Gregs Objavljeno Januar 14, 2008 Deli Objavljeno Januar 14, 2008 Nekateri ste želeli videti nekaj slik, pa sem odprl temo in če še kdo želi, naj kakšno dobro sliko prilima. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NGregor Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 moja ropotuljica ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 A ta slika velja, a so me predaleč slikali? Slike quada od blizu bodo kmalu, samo še nove grafike nalepim in to je to. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Januar 21, 2008 Deli Objavljeno Januar 21, 2008 XXXL, Gregs je mislil slike Quad-ov in ATV-jev, ne pa NLP-jev. :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 21, 2008 XXXL, Gregs je mislil slike Quad-ov in ATV-jev, ne pa NLP-jev. :lol1: Eeheehehehee.... tako nekako.... ;) Ma ne, slika je fenomenalna.... čestitke za pogum, skok in pristanek.... :worship: Saj se ni končal s polomljenimi človeškimi in motornimi deli?! :P Mimogrede: kje je bila narejena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 Ribnik, Hrvaška, trening pred dirko. Je pa to en pasji, dolg in visok skok. Včasih je bil trojni, sedaj so pa luknjo med drugim in tretjim zasuli, tako da je dvojni in potem miza. Je kar nekaj ''jajc'' potrebnih, da preskočiš luknjo in doskočiš točno na tem mestu, kjer sem jaz v zraku. Sem bil pa enkrat (ali večkrat) predolg na tem skoku, pa quad to ni najbolje prenesel. Je šel akumulator po gobe, pa zadnja čeljust (sta se srečala ob doskoku). Pa tudi moje vratne mišice naslednji dan niso bile najbolj zadovoljne. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Januar 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Verjamem, da moraš imeti veliko in velika jajca, da upaš tako skočiti.... čestitke... :OK: Še kakšno fotko prilimaj ob priliki z dirke.... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
du-le Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 (popravljeno) pa še ena za gasilce-motoriste Popravljeno Januar 23, 2008. Popravil du-le Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Od mene pa ena za lovce - gozdarje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 Pa še en malo bolj civilen ampak ne civiliziran :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Še dve sliki, MX trening na progi pri Brniku... se je fotograf maksimalno izkazal, še posebej druga slika je res lepo uspela. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZaLLaR Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Še dve sliki, MX trening na progi pri Brniku... se je fotograf maksimalno izkazal, še posebej druga slika je res lepo uspela. Lepe slikce ja!Sam kaj ko vozi 4 cikl Polaris Predator(Če se ne motim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 19, 2008 Deli Objavljeno Februar 19, 2008 Marko Jager voznik Ski-Sea Racing Team-a na Enduro dirki v Erzbergu.(Slike) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Lepe slikce ja!Sam kaj ko vozi 4 cikl Polaris Predator(Če se ne motim) Motiš se, vozim Yamaho YFZ450. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Evo tak zgleda pa Polaris Predator 500: Če je brez luči sta si zlo podobna.(Sej men se zdi):D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Februar 20, 2008 Deli Objavljeno Februar 20, 2008 Sta si podobna ja, kot pršut in poli salama. Konec koncev oba izdelka spadata pod salame. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Mimogrede: kje natanko je proga pri Brniku? Kako se pride do tja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 22, 2008 Deli Objavljeno Februar 22, 2008 Mimogrede: kje natanko je proga pri Brniku? Kako se pride do tja? :eek: za brnikom oziroma pučnikom zavije desno proti AC in je proga med pučnikom in AC. še jaz to vem pa nisem tako blizu kot ti. :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
yamahadriver Objavljeno Februar 23, 2008 Deli Objavljeno Februar 23, 2008 Ej CaNaM, mislim da ma moj sosed oz. stanovalec nekaj hiš od mene menda Polaris Predator. Tak je ko na sliki! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Februar 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Februar 24, 2008 za brnikom oziroma pučnikom zavije desno proti AC in je proga med pučnikom in AC. še jaz to vem pa nisem tako blizu kot ti. Mimogrede: ko to opisuješ in če greš iz Ljubljane, si falil... ker za Brnikom zaviješ LEVO in ne desno do AC... ;) Drugače pa: očitno si šel večkrat po tej cesti, ker jaz ne vem, če sem šel 3x tam, ker grem ali v Vodicah ven ali pa pelje do Kranj vzhod... :P Ampak vseeno hvala za info... saj drugače ne bi bilo težko najti... samo en krog okoli žice narediš, pa je... a ne?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Evo še moje slike z Rogle.(Pa sodelovko mam zadi!) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Ej CaNaM, mislim da ma moj sosed oz. stanovalec nekaj hiš od mene menda Polaris Predator. Tak je ko na sliki! LP Jz sn testiru en vikend ta motor.Pospeške pa to ma lepe končne pa ne neke velike, niti je ne rabiš.Voznse lasnosti ma pa slapše kot Ds 650 (BAJA) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 5, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 5, 2008 Canam, super slikce (prav tako prej XXXL). Končno v "živo" vidim gosenice na quadu. Mimogrede: kje sta pa čeladi pozabila?! ;) :whistle: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se