MowzancR Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Mogoče bi lahko bila tudi ta reklama zanimiva za nas..
AleksG Objavljeno Marec 12, 2008 Opozori Objavljeno Marec 12, 2008 Spomnil sem se, da sem enkrat, tu na motosvetu prebral čudovit in ganljiv zapis z naslovom Drugačna ljubezen.
flero Objavljeno Marec 13, 2008 Opozori Objavljeno Marec 13, 2008 (popravljeno) Spomnil sem se, da sem enkrat, tu na motosvetu prebral čudovit in ganljiv zapis z naslovom Drugačna ljubezen. ...lepo, lepo... :cry: ... p.s. ...počas, pa počez, pa bomo vsi o.k. :grim :grim :grim lp Popravljeno Marec 13, 2008. Popravil flero
dusk Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 zanimiva reklama....ti da mislit! Uf.......................................................................................................... :cry: Brez besed!
Port Folio Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 zanimiva reklama....ti da mislit! :wacko: S čim nas ti filaš :unsure: , bom šu nazaj na rdečga ATX-a :closedeyes: .
ataIBA Objavljeno Marec 20, 2008 Opozori Objavljeno Marec 20, 2008 zanimiva reklama....ti da mislit! Bravo ded :worship: .
LRR Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 zanimiva reklama....ti da mislit! Zelo ganljiva reklama :worship: , so se mi kar naježile kocine.
Nagaya Objavljeno Marec 21, 2008 Opozori Objavljeno Marec 21, 2008 res bedno, če rabite reklamo, da vas na to spomni. res.
Fritz Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 res bedno, če rabite reklamo, da vas na to spomni. res. Pa še ta mora biti rahlo osladna, da se ne bi kdo preveč zasekiral. Pravi dedi :grrr :evilgrin: Mogoče bo kdo celo pogruntal razliko med reklamo namenjeno ozaveščanju in prefinjeno marketiško potezo, namenjeno prodaji SS petarde. V Italiji moto časopisi že nekaj časa bijejo plat zvona, da reklame za motocikle kažejo samo moč in končno hitrost ter spodbujajo agresivnost. Ducatiju pa le gre priznati izvirnost, ni kaj.
ataIBA Objavljeno Marec 22, 2008 Opozori Objavljeno Marec 22, 2008 Mogoče bo kdo celo pogruntal razliko med reklamo namenjeno ozaveščanju in prefinjeno marketiško potezo, namenjeno prodaji SS petarde. Reklamo si vsak razlaga po svoje. Da pa mislit staršem, da ne kupijo prehitro petarde svojemu nadobudnežu. Agresivnosti in kretenizma sigurno ne vzpodbuja. Če pa spajtla na praviln način, ne dela nobene škode. Po moje. Nagaya, tvojo pripombo pa jaz smatram za bedno, ker ni bila potrebna. Morda pa poznaš kakšen drugačen način opozarjanja na nevarnosti in nepremišljenosti? LP
Fazer03 Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 KOLIKO NAS BO LETOS NA CESTI PREŽIVELO? Točno naslov te teme se mi je postavil pred oči danes, ko berem v dnevnem časniku "statistiko" lepega vikenda: na hitro preštejem popisane motoristične nezgode in motoriste v zdravstveni negi in jih komaj spravim na prste dveh rok: 2 med seboj v Senožečah in štajarskem koncu, pa potem par na gorenjskem, pa solo padec s CBR-ko prav tako na gorenjskem, pa ... itd. Dajte (dajmo) se malo zamislit in imet v mislih, da je šele začetek sezone in da rek "izkoristi dan" lahko obrnemo v "dočakaj še en dan".... LP
Frips Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) Pa od tega je vsaj 1/2 takšnih, ki so izpit naredili pred mescem dni, kupili motor in takoj na cesto pokazat kaj znajo. Samo v našem kraju je prišlo na plano en kup "neznane" plastike. Tako da....opozorilo od @Fazera03 naj si še posebaj vtisnejo v spomin novopečeni bajkerji. Ta stari pa moramo tudi malo bolj počasi, po kolesih in z pametjo v glavi :D Popravljeno April 1, 2008. Popravil Frips
Schmid87 Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 stanovnik komentira motoriste in ostalo http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...ss=1#1207042456
misty Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 ... Ta stari pa moramo tudi malo bolj počasi po kolenih in z pametjo v glavi :D :naughty:
sergejl Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Vprašanje KOLIKO NAS BO LETOS NA CESTI PREŽIVELO JAZ! Ker skozi naselja vozim bolj ali manj po predpisih Ker potegnem tam kjer vidim in se počutim varno, ne da mi bo za ovinkom ležala povožena lisica sred ceste...in potem uuups Ker prehitevam ob enakih pogojih kot bi bil z avtom (vidim daleč, se prepričam da me vidijo...) Ker se ne vozim da bi se ubil, ampak ker v tem uživam. Če se mi zahoče drsati s koleni po asfaltu....vabi Grobnik in ostale steze. Če na motorju iščeš limite....potem boš šel čez mejo. Ker le tako lahko ugotoviš kje je.
