo...PA JE! :D :twisted: Lahko uporabimo se ono ... ma saj ves ... evnuhi pa to - le pazi :twisted: :twisted:
Vrtnica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 jap... ta prastara metoda se mi zdi kr kul :D :D Lohk pa tud kakšno novejšo uporabmo...vrtnico kloniramo...PA JE! :D :twisted: Zal te morm razocarat! Ne dam se klonirat kr pol bi moja "dvojcica" morala takega cepca prenasat sam zau ji to ne morm dovolit sam unicla bi se ... revica smrk ;)
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 u glavnem... moj moto... MAKE LOVE AND EVEN MORE LOVE! :twisted:
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ne dam se klonirat kr pol bi moja "dvojcica" morala takega cepca prenasat sam zau ji to ne morm dovolit sam unicla bi se ... revica smrk ;) Da ne govorimo o tem, da bi morali potem klonirat se mene ... :wink: :wink:
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 u glavnem... moj moto... MAKE LOVE AND EVEN MORE LOVE! :twisted: V redu, torej je skrajni cajt da se skidas stran od racunalnika :twisted: :twisted:
enduraš Objavljeno Avgust 21, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Vrtnica ...preprosto se ne bom pregovarju o tem kakšen cepec sem ,ker me sploh ne poznaš in zatorej SPLOH nimaš pojma komu govoriš cepec. OK?
Vrtnica Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Ne dam se klonirat kr pol bi moja "dvojcica" morala takega cepca prenasat sam zau ji to ne morm dovolit sam unicla bi se ... revica smrk ;) Da ne govorimo o tem, da bi morali potem klonirat se mene ... :wink: :wink: Je tako kr nebi mi blo kej prevec vsec da se moja "klonirana dvojcica" pripopa nate tko da bi blo potrebno se eno kloniranje izvest.. cyca seveda ;)
cyc Objavljeno Avgust 21, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 21, 2002 Je tako kr nebi mi blo kej prevec vsec da se moja "klonirana dvojcica" pripopa nate tko da bi blo potrebno se eno kloniranje izvest.. cyca seveda ;) No vidis, nima smisla, sva ze midva samozadostna & prav fin par :wink: 8)
Priporočene objave