_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 :eek: U, kar med zvezde, Nejkoo? :P nek se vidi raskoš hehe
mačka27 Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 gospodov dan. cvrite se v peklu grešniki :naughty: :naughty: ojjjjj...upam, da lahko mopedka zraven vzamem.....bova uživala v dobri družbi :naughty: :naughty: :whistle:
mačka27 Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 Pozdravljeni Kawaborci in Kawaborke :yea1: Naj se predstavim sem nov kawaborec z GPZ 500S l93 iz Lj in moram priznat, da sem totalno navdušen nad motorjem. Prva liga bajk :OK: lp Yodliiii še en z GPZ-jčkom! Welcome!
mačka27 Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 Kwajzdej kawaborci? Kdaj bo pol furca? Ju3, al kdaj????? :hmm:
_Nejkooo_ Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 Kwajzdej kawaborci? Kdaj bo pol furca? Ju3, al kdaj????? :hmm: ju3 očitno že ne...itak pa se mam kaj za učit, tak da mi kuj paše hehe
Guest Brumer Objavljeno April 26, 2008 Opozori Objavljeno April 26, 2008 Kwajzdej kawaborci? Kdaj bo pol furca? Ju3, al kdaj????? :hmm: Ju-3 NIKAMOR saj je vaš glavni kawaborec (Bartolj Damjan) v Franciji tudi,če bi bil doma bi moral kot računovodja MK Nm iti z nami na Grobnik ! :whistle:
greenninja Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 vaš glavni kawaborec (Bartolj Damjan) v Franciji In kak je nauk tega posta? :blink:
greenninja Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Včeraj bilo ogromno Kawasakijev na cesti. Kdo od tu? :naughty:
Sanda7 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ja jst danes dopoldne na poti rakek-kočevje-dvor-kočevje-planina rakek odpeljala zadnjo poslovilno furo in na števc nanizala točno 27.000km kar pomeni da sem jih v enem letu naredila točno 17.000km z mojim čričkom z njim sem bila zadovoljna ga pa bom pogrešala full kljub temu da prihaja domov druga mrcina in z njo tudi moja selitev med suzukije :whistle: tko da kawasaki fure žal nisem dočakala :headbang:
greenninja Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ja jst danes dopoldne na poti rakek-kočevje-dvor-kočevje-planina rakek odpeljala zadnjo poslovilno furo in na števc nanizala točno 27.000km kar pomeni da sem jih v enem letu naredila točno 17.000km z mojim čričkom z njim sem bila zadovoljna ga pa bom pogrešala full kljub temu da prihaja domov druga mrcina in z njo tudi moja selitev med suzukije :whistle: tko da kawasaki fure žal nisem dočakala :headbang: Zdaj mi pa še povej, da si nehala pit. Zabodi me do konca. :alien1: Joke draga, naj ti dobro služi. Pa varno z njo.
Mutika Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Včeraj bilo ogromno Kawasakijev na cesti. Kdo od tu? :naughty: Mi smo se po Avstriji preganjali (Golica), pa po super ovinkih v smeri EissenKapple, pa preko Jezerskega, Kranja, Tuhinjske, Slov. Bistrice v Maribor. Verjetno nisi imela teh cest v mislih? Kakorkoli, bilo je super. :worship: Ja jst danes dopoldne na poti rakek-kočevje-dvor-kočevje-planina rakek odpeljala zadnjo poslovilno furo in na števc nanizala točno 27.000km kar pomeni da sem jih v enem letu naredila točno 17.000km z mojim čričkom z njim sem bila zadovoljna ga pa bom pogrešala full kljub temu da prihaja domov druga mrcina in z njo tudi moja selitev med suzukije :whistle: tko da kawasaki fure žal nisem dočakala :headbang: Čestitke! Potem si naredila enako št. kilometrov kot jaz lansko sezono ... smo Kawaborke, hm? :OK: Glede na to, da jih očino poznaš veliko s Kawami, sploh ne vidim razloga, da se ne bi pridružila! No, če Kawa fura sploh bo, saj se res kilavo zraven spravljamo, se vidimo. :D
maggio Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 danes sem tankal omv 100 oktanski v svojega gpz 500S je to ok ali je lahko kaj narobe??
Sanda7 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Zdaj mi pa še povej, da si nehala pit. Zabodi me do konca. :alien1: Joke draga, naj ti dobro služi. Pa varno z njo. Ne to pa ne sm se ga kr mal nabutala,da sm suziko zalila :rolleyes: drgač pa ja sm nehala kadit 7mescu je že hvala za lepe želje drgač pa če me boste uzel na kawa furo grem rade vole zravn magar z jawo-jawasaki
motofrik Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 danes sem tankal omv 100 oktanski v svojega gpz 500S je to ok ali je lahko kaj narobe?? Narobe bi bilo, če bi tankal diesel. :whistle: Kaj pa naj bo narobe,- šel ne bo kaj več (čeprav eni, ki slišijo travo rasti, trdijo ravno to), manj pa tudi ne.
