sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 - bo spet, tipični zborr, tistih, ki jim - je všeč procesija: goveja, muzika + alko;, pol pa, nažlampani, tistih 20 al pa 35 km - do doma "ja kaki, bajkerri - smo!!!" Kt d je že kdj bil....sicer pa ni nepogrešljiv, tud brez njega bi šlo,z lahkoto. boš, ti - žegnala??? Tebe ne bo, ker te žena ne pusti... :whistle: tjakaj, itak hdodijo sam, krončno samski, pa, uni z grdimi ženami/bejbami - molit 'boga'!!
baddad Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 - bo spet, tipični zborr, tistih, ki jim - je všeč procesija: goveja, muzika + alko;, pol pa, nažlampani, tistih 20 al pa 35 km - do doma "ja kaki, bajkerri - smo!!!" Jodl bajkeri! Top case obvezen! :yea1:
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 k se pa peljes skozi romsko naselje pa mali cigancki nc ne mahajo, pac pa nakazujejo z rokami da privij gas :) ja, kulture so razlicne! :whistle: vsajj, enim, so motoristi - heroji!!! Kaj pa v primeru slabega vremena? :wacko: bukkake :whistle: ... hja Mirna Peč je res veličanstna... sploh prihod je vedno spektakularen... kot v partizanih, ko smo vkorakali v osvobojeno Ljubljano.. . cerkev - osvobaJA!!!!!! Hamdala agare!
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 ..pridem... če ne sam pa na zadnem zicu od kolega :worship: kaj boš - someones bisch???
sandokan6 Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Ahaaaa, letos bo spet tam "Butec&Butec X n". A bojo po televizji prenašal? Mašo sigurn... ko jih bo dušni - pastir - privezlal!!! A drugače ne znaš pokazati, da imaš nekoga rad ? bog ma vas -rad!! še najbolj pa vašo zastojn - reklamo za cerkev!!! poglejte si raje Zajtgejst - http://www.zeitgeistmovie.com/ - pa vam bo vsaj - malo!! - jasno, ok?!?!
soncy Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 bog ma res vse rad :worship: še najbolj pa tiste, k skrbijo da imajo njegovi namestniki raj in nebesa že na zemlji. :headbang:
Guest Brumer Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 bog ma res vse rad :worship: še najbolj pa tiste, k skrbijo da imajo njegovi namestniki raj in nebesa že na zemlji. :headbang: Soncy - kakor na zemlji - tako v nebesih!!!! :eek: Ps:Če si sam pomagaš ti tudi bog pomaga. :hmm:
soncy Objavljeno Februar 14, 2008 Opozori Objavljeno Februar 14, 2008 Soncy - kakor na zemlji - tako v nebesih!!!! :eek: Ps:Če si sam pomagaš ti tudi bog pomaga. :hmm: če si sam pomagaš, pol ne rabš boga. :whistle: :lol1: ps: kako pa ti veš kako je v nebesih? :lol1:
SharpNinja Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 boš, ti - žegnala??? Mah ne, nism kvalificirana glede na grešno življenje :whistle: ...sicer pa če bo kj kapljal z neba niti ni panike, voda je voda, pa še direkt od unga zgori...brez posrednikov :rolleyes: .
KeC Objavljeno Februar 15, 2008 Opozori Objavljeno Februar 15, 2008 ... pa še direkt od unga zgori...brez posrednikov :rolleyes: . Boeing 747 z direktnim izpustom fekalij? :evilgrin:
Fr3nky Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 letos pa še jst pridem :) me prov mika in zanima vse to =) kdaj se pa to kej začne, tak približno ob uri? To, tam na rondoju, ne greš za nm, ampak grež za mirno peč, al je to ktera druga mirna peč? lep pozdrav
XTR Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 letos pa še jst pridem :) me prov mika in zanima vse to =) kdaj se pa to kej začne, tak približno ob uri? To, tam na rondoju, ne greš za nm, ampak grež za mirno peč, al je to ktera druga mirna peč? lep pozdrav Lani je bilo ob 11. uri. Ja, to je ta Mirna Peč, sej druge ni.
