gigamoto Objavljeno Marec 28, 2008 Deli Objavljeno Marec 28, 2008 no pa še moja makina po snežni idili :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Evo, tudi jaz pripravljen za novo sezono. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) Canam, super slikce (prav tako prej XXXL). Končno v "živo" vidim gosenice na quadu. Mimogrede: kje sta pa čeladi pozabila?! ;) :whistle: :hmm: Jz sem mel čelado doma kr si nisem niti približno mislu da jo rabim s sabo. :rolleyes: Bi jo pa krvavo potreboval kr mi je vse v učke letel. :wacko: @Gigamoto:Kaj si mel malo fitnesa potem. :D @jakaAVT:Lepa Baja, sam gume so pa že mal boge. B) Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil CaNaM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gigamoto Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 malo fitnesa pa je res blo da sm ga spravo čez en rob do ceste.... no pa še fotka od prejšne makine ko sm se vozu po enem dreku.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CaNaM Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 (popravljeno) malo fitnesa pa je res blo da sm ga spravo čez en rob do ceste....no pa še fotka od prejšne makine ko sm se vozu po enem dreku.... A slike sebe pa nimaš? :rolleyes: :D (Pomoje je bil še 4-cikl lep proti tebi.) .) Drugač je bil pa zelen motor ne? :lol1: Popravljeno Marec 29, 2008. Popravil CaNaM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jstdoma Objavljeno Marec 29, 2008 Deli Objavljeno Marec 29, 2008 Še nekaj "lepih" slik! (lahko si pogledate pa še ostale - ko so za volanom ženske www.carstuckgirls.com) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kaca1 Objavljeno Maj 29, 2008 Deli Objavljeno Maj 29, 2008 Še nekaj "lepih" slik! (lahko si pogledate pa še ostale - ko so za volanom majo dobre odbijače tele mašince :naughty: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 1, 2008 Deli Objavljeno Junij 1, 2008 Sicer nisem neka referenca za to območje, samo tole gre pa ko svinja :evilgrin: :evilgrin: Ready to race - itak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Pa drag je tut,ko svinja! (9+jurjev) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Pa drag je tut,ko svinja! (9+jurjev) :D Zato pa gre tak! šalo na stran, seštej si samo vse tri Öhlins fedre, pa dobiš koliko? Ceno Yamahe/kwaka manjšo za 1000 €, pa kar nekaj kg lažji paket. Oz. če yamahko/kwaka opremiš na nivo takega KTMa daš jurja več! Žlahtne komponente so vedno stale dosti denarja, tu je zgodba enaka. El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 (popravljeno) Saj vem,da je tako,se popolnoma strinjam. Menda jim prodaja v Slo ne gre preveč dobro,kar se quadov tiče. :hmm: Je bil ta motorčič včeraj v SG,da smo si ga malo ogledali. Pa njihov predstavnik.oziroma dva, zraven(oba motosvetovca,se mi zdi). :D Popravljeno Junij 2, 2008. Popravil halls Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Sicer nisem neka referenca za to območje, samo tole gre pa ko svinja :evilgrin: :evilgrin: Ready to race - itak Če bo sreča, bomo v kratkem probali, koliko ''Race Ready'' je ta zadeva. Smo se včeraj v Slovenj Gradcu dogovarjali za en krajši test na cross progi, 2-3 QuadMx vozniki, vsi s svojimi quadi, za bolj verodostojno primerjavo še štoparica... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Če bo sreča, bomo v kratkem probali, koliko ''Race Ready'' je ta zadeva. Smo se včeraj v Slovenj Gradcu dogovarjali za en krajši test na cross progi, 2-3 QuadMx vozniki, vsi s svojimi quadi, za bolj verodostojno primerjavo še štoparica... Pa ga ni hotel dat za probat,ker je rekel,da je ta samo za ogled,pa da bi moral neko izjavo podpisat,pa neko zavarovanje je omenjal? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Junij 2, 2008 Deli Objavljeno Junij 2, 2008 Pa ga ni hotel dat za probat,ker je rekel,da je ta samo za ogled,pa da bi moral neko izjavo podpisat,pa neko zavarovanje je omenjal? :? Nam ga je ponudil, po končani prireditvi bi ga lahko preizkusili na progi. Samo se nobenemu ni več dalo. zato smo se ''neuradno'' zmenili za en preizkus v kratkem. Ko bomo sprobali, poročam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