_Nejkooo_ Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Vprašanje KOLIKO NAS BO LETOS NA CESTI PREŽIVELO JAZ! Ker skozi naselja vozim bolj ali manj po predpisih Ker potegnem tam kjer vidim in se počutim varno, ne da mi bo za ovinkom ležala povožena lisica sred ceste...in potem uuups Ker prehitevam ob enakih pogojih kot bi bil z avtom (vidim daleč, se prepričam da me vidijo...) Ker se ne vozim da bi se ubil, ampak ker v tem uživam. Če se mi zahoče drsati s koleni po asfaltu....vabi Grobnik in ostale steze. Če na motorju iščeš limite....potem boš šel čez mejo. Ker le tako lahko ugotoviš kje je. kaj ti to pomaga, če en voznik šleparja ne vozi tako kot ti, in bo (bognedaj) nardil pašteto iz tebe...ni vse od tebe odvisno, tak da ne morš 100% rečt da boš preživel...tud če si cele dneve zaprt doma v stanovanju, ni rečeno da boš preživel hehe...edino možnosti so večje, ampak ziher pa nikol ni .)
fastgirl Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 kaj ti to pomaga, če en voznik šleparja ne vozi tako kot ti, in bo (bognedaj) nardil pašteto iz tebe...ni vse od tebe odvisno, tak da ne morš 100% rečt da boš preživel...tud če si cele dneve zaprt doma v stanovanju, ni rečeno da boš preživel hehe...edino možnosti so večje, ampak ziher pa nikol ni .) se strinajm, tudi če si vzoren voznik motorja, še ni rečeno, da te nekdo ne bo izsilil zaradi tega, možnost je sicer manjša, ampak je pa verjetno. najbol pomembno je predvidevanje, še tisto kar je skoraj nemogoče, da je, še to je potrebno predvidevati in s tem se bo tudi zmanjšalo število nesreč.