mačka27 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 (popravljeno) Narobe bi bilo, če bi tankal diesel. :whistle: Kaj pa naj bo narobe,- šel ne bo kaj več (čeprav eni, ki slišijo travo rasti, trdijo ravno to), manj pa tudi ne. Mojga skos futram s 100 oktanskim..... sam res pa je, da mi da tako vožnjo, da res slišm skor travo rast vsakič po furci, hihihihi :wub: :wub: :wub: Popravljeno April 28, 2008. Popravil mačka27
greenninja Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Mi smo se po Avstriji preganjali (Golica), pa po super ovinkih v smeri EissenKapple, pa preko Jezerskega, Kranja, Tuhinjske, Slov. Bistrice v Maribor.Verjetno nisi imela teh cest v mislih? Kakorkoli, bilo je super. :worship: Thja, šefe in jaz bila na kavi v Sl. Bajstrci, dosti Kaw pr gamsu, poznala pa samo najni dve pa Danijevo. :yes:
Dani Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Za Greenninjo se je kar kadilo včeraj -v gostilni mislim :D
BremzPenzl Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ja jst danes dopoldne na poti rakek-kočevje-dvor-kočevje-planina rakek odpeljala zadnjo poslovilno furo in na števc nanizala točno 27.000km kar pomeni da sem jih v enem letu naredila točno 17.000km z mojim čričkom z njim sem bila zadovoljna ga pa bom pogrešala full kljub temu da prihaja domov druga mrcina in z njo tudi moja selitev med suzukije :whistle: tko da kawasaki fure žal nisem dočakala :headbang: Jebi ga, saj ga bo Kawasaki počasi kupil :naughty: Zdaj mi pa še povej, da si nehala pit. Zabodi me do konca. :alien1: Joke draga, naj ti dobro služi. Pa varno z njo. pa saj sn reko, baba je važna ne pa pleh... Narobe bi bilo, če bi tankal diesel. :whistle: Kaj pa naj bo narobe,- šel ne bo kaj več (čeprav eni, ki slišijo travo rasti, trdijo ravno to), manj pa tudi ne. Niti ne z malimi modifikacijami moja gara požere tui to... poglej tu Mojga skos futram s 100 oktanskim..... sam res pa je, da mi da tako vožnjo, da res slišm skor travo rast vsakič po furci, hihihihi :wub: :wub: :wub: bo treba tui tebi malo oktane zmanjšat... :naughty:
mačka27 Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 bo treba tui tebi malo oktane zmanjšat... :naughty: Težka bo, težka.... z geslom *nedajseFloki*, pa bližje znanstveni fantastiki....hihihihi
BremzPenzl Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Težka bo, težka.... z geslom *nedajseFloki*, pa bližje znanstveni fantastiki....hihihihi Jaz sn z onih cajtof "nedaj se Ines" :naughty:
Mutika Objavljeno April 28, 2008 Opozori Objavljeno April 28, 2008 Ju-3 NIKAMOR saj je vaš glavni kawaborec (Bartolj Damjan) v Franciji tudi,če bi bil doma bi moral kot računovodja MK Nm iti z nami na Grobnik ! :whistle: :eek: Ne me basat! Glavni Kawaborec? Aja? Pa saj nismo neki klub, da nas bo Kvazimir Taglavni za rokico peljal na furo. Ko bo datum določen, če nam bo pač ratalo, bo šel na furco tisti, ki bo lahko, saj tako je ponavadi, kajne? Tisti trenutek, ko bo kdo mislil, da je glavni, se jaz odpeljem daaaaaleč stran. Glavnih raznoraznikov in tistih, ki mislijo, da to so, imam že v vsakdanjem življenju pun kufer! :angry: Sicer pa vem, da se hecaš. Kaj takega ne moreš misliti zares. Thja, šefe in jaz bila na kavi v Sl. Bajstrci, dosti Kaw pr gamsu, poznala pa samo najni dve pa Danijevo. :yes: Opala ... okoli 17.45 - 18h? Približno? Se mi zdi, da sem videla MS tablice ... a je to možno?
greenninja Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Opala ... okoli 17.45 - 18h? Približno?Se mi zdi, da sem videla MS tablice ... a je to možno? Tam nekje je bilo ja.. :yes:
greenninja Objavljeno April 29, 2008 Opozori Objavljeno April 29, 2008 Za Greenninjo se je kar kadilo včeraj -v gostilni mislim :D Kaj je ti kafe rejser.. :grim Kadilo pa se ni pri oštariji, pol kasneje na ovinku, med prijetnim kramljanjem z voznikoma Octavie. :OK: Popolna zmaga. :grrr p.s.: mata pa dober sistem za usedanje sopotnika, sem mojemu rekla, da moreva to probat. :OK:
RHonda Objavljeno April 30, 2008 Opozori Objavljeno April 30, 2008 Zanima me, koliko borcev vas gre na grobnik vozit v petek ??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se