elbarto Objavljeno Junij 3, 2008 Deli Objavljeno Junij 3, 2008 Valjda da navadnemu (ne mislim slabšalno) smrtniku ne moreš kar tako dati v uporabo stroja za 2.5 mio bivših, ki zna bit tudi nevaren za voznika in okolico. Konec koncev se lahko tudi kdo poškoduje, odgovornost v tem primeru bi bila se ve čigava... zato so na tesnih prireditvah vedno prisotni listi, na katerih piše kar pač piše in ga moraš podpisat, če hočeš zadevo peljat. Npr, jaz vidim tam nek atv, "stari daj en krog" "ja na tu maš, pelji malo" , dam gasa, nisem vajen, zgubim nadzor, povozim do smrti 2 8 letna mulca, ki sta mi priletela na cesto... dalje nebi pisal.. El B. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 (popravljeno) Nekaterim ne bi uspelo narediti niti kroga. Citiram: Pri ATV-ju je glih obratno kot pri motorju, če greš v levi ovinek se na desno nagneš in obratno, to pa zato ker večina ATV-jov nima zadaj diferinciala in ima obe koli na eni osi in je skoraj nemogoče zvozit ovinek z nagibanjem v smeri ovinka Poznam zadevo, sem naredil že kar nekaj kilometrov s tem. Ko sem se prvič peljal s atvjom in sem se v ovinku nagnil kot na motorju, ovinka nisem zvozil in sem skoraj bil v ograji. Vsest se moreš na drugo stran, glavo pa normalno da držiš v isto stran kot je ovinek. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...c=13655&hl= Popravljeno Junij 5, 2008. Popravil jakATV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Nekaterim ne bi uspelo narediti niti kroga. Citiram: Pri ATV-ju je glih obratno kot pri motorju, če greš v levi ovinek se na desno nagneš in obratno, to pa zato ker večina ATV-jov nima zadaj diferinciala in ima obe koli na eni osi in je skoraj nemogoče zvozit ovinek z nagibanjem v smeri ovinka Poznam zadevo, sem naredil že kar nekaj kilometrov s tem. Ko sem se prvič peljal s atvjom in sem se v ovinku nagnil kot na motorju, ovinka nisem zvozil in sem skoraj bil v ograji. Vsest se moreš na drugo stran, glavo pa normalno da držiš v isto stran kot je ovinek. http://www.motosvet.com/tabla/index.php?sh...c=13655&hl= tegale pa ne razumem :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 tegale pa ne razumem :? to je fora da se nekdo res zaletti v zid :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XXXL Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 To razume samo uporabnik Simon, al kdo je že napisal zgornji tekst, ki ga je citiral Jaka... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo07 Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 pa še moj stroj :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
la1981 Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 slo07 kva pa je to zaen stroj, pa kje se ga da kej videt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 En tak se prodaja na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) če se ne motim. A je to ta? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Moj "kitajček" ! Kar dobro gre ane gregs ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Julij 26, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 26, 2008 Moj "kitajček" ! Kar dobro gre ane gregs ! Kitajček.... :lol1: Tvoj "nizkač" leti kot utrgan... :worship: Še dobro, da nisem bil polno opremljen, ker če ne, verjamem, da bi ti nazaj prinesel samo balanco... :whistle: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jakATV Objavljeno Julij 27, 2008 Deli Objavljeno Julij 27, 2008 Glede na to, da je vse več kitajčkov, ki letijo vsaj 95+ sem se odločil, da ga prekrstim. Evo še ena. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se