AleksG Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 WTF :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 no jst sm prepričan, da bo vsaj 10 motoristov preživelo. sam se ne štejem zraven, da ne bo ker začel s tem, da si jaz kaj mislim. :trance_33_sleep: brezveze je karkoli pisarit in flikat kake slikce od zgaženih motoristov. toliko kolikor gre takih, ki pretiravajo toliko jih gre takih, ki vozijo normalno pa so žrtve drugih. enostavno ni pomoči. še v tako "prometno kultiviranih" državah je kup nesreč s smrtnim izidom. ...pa še nekaj za zraven tistim, ki se večkrat vozijo v avtomobilih s 3 vrati na zadnjih sedežih....ko poči in začne goret...je prekleto težko prit ven... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ton Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 To pomeni, da slovenci premalo fukamo... :hmm: ...če bi pa preveč fukali, potem bi pa vsi ti pofukani Slovenčki po cesti vozili že preveč sproščeno, zasanjano, skoraj v "rožicah" od pogostega fukačenja. Se pravi, da bi na cesti imeli poleg pijančkov in narkomanov, ki so ves čas v "rožicah", še lepo število spolno zadovoljenih sanjačev. :blink: :blink: :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fire Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 To ni izzivanje usode, temveč resen apel VSEM, ki vozimo motor! Nekdo je rekel: "Kaj mi mar, to se dogaja drugim"! A to ni res! Od takrat, (le nekaj let) nas je samo v Sloveniji, že skoraj 200 manj! Zato naj se VSAK zamisli in se resno vpraša: Kaj pa, "če prav mene" ne bo naslednje leto več med vami? Na tem smo VSI, brez vsakršne izjeme! Pomisli, preden sedeš na motor in upogneš desno zapestje, kajti doma TE čakajo domači in VSI, ki TE imajo radi! Poskrbimo, da se na cesti ne bo dogajala "klavnica", kot do sedaj. Na to lahko vpliva vsak, ki sede na motor! Tudi avtomobilisti so nas čez zimo "pozabili"! Zato mora na to misliti "najbolj ranljivi člen" v prometu... Se pravi, MOTORIST ! S tem lahko preprečimo marsikatero situacijo, brez vsakega napora! Z glavo, pa ni potrebno, da smo s to mislijo obremenjeni. Le vcepiti jo je potrebno v podzavest! Še je čas, kajti do prave motoristične sezone, je še zadosti časa! Tema: "PREDVIDEVANJA, NASVETI IN OSEBNA VARNOST" & MAKSI DELAVNICA V ŠIŠKI Motocikel ni orožje. - Motocikel je izdelek, namenjen človeku polepšati življenje!!! Zakaj si pa sebe izvzel iz te skupine neprezivelih. Si mogoce kaksen nadherojski superhero, ali pac samo mislis da se tebi ne more nic zgodit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Zakaj si pa sebe izvzel iz te skupine neprezivelih. Si mogoce kaksen nadherojski superhero, ali pac samo mislis da se tebi ne more nic zgodit? Kaj je to mogoče letelo na moto riderja :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 niti ne, ampak tehniko vožnje se ne da pilit preko foruma, ampak pač zunaj na cesti ali dirkališču, če ti pa kakšen izkušen motorist še zraven pove, kaj morda delaš narobe in kaj moraš izboljšati, pa tolko boljše... sam če že zna ti mora povedat iz duše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Čez tole zimo se je ''pod streho'' nabralo malo prahu in zato sta strah in občutek za vožnjo pri večini nekoliko zbledel. To seveda ni dobro in prav zaradi tega se statistično gledano največ motorističnih nesreč zgodi na zaletku in koncu sezone. Da nazaj pridobiš strah nekaterim zadostuje prva vožnja, drugim gledanje filmčkou na Youtubu, tretjim šele prvi padec... Nek stric mi je enkrat rekel: ''Madonca-motor moram nujno zamenjat', saj se ga čisto nič več ne bojim...'' Kaj je hotel povedati? Če se preveč udomačiš na motorju se pričneš preseravat in enkrat ti zadeva uide izpod nadzora. Sam se kdaj zalotim pri tem ''prepovedanem'' početju nekje proti koncu sezone... P. S.:Ah dajte no dajte... real fuk... tut