mfink Objavljeno Februar 19, 2008 Opozori Objavljeno Februar 19, 2008 letos pa še jst pridem :) me prov mika in zanima vse to =) kdaj se pa to kej začne, tak približno ob uri? To, tam na rondoju, ne greš za nm, ampak grež za mirno peč, al je to ktera druga mirna peč? lep pozdrav ja tle b bršlinu v rondoju greš na mirno peč
Fr3nky Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 superca :D ne vem jst kolko mirnih peči je v sloveniji :P hehe =) no hvala =) lepo se imejte, pa se vidimo :) :closedeyes:
Niko88 Objavljeno Februar 20, 2008 Opozori Objavljeno Februar 20, 2008 Pripeljem svojo novo bejbo "žegnat". Letos sm se končno pridružil 600 kubičnim bratom in sestram. :naughty:
Icy Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 ps: kako pa ti veš kako je v nebesih? Ja veš, eni smo to že skoraj doživeli! :)
soncy Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Ja veš, eni smo to že skoraj doživeli! :) a nebesa? :kva1: ja mene nč ne mikajo, mi je pekel bolj všeč :yea2: me vsaj zeblo ne bo :lol1: ok, priznam, tud rožnih vencev se mi ne da molt, k sm vedno vse zbrkala :lol1:
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Vi se ne zavedate ma to je samo ena reklama. Cerkev - JE DANES NAJUSPEŠNEJŠE PODJETJE !!!
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Vi se ne zavedate ma to je samo ena reklama.Cerkev - JE DANES NAJUSPEŠNEJŠE PODJETJE !!! pa se le nekje strinjam s tabo :OK: tudi mene ne bo tja :yes:
Dolenc™ Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Dej gsx ne bluzi, kako je to lahko reklama, kdo pa gre zarad cerkve tja. Mene tud mot da je cerkveno, sam se gre na pijačo, pa mal druženja, pa kako vožnjo, to je pa tud to.
XTR Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Vi se ne zavedate ma to je samo ena reklama.Cerkev - JE DANES NAJUSPEŠNEJŠE PODJETJE !!! Reklama za kaj? Kaj pa ma cerkev od tega, da pride v kraj nekaj tisoč motoristov? V cerkev jih tako al tako ne spraviš, da bi zaradi tega župnik več nakasiral. Kakšno korist ima potem od tega?
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 He he, reklama za njih. Vam bale natvezijo potem pa slučajno se nekaj zgodi in drugi rečejo AHA to nas je rešlo žegnanje ! Aha, zdaj pa moramo vsako leto in tam in počasi začnejo verovat v ta jajca. Oni so pa veseli, vedno kdo se na novo pridruži. Ima više budala bi rekli bosanci. Še malo pa bojo delnice...
Niko88 Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 (popravljeno) Ma dej ne bluzi kle nekej ..... Sej dol gremo na "žegnanje", ki je nekakšen obred in kjer se srečajo motoristi iz cele Slovenije. Cerkev ne bo za to nič bogatejša, ljudje se bodo pa meli lepo in se malo poveselili. Sam se ateist, vendar me tako srečanje v bližini Cerkve popolnoma nič ne moti. .) Popravljeno Februar 24, 2008. Popravil Niko88
XTR Objavljeno Februar 24, 2008 Opozori Objavljeno Februar 24, 2008 Ima više budala bi rekli bosanci.:OK: Še malo pa bojo delnice... Kar naj, mene ne bo zraven. :D Izkoriščajo pač naivnost posameznikov, kar pa še ne pomeni da so takrat na kupu zbrani sami taki ljudje in bi me to odvrnilo od obiska. Pač malo druženja, kakšna furca, pa lepo mine dan. (v cerkev pa tudi mene ne spraviš več :) )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se