BoBo Objavljeno Februar 15, 2008 Deli Objavljeno Februar 15, 2008 Živ! Morda kdo planira se zapeljat en malo po Tuniziji enkrat septembra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 Živ! Morda kdo planira se zapeljat en malo po Tuniziji enkrat septembra? Ne! Gremo že konc aprila :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mack Objavljeno Februar 25, 2008 Deli Objavljeno Februar 25, 2008 srečno bobo! Se enkarat dobimo na kufe (nekoč nekdaj)! :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Ne!Gremo že konc aprila :naughty: Lahko malo vec napises kako greste dol in kaksen imate kaj plan... LP;R Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 (popravljeno) Lahko malo vec napises kako greste dol in kaksen imate kaj plan... LP;R zaenkrat je plan motorje(hard enduro) dat na kamion, ki bi bil tudi naš suport, mi pa verjetno čim več ljudi v en avto pa na trajekt. termin je 19.3-3.5, plan pa čim več peska Popravljeno Februar 26, 2008. Popravil GULI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladen Objavljeno Februar 26, 2008 Deli Objavljeno Februar 26, 2008 Popravek. Plan je od 19.4 do 3.5. Če je kakšen interesent, bi se našlo še kakšno prosto mesto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Če koga slučajno še zanima... Kot sta Mladen in Guli že pisala, gremo 4 motoristi (no, jaz sem ATVjevec) v Tunizijo od 19.4. do 3.5. V ponedlejek se dobimo z italijanskim kamionistom (ki bo naložil vse motorje/atvja), da dorečemo vse okoli avanture po pesku. Načeloma pa naj bi on naložil vse motorje in robo, mi bi pa šli z avtom do Tunizije. Tam se vse razloži, kamion daje celoten "support" na poti (bencin, hrana, pijača, mehanika pa še kaj), mi pa uživamo. Kalkulacija cene: celotna avantura (prevoz, trajekti, spanje, hrana, pijača, bencin, zavarovanje, dovoljenja, transferji in še kaj) naj bi bila cca. 1.200 EUR. Če koga še kaj več zanima, naj me kontaktira na PM ali telefon. Za osvežitev spominov na pesek... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vall Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 nekaj :photo: s Tunizije (maj 2008) .....mal za lušte delat :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1231 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 nekaj :photo: s Tunizije (maj 2008).....mal za lušte delat :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1231 Naaaajs Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 nekaj :photo: s Tunizije (maj 2008).....mal za lušte delat :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1231 Res lepe fotke, :worship: me prime......... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 nekaj :photo: s Tunizije (maj 2008).....mal za lušte delat :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1231 :worship: Zelo lepo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusti Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 nekaj :photo: s Tunizije (maj 2008).....mal za lušte delat :naughty: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1231 Tudi jaz se klanjam :worship: :worship: :worship: A bo potopis? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Evo še nekaj mojih fotk: Tunizija 2008 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Ja, Tunizija je res lepa, posebej slana jezera. Ampak za kaj kamion kot spremljevalno vozilo? Za 4 motoriste? Tam sem bil 10 dni in jo kar dobro prevozil... lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Ja, Tunizija je res lepa, posebej slana jezera. Ampak za kaj kamion kot spremljevalno vozilo? Za 4 motoriste? Tam sem bil 10 dni in jo kar dobro prevozil... lp bv Tudi jest sem bil že lansko leto samo z motorjem, samo z naloženim motorjem se ne moreš vozit po off roadih. V štartu je bil naš cilj Borj el-Khadra in tudi ostati v sipinah južno od El Borme cca 4 dni (najlepši del tunizije), za sem pa rabiš support. Na žalost pa zaradi dogotkov v tuniziji nismo dobili dovolilnic za južni del države, tako da smo čakali par dni v ksar ghilane, potem pa šli proti severu ob alžirski meji. Če bi prej vedeli da dovolilnic ne bomo dobil, sigurno nebi