samozadovoljevanje te poteši ane? klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Čez tole zimo se je ''pod streho'' nabralo malo prahu in zato sta strah in občutek za vožnjo pri večini nekoliko zbledel. To seveda ni dobro in prav zaradi tega se statistično gledano največ motorističnih nesreč zgodi na zaletku in koncu sezone. Da nazaj pridobiš strah nekaterim zadostuje prva vožnja, drugim gledanje filmčkou na Youtubu, tretjim šele prvi padec... Nek stric mi je enkrat rekel: ''Madonca-motor moram nujno zamenjat', saj se ga čisto nič več ne bojim...'' Kaj je hotel povedati? Če se preveč udomačiš na motorju se pričneš preseravat in enkrat ti zadeva uide izpod nadzora. Sam se kdaj zalotim pri tem ''prepovedanem'' početju nekje proti koncu sezone... P. S.:Ah dajte no dajte... real fuk... tut samozadovoljevanje te poteši ane? klik se strinjam s tabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bernardek Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 jaz tudi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 ... :topic: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Nek stric mi je enkrat rekel: ''Madonca-motor moram nujno zamenjat', saj se ga čisto nič več ne bojim...'' Kaj je hotel povedati? Če se preveč udomačiš na motorju se pričneš preseravat in enkrat ti zadeva uide izpod nadzora. Sam se kdaj zalotim pri tem ''prepovedanem'' početju nekje proti koncu sezone... Pametn tale stric :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Februar 13, 2008 Deli Objavljeno Februar 13, 2008 Nek stric mi je enkrat rekel: ''Madonca-motor moram nujno zamenjat', saj se ga čisto nič več ne bojim...'' Kaj je hotel povedati? Če se preveč udomačiš na motorju se pričneš preseravat in enkrat ti zadeva uide izpod nadzora. Sam se kdaj zalotim pri tem ''prepovedanem'' početju nekje proti koncu sezone... Zaključi sezono, ko imaš še prednost, ker ni enako kot zaključiti sezono! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 :slap: :lol1: Stand-up komedijo! (Bthw; ... vaju letos povabim v Naskov dvorec, ko bo na Lentu spet stand-up komedija ... dobre so!) Uh, a ga ne bi raje na krofe peljala? :whistle: In upam, da bova letošnjo sezono pregurala enako zdrava in čila, kot prejšnjo. Saj se pravzaprav vsakič podamo v džunglo. Vedno bolj se zavedam tega. Srečo želim nam vsem, prav vsem. Kot tudi tebi, Nejkoo. Pa ne zato, ker take streljaš. Zato, ker si fejst dečko! Ja, se bom skoraj gotovo udeležil :D Ti samo zrihtaj. Oni kadilci so bli super ;) Upam, da bojo še kdaj. Na KROFE ja! Se je že javo, da bo enega z specifičnimi gozdnimi sadeži, če se ne motim. Sicer ne vem, če ga imajo v repertuarju na Trojanah, ampak mam polno marmelade doma, tak, da mu lahko prinesem cel spekter okusov. Vsekakor, tudi jaz! Velja seveda tudi za vse ostale. Za Pervy-a me ni strah, ker je očitno strpen voznik in ne rabi ne SUV-a, ne spimpanega Fauveja :naughty: :D Upam, da delaš že na naslednjem Pervy in te očetovstvo ni povsem izčrpalo ;) Kakor je bilo rečeno, v teh Desankah in Levankah ni nič slabega. Če bi seks šel zgolj v reproduktivne namene bi bilo še več nesreč na cestah. Sicer bi bili vsi bolj strpni, ampak tudi število vozil bi se povečalo. Nejko sicer govori o neki suši in pravilnem nategovanju Desanke, zato že resno razmišljam o njegovih potomcih. Če te vidim s 5-imi desnimi rokami na motorju, te bom ziher pozdravil, ti pa glej, da boš vsaj z eno roko odzdravil nazaj ;) Uživajte vsi in naj se vam na cesti čim manj mudi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ja, se bom skoraj gotovo udeležil :D Ti samo zrihtaj. Oni kadilci so bli super ;) Upam, da bojo še kdaj. Na KROFE ja! Se je že javo, da bo enega z specifičnimi gozdnimi sadeži, če se ne motim. Sicer ne vem, če ga imajo v repertuarju na Trojanah, ampak mam polno marmelade doma, tak, da