sergejl Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) kaj ti to pomaga, če en voznik šleparja ne vozi tako kot ti, in bo (bognedaj) nardil pašteto iz tebe...ni vse od tebe odvisno, tak da ne morš 100% rečt da boš preživel...tud če si cele dneve zaprt doma v stanovanju, ni rečeno da boš preživel hehe...edino možnosti so večje, ampak ziher pa nikol ni .) Se podpišem pod tole. Nikoli ne veš.... Hotel sem poudariti, da sam zagotovo ne bom (sploh pa zavestno) drvel v dvomljive situacije in nameravam bit drugo leto še tuki. Saj..mogoče me kap ali kaj drugega trofne :(, valda ne bom sedel doma pa čakal bridkega konca :headbang: Sicer z avtom naredim letno med 60 in 90.000 km...za zdaj srečno 25 let...upam da tako ostane Se mi je zgodilo marsikaj. Ko sem imel še skuterja (pa ni bil čis tamajčken) me je babnica prehitela na dolenjki in takoj zavila predme desno na avtobusno na Rudniku. (ni blo mogoče da me ni videla, ker je prehitevala z žmigavcem, ampak je kura to nardila zanalašč) Ker sem recimo temu previden(beri sem jo ves čas opazoval)...mi je uspelo še pravočasno zabremzat...za milimetre, pa vendar Ne bom pa povedal kako bi z največjim užitkom zavil za njo in jo skloftal :krneki: ..pa sem si premislil (ker se drugače verjetno ne bi skontroliral :headbang: ) Popravljeno April 1, 2008. Popravil sergejl
sergejl Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 se strinajm, tudi če si vzoren voznik motorja, še ni rečeno, da te nekdo ne bo izsilil zaradi tega, možnost je sicer manjša, ampak je pa verjetno. najbol pomembno je predvidevanje, še tisto kar je skoraj nemogoče, da je, še to je potrebno predvidevati in s tem se bo tudi zmanjšalo število nesreč. točno to Fasti :worship: :worship: :worship:
Petzl Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Pa od tega je vsaj 1/2 takšnih, ki so izpit naredili pred mescem dni, kupili motor in takoj na cesto pokazat kaj znajo. Samo v našem kraju je prišlo na plano en kup "neznane" plastike. Tako da....opozorilo od @Fazera03 naj si še posebaj vtisnejo v spomin novopečeni bajkerji. Ta stari pa moramo tudi malo bolj počasi, po kolesih in z pametjo v glavi :D Pomoje je pa to cist odvisno od vsakega posameznika kako ima stvari razciscene v glavi. Dejstvo je tud to da si "vsak" lahko privosci motor... Se mi pa zdi da je iz leta v leto vec "izstrelkov" na cesti ki ne mislijo nic drugega kot pa na to kako bo prisel v x.xx minute iz kraja y na kraj z in posledice so take kot so. Skoda, da je takih, ki vozimo s srcem vse manj... dobivam obcutek da je za veliko ljudi motor sredstvo za "duso spihat" :unsure: v resnici pa nimajo "pojma" kljub temu da so glavni na vasi.. no, mislijo da so :whistle: In nazadnje.. upam da nas bo prezivelo cim vec..
KeC Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 (popravljeno) V prometni nesreči v Kranju mrtva voznik motorja in njegov sopotnik ter voznik osebnega avtomobila udeleženega v nesreči, še ena oseba je hudo poškodovana. Šlo naj bi za 600ccm Hondo. Popravljeno April 1, 2008. Popravil KeC
3nity Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Tudi sama vam polagam na dušo - PAZITE, ker je budal na cesti vsak dan več. Včeraj, na primer, sva se s fantom spuščala po Črnem kalu, ko fant prižge žmigavec in hoče prehitet pred sabo vozečega modrega Fiat Dobloja. Ta v momentu zablokira tako, da se po kakšnem metru pravzaprav ustavi na sredi pasu. Fant je na srečo "spasil" situacijo, če bi pa recimo to naredil meni, mi verjetno ne rabi razlagati, da bi bila verjetno še zdaj "tam". Aja, mlad gospodič se mu je dobesedno režal in kazal fakiča. Pa še to.. fant ni šel hitro, je varno prehiteval in naokrog razen tega avtomobila ni bilo nobenega drugega (za tiste, ki bi lahko mislili, da si je sam kriv za nastalo situacijo). Mogoče bi pomagalo, da bi voznika na zobe, ampak s takimi kreteni se nam pač ne da ukvarjati.
Fritz Objavljeno April 1, 2008 Opozori Objavljeno April 1, 2008 Ne mi zameriti radovednost, ampak, ali ni po Črnem Kalu navzdol dvojna neprekinjena črta? No, kakorkoli že, tisti voznik Dobloja ni imel nobene pravice tako regirati. Ob takih zgodbah človek začne resno razmišljati o videokameri na motorju.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se