Skoči na vsebino

Cestna črno siva kronika

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

NOČEM ODPIRATI NOVE TEME ZATO BOM KAR SEM NAPISAL PROŠNJO IN OPOZORILO!!!!!

na cesti šentilj- sladki vrh, ene 2 km za tablo šentilj če bo slučajno kdo tam vozil naj vozi skrajno previdno, ker je kolega s katerim sma se vozla imel nesrečo in je na cesti polno šodra, hladilne tekočine ter olja ki ga je spustil motor medtem ko je trčil v zaščitno ograjo...hkrati naprošam vse motoriste če se bodo slučajno kaj vozili tam če slučajno kje ob cesti zagledajo vzvratno ogledalo od motorja naj mi prosim javijo na PM ali me pokličejo na 031 867 003!!! sem ga namreč iskal pol ure in nisem našel, enega sem drugega pa nisem nevem kam bi lahko odletel, morda je kje blizu ampak sn ga ob vseh pizdarijah verjetno spregledal kje...še enkrat pa vas opozarjam skrajno previdno, to je en oster levi ovinek, pred vstopom v ovinek je na cesti ogromno šodra ker ga je odneslo iz bankine, ter olja in vsega kaj je steklo iz motorja (mogoče še kje špegl, ostalo smo pobrali), tak da res skrajno previdno, tudi če prihajate iz smeri sladkega vrha počasi prosim čez vse ovinke ker je olje in hladilna polita po obeh pasih tud na nasprotnem!!!! nočem da danes še kdo tam pade :cry: :BUA:

hvala

Popravljeno . Popravil chunga
Objavljeno
Ja na žalost sem nastradal jaz :( .

Poloman na srečo nisem, dobil pa sem kar ogromno udarcev in me vse boli, da se kar derem ko se premikam.

Kar se pa tiče nesreče je bilo pa takole. Peljal sem se v smeri Šentjur - Celje nesreča se pa je zgodila na Opoki, ko mi je stari čičo, ki vozi že baje 40 let brez nesreče zaprl pot (sam je priznal, da me ni videl). Pripeljal sem po omejitvi (60 km/h), oziroma pod njo, ker vem, da je Opoka zelo nevarno križišče. Dedec je zapeljal iz leve strani na cesto in počakal na mojem levem voznem pasu in pri sebi sem si mislil "ok ni potrebno zavirati, oziroma se ustaviti saj me je videl", ampak žal ni bilo tako, ko sem bil blizu njega je on potegni naravnost pred mano in tako sem priletel v desni blatnik Accenta. Pot mi je pa zaprl tako specialno, da zame rešitve ni bilo več, nisem se imel umakniti nikamor.

Toliko o mojim tragičnem dogodku danes.

Ajd, sporihtaj se !

Objavljeno

martin veš d morva se en krog na gorjance... zmenla sva se.. drž se!

Objavljeno

Pozitivna energija vseh nas,ki držimo pesti zate,ti MORA pomagati!Martin,drži se in zdrži!

Objavljeno

čeprav te ne poznam, ti seveda želim čim hitrejše okrevanje!

p.s. tolk razdelanega motorja pa še nisem vidla.. cesta pa čist :headbang:

Objavljeno

FAK! Danes okoli 7...Oče in sin na jezersko (vem da je meu en aprillio - oče, ker je bila zbita), sedim na neki avtobusni da se malo odpočijem (direkt iz litije bil) pa prideta mimo, ko se odpravim, peljem gor...Mi en kolesar maha kao počas počas počas...Ok peljm skrajno previdno, sm si mislu spet en šlepar dol voz, peljem, pa vidm tm en kolesar maha z florestencno jakno, itak ustavim..na tleh pa motorista. Sin je rekel, da je bil nekaj časa nezavesten, nato pa je lahko govoril, ni se spomnil kako je padel, niti ne zakaj, ponavljal je vprašanja kaj je z motorjem...Govoril je normalno, kakor je on rekel, da ga ne boli kej prav močno. Prišli rešilci, odpeljali do helihopterja in v kliničnega v ljubljano. Stari upam da bo vse OK!!!!

Vzrok: kolikor sem razumel spodneslo sprednjo gumo, model trčil v ograjo vrjetno s hrbtom in z glavo v tla..

Res upam da bo vse ok...

Objavljeno
FAK! Danes okoli 7...Oče in sin na jezersko (vem da je meu en aprillio - oče, ker je bila zbita), sedim na neki avtobusni da se malo odpočijem (direkt iz litije bil) pa prideta mimo, ko se odpravim, peljem gor...Mi en kolesar maha kao počas počas počas...Ok peljm skrajno previdno, sm si mislu spet en šlepar dol voz, peljem, pa vidm tm en kolesar maha z florestencno jakno, itak ustavim..na tleh pa motorista. Sin je rekel, da je bil nekaj časa nezavesten, nato pa je lahko govoril, ni se spomnil kako je padel, niti ne zakaj, ponavljal je vprašanja kaj je z motorjem...Govoril je normalno, kakor je on rekel, da ga ne boli kej prav močno. Prišli rešilci, odpeljali do helihopterja in v kliničnega v ljubljano. Stari upam da bo vse OK!!!!