mu lahko prinesem cel spekter okusov. Vsekakor, tudi jaz! Velja seveda tudi za vse ostale. Za Pervy-a me ni strah, ker je očitno strpen voznik in ne rabi ne SUV-a, ne spimpanega Fauveja :naughty: :D Upam, da delaš že na naslednjem Pervy in te očetovstvo ni povsem izčrpalo ;) Kakor je bilo rečeno, v teh Desankah in Levankah ni nič slabega. Če bi seks šel zgolj v reproduktivne namene bi bilo še več nesreč na cestah. Sicer bi bili vsi bolj strpni, ampak tudi število vozil bi se povečalo. Nejko sicer govori o neki suši in pravilnem nategovanju Desanke, zato že resno razmišljam o njegovih potomcih. Če te vidim s 5-imi desnimi rokami na motorju, te bom ziher pozdravil, ti pa glej, da boš vsaj z eno roko odzdravil nazaj ;) Uživajte vsi in naj se vam na cesti čim manj mudi ;) hehe, ve se pa da po vsakem sušnem obdobju, pa naj bo še tako dolgo, pride še daljše deževno obdobje hehe...tak da se nič ni treba bat za moje potomce... .) tudi ti uživaj, spomladi pa bomo itak šli na kako furco- će še velja, da se jaz neom z mojimi desankami preveč mučo, in bojo lepo na gasu "počivale" :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Z borovnično marmelado , prosim! :OK: Tomozuki, očitno bova pri konzumiranju krofov na Trojanah dobila družbo? :unsure: :OK: Pa da se v živo pogovorimo o selekciji in redukciji na cestah. :P :whistle: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Ja, se bom skoraj gotovo udeležil :D Ti samo zrihtaj. Oni kadilci so bli super ;) Upam, da bojo še kdaj. Na KROFE ja! Se je že javo, da bo enega z specifičnimi gozdnimi sadeži, če se ne motim. Sicer ne vem, če ga imajo v repertuarju na Trojanah, ampak mam polno marmelade doma, tak, da mu lahko prinesem cel spekter okusov. Uživajte vsi in naj se vam na cesti čim manj mudi ;) :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 ...Na KROFE ja! Se je že javo, da bo enega z specifičnimi gozdnimi sadeži, če se ne motim. Sicer ne vem, če ga imajo v repertuarju... :grim Preverjeno! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 ni panike, pervy vzdržuje kondicijo in ne samo za reprodukcijo. je že dovolj naredil :evilgrin: zdaj delam še samo za šport in preprečevanje frustracij :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Sem dovzeten za širjenje tvojih idej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 tudi ti uživaj, spomladi pa bomo itak šli na kako furco- će še velja, da se jaz neom z mojimi desankami preveč mučo, in bojo lepo na gasu "počivale" :D Da ne boš potem ročice za "gas" preveč ožemal, če Desanka ne bo potešena :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 Zaključi sezono, ko imaš še prednost, ker ni enako kot zaključiti sezono! kaj pa če je nikdar ne mislis zakljuciti ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rrrr Objavljeno Februar 14, 2008 Deli Objavljeno Februar 14, 2008 (popravljeno) KOLIKO NAS BO LETOS NA CESTI PREŽIVELO? Samo pofočkam se - ker računam, da bom zraven. Res. :yea1: ;) :hooray: rrrr Popravljeno Februar 14, 2008. Popravil rrrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 kaj pa če je nikdar ne mislis zakljuciti ? Določenih niti nimaš nikdar v svojih rokah :trance_33_sleep: Optimizem vsekakor pomaga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 hja, verjetno je bolje mislit kako lahko v vsakem ovinku zletiš ven, pa pesek, olje, traktor, zemlja, blato itd itd v nedogled, celo pot, pa še dva dni preden sploh sedeš na motor ne? bolje kot mislit, da boš uspel bit dovolj zbran, previden, da boš gotovo med preživelimi... mah :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Preživelo no ja ???skoraj vsi še bolčjše bi bilo če bi VSI. Ma koliko jih bo obdržalo VOZNIŠKE izpite je pa vprašaj in to velik?A ste videli nove zakone SRANJE! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se