šli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojanv Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 Mi smo šli na jug do Velikega slanega jezera in se vozili po njem, potem pa še na jug do sipin, torej cca 200 km južno do Tozerja. Za ta del nismo potrebovali nobenih dovoljenj, južneje pa nismo niti nameravali. Če ocenim, naredili ste cca 3000 km? lp bv Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Junij 14, 2008 Deli Objavljeno Junij 14, 2008 (popravljeno) Mi smo šli na jug do Velikega slanega jezera in se vozili po njem, potem pa še na jug do sipin, torej cca 200 km južno do Tozerja. Za ta del nismo potrebovali nobenih dovoljenj, južneje pa nismo niti nameravali. Če ocenim, naredili ste cca 3000 km? lp bv Po pravici povedan nevem kok je blo kilometrov ker nimam števca na motorju, drugače se pa na fotki vid do kje smo šli. Par kilometrov južneje že rabiš dovolilnice, sicer če pičiš direkt po sipinah vojaških postojank sicer ni, ampak z avionom kr preletavajo celotno območje. Kot sem že napisal, smo imeli namen iti do Bordj el Khadre, ki je od naše najbolj južne pozicije odaljena še cca 300km zračne linije. Lahko pa pogledaš lansko tunizijo in vidiš kako daleč se da priti samo z motorjem, brez suporta. Prišli smo do El Borme. :naughty: LP T. PS Še ena slika iz El Borme Popravljeno Junij 14, 2008. Popravil GULI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Julij 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 28, 2009 Živ! Kaj gre morda letos septembra kdo sz motorjem kak krog po Tuniziji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Julij 29, 2009 Deli Objavljeno Julij 29, 2009 Živ! Kaj gre morda letos septembra kdo sz motorjem kak krog po Tuniziji? 2 in 3 teden v sepembru Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Julij 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 29, 2009 2 in 3 teden v sepembru [/quote Vidim, da ste pri vas bolj za v pesek, mi pa za asvalt, morda pa se vseeno kje prekrižajo poti. Od kje štartate s trajektom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Vidim, da ste pri vas bolj za v pesek, mi pa za asvalt, morda pa se vseeno kje prekrižajo poti. Od kje štartate s trajektom? Letos bo bolj po asfaltu, greva sama z dražjo 1/2 nekje 6. na ladjo v Genovi in 19.9. nazaj iz Tunisa. Lahko da se srečamo na kaknem :beer1: Imaš že kakšen okvirni plan? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BoBo Objavljeno Julij 30, 2009 Avtor Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Letos bo bolj po asfaltu, greva sama z dražjo 1/2 nekje 6. na ladjo v Genovi in 19.9. nazaj iz Tunisa. Lahko da se srečamo na kaknem :beer1: Imaš že kakšen okvirni plan? Midva štartava tudi enkrat takrat ravno tako iz Genove. Tam je pa plan narediti krog v obratni smeri urinega kazalca, za dol po notranjosti do sahare, za gor pa ob obali, da se še umijemo prej kot gremo domov. Vračamo se pa isti termin. Upam, da ne pride kaj vmes in plani propadejo. Za sem pa itak zelo dovzeten. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Mene pa zanima kaj na motorjih predelate ko greste dol, kakšne posebne filtre?, kako velik rezervar je priporočljivo imeti (je 10l dovolj) itd...me matra da bi šel dol maja naslednje leto ampak v skupini s kom ki je že bil. Ima kdo podobne plane? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 Evo še nekaj mojih fotk: Tunizija 2008 nooooroooo tole je pa sanjski off-road dopust. hude slike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GULI Objavljeno Julij 30, 2009 Deli Objavljeno Julij 30, 2009 (popravljeno) Mene pa zanima kaj na motorjih predelate ko greste dol, kakšne posebne filtre?, kako velik rezervar je priporočljivo imeti (je 10l dovolj) itd...me matra da bi šel dol maja naslednje leto ampak v skupini s kom ki je že bil. Ima kdo podobne plane? Če maš support potem je 10l dovolj, za zaščitit filtre smo imeli kar zdravniške kape in si jo lepo vsak dan zamenjal, pa ni blo treba čistit filtrov, verjetno pa bi bilo dobro imeti neoprensko zaščito na sprednjih vilicah. Za prvi maj jih bo pa sigurno šlo veliko v peskovnik. Popravljeno Julij 30, 2009. Popravil GULI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se