Vzrok: kolikor sem razumel spodneslo sprednjo gumo, model trčil v ograjo vrjetno s hrbtom in z glavo v tla..

Res upam da bo vse ok...

sem ravno iz Jezerskega, cesta še zmerej zaprta, ena rumena sportiva v travi, druga modra pa parkirana. Drugač pa na cesti dons ni blo opazit kkšnih posebnosti, mogoče je tm mal bl zrukana cesta.....

Lp T.

Objavljeno

Res upam da bo vse ok...

isti vzrok nesreče je bil pri kolegu tut ene 3 ure nazaj, sreča je tak prletel da je z nogo zadel in ma samo malo otečeno koleno, druga pa mu ni nič...pri tem se je očitno slabše končalo :BUA:

Objavljeno

Res upam da bo vse ok...

Upam da bo vredu.. drugače pa hehe.. tak ko js.. čim sm lahko govoro sm reko nej mi motor poberejo :D

Objavljeno (popravljeno)

Res upam da bo vse ok...

Škoda, ker nimam kabla za mobi - sem poslikal! Mislim, da ni tako hudo, ker je bil pri zavesti in je migal z nogami! Motor je pa razsul v nulo..

Črna kronika se nadaljuje samo igralci se menjajo...., če bi bilo malo bolj po pameti pa bi bilo tega manj! Pa srečno vsem na cesti!

LP Marko

Popravljeno . Popravil Draksler
Objavljeno

Res upam da bo vse ok...

ma sej ne da je gor letel velik preveč, upam da jih bo ta nesreča izučila

Objavljeno

CVIČKAR NE DAJ SE! :closedeyes:

Objavljeno

CVIČKAR, drži se, tud jaz mislim nate! si res full fajn, tko da zdrži..

lp :winkiss:

Objavljeno

Fantina kar pogumno...vsi smo s tabo:)

Objavljeno

u fak... ose smo kumi danes pršle iz dopusta... pa smo zvedl kaj se je zgodilo... :cry:

CVIČKAR drž se, takoj ko prideš k seb te pa seveda pridemo pogledat...

primož in vesna

Objavljeno
Škoda, ker nimam kabla za mobi - sem poslikal! Mislim, da ni tako hudo, ker je bil pri zavesti in je migal z nogami! Motor je pa razsul v nulo..

Črna kronika se nadaljuje samo igralci se menjajo...., če bi bilo malo bolj po pameti pa bi bilo tega manj! Pa srečno vsem na cesti!

LP Marko

Maš slučajno nokkio 6234, cel čas si imel čelado gor, pa tak vijolčen temen vizir?..Ker unga sm vidu, je slikal...

Jez sm un čisto pobrit, crn alpinestars kombinizion.

Ja sej pravim, ni blo hudo ker je migal, pa čutil tudi..Cel čas pa spraševal kako je padel ter kaj je z motorjam...

Objavljeno

Uglavnem Martin čimprej okrevaj za use nas... Drž se!!

Objavljeno
Upam da bo vredu.. drugače pa hehe.. tak ko js.. čim sm lahko govoro sm reko nej mi motor poberejo :D

ko sem se jaz v rešilcu prebudil iz nezavesti sem najprej vprašal kaj je z motorjem.. kot kaže nas je kar nekaj takih..

Objavljeno

Tudi jaz sem se par kilometrov peljal z Martinom kot sopotnik in je res da vsekakor ni bil divjak.

Kar se pa tice krivde pa nemoremo govoriti... Tudi če je kriv voznik kombija se Martin nebo nič hitreje pozdravil. Zato se raje osredotoči(te)mo na Martina kot pa na iskanje krivca.

lp

Objavljeno

Mu gre na bolje?

Ve že kdo kaj več?

Ga ne poznam, samo mi je hudo kot da bi ratalo komu od mojih kaj takega :cry:

Objavljeno

zaenkrat ni izboljšanja..še vedno isto stanje..upam da bo jutri bolše z bratom-cvičkar1..jutri popoldan okoli petih ga grem pogledat pa vam sporočim kako je z njim..držite pesti zanj........... :cry:

Objavljeno
zaenkrat ni izboljšanja..še vedno isto stanje..upam da bo jutri bolše z bratom-cvičkar1..jutri popoldan okoli petih ga grem pogledat pa vam sporočim kako je z njim..držite pesti zanj........... :cry:

upam da bodo novice spodbudne.. brez skrbi da držimo pesti..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!