TADEJ46 Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 dejte mi vi povedat kera ninđa je to 10-ka al 6-ka pa ker letnik..
jupiter Objavljeno Maj 23, 2009 Opozori Objavljeno Maj 23, 2009 dejte mi vi povedat kera ninđa je to 10-ka al 6-ka pa ker letnik.. Uf, upam, da se vsaj ženska zanima za tegale Sicer pa 10-ka, l. 2004 - 2005
Cestakar Objavljeno Maj 24, 2009 Opozori Objavljeno Maj 24, 2009 Pozdravljeni kawaborci...še jz se vam bom pridružu :naughty: imam :krneki: zxr-750r....aja pa super ideja tole, da imamo čist svojo temo...
TADEJ46 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Uf, upam, da se vsaj ženska zanima za tegale Sicer pa 10-ka, l. 2004 - 2005 prou jebački je tko da sam pšš. . pa še upazen bi biu v prometu z njim :naughty:
Mutika Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 Pozdravljeni kawaborci...še jz se vam bom pridružu :naughty: imam :krneki: zxr-750r....aja pa super ideja tole, da imamo čist svojo temo... Ojla! Ja, imamo svojo temo, sicer je bolj "osamljena", ampak, trudimo pa se ... !
jupiter Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 prou jebački je tko da sam pšš. . pa še upazen bi biu v prometu z njim :naughty: :yawn: Ja sevede, prov jebački, za take ta roza fantke... No ja, sej očitno je biti roza moderno
TADEJ46 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 :yawn: Ja sevede, prov jebački, za take ta roza fantke... No ja, sej očitno je biti roza moderno eh tebe je sama fovšija hehah hec.. ja o vidnosti pa neboš nč pokomenterou..
Sanda7 Objavljeno Maj 25, 2009 Opozori Objavljeno Maj 25, 2009 u mater čist fuckhis barva,kuj bi ga mela
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Ojla! Ja, imamo svojo temo, sicer je bolj "osamljena", ampak, trudimo pa se ... ! Sej važn je trud Jah dejmo eno debato začet, da nau tema tko osamljena hehe No pa lep dan vsem kawaborcem, dons je tak fajn sončk, lih za na motor :naughty:
Kawl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Sej važn je trud Jah dejmo eno debato začet, da nau tema tko osamljena hehe No pa lep dan vsem kawaborcem, dons je tak fajn sončk, lih za na motor :naughty: Dejmo recimo o tem kako je men motor zaribov kurc pa kawasaki k se ni ugasnu ko sem padu :S tina - iz fejsbuka sem se zbrisov k mi je neumn pa fajn botte vsi! LP, Rok
Mutika Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Uh, sonce ... pa žal nič časa za na motor! :unsure:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 Uh, sonce ... pa žal nič časa za na motor! :unsure: Ja jz sem tud na šihtu, tko da ni časa , pa en kup se mam za učit, sam me mal matra, da bi vseen popoldne, k pridem dan eno furco nardila :naughty: ... sej učim se lahk ponoč
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 (popravljeno) Dejmo recimo o tem kako je men motor zaribov kurc pa kawasaki k se ni ugasnu ko sem padu :S tina - iz fejsbuka sem se zbrisov k mi je neumn pa fajn botte vsi! LP, Rok No vidš, načrt je biu uspešn, koj dva nova posta hehe (da mam jz kej za brat na šihtu) Jah sej maš saj zej deu, da ga boš spet usposobu, vidš, ti saj ni dolgčas no... :evilgrin: Demm kr zbrisu si se, zej mam pa spet enga prjatla mn hehe p.s. sej sam fb ni neumnm, važn je od ljudi, k so gor Popravljeno Maj 26, 2009. Popravil KawasakiGirl
Sanda7 Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 sam res je krasen dan tako da moj kawl bo vsak cajt zaropotal in črički se bojo oglasili danes u planu ene 200km ,namen pa ga mam popeljat na točko ki označuje center evrope ,nekje na slovaskem
KawasakiGirl Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 sam res je krasen dan tako da moj kawl bo vsak cajt zaropotal in črički se bojo oglasili danes u planu ene 200km ,namen pa ga mam popeljat na točko ki označuje center evrope ,nekje na slovaskem Ja res je ta prav dan, da pelemo kawlne na sprehod zanimivo
morfej Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 hm, a da bi naredili kakšen ovinek, ni slaba ideja, glede na to, da sem se čez vikend šparal
Cestakar Objavljeno Maj 26, 2009 Opozori Objavljeno Maj 26, 2009 vam vela vsem skup, jz bi tud svojga pelu mal na sprehod, čeprau se morm učit za jutrišnji izpit (jebeš), sam kaj ko je moj na bolniški :-( upam da bo drug tedn že pel po naših ovinkih :unsure:
KawasakiGirl Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 evo naju 2 včeraj v centru evrope Super sta
BlaZ1000 Objavljeno Maj 27, 2009 Opozori Objavljeno Maj 27, 2009 Živjo, da se še jaz pridružim temi Lp, Blaž
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2009 Opozori Objavljeno Maj 28, 2009 moj že nestrpno čaka da ga danes zapeljem do Tatr :naughty:
greenninja Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Dragi kawaborci, če že je ta tema, se spodobi, da nekaj še tu napišem.. Med našimi vrstami smo izgubili dobrega človeka, pravega Kawasakijevca s srcem in dušo. Za vedno je odšel na način, kot bi si ga verjetno tudi sam izbral, če bi moral, s tistim, kar je imel tako rad. Z Ninjo. Žal veliko prekmalu. Uroš, počivaj v miru. Ne boš pozabljen.
KawasakiGirl Objavljeno Maj 30, 2009 Opozori Objavljeno Maj 30, 2009 Dragi kawaborci, če že je ta tema, se spodobi, da nekaj še tu napišem.. Med našimi vrstami smo izgubili dobrega človeka, pravega Kawasakijevca s srcem in dušo. Za vedno je odšel na način, kot bi si ga verjetno tudi sam izbral, če bi moral, s tistim, kar je imel tako rad. Z Ninjo. Žal veliko prekmalu. Uroš, počivaj v miru. Ne boš pozabljen. RIP
Sanda7 Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 uf R.I.P par dni nazaj u Tatrah...... pa učer na Baltonu dns pa že u Izoli
Mutika Objavljeno Junij 1, 2009 Opozori Objavljeno Junij 1, 2009 Dragi kawaborci, če že je ta tema, se spodobi, da nekaj še tu napišem.. Med našimi vrstami smo izgubili dobrega človeka, pravega Kawasakijevca s srcem in dušo. Za vedno je odšel na način, kot bi si ga verjetno tudi sam izbral, če bi moral, s tistim, kar je imel tako rad. Z Ninjo. Žal veliko prekmalu. Uroš, počivaj v miru. Ne boš pozabljen. Oh, ne ... žalostna novica. uf R.I.P par dni nazaj u Tatrah...... pa učer na Baltonu dns pa že u Izoli In življenje gre naprej! Čestitam, Sanda!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se