yeti01 Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Po moji oceni pa je sejem za trenutne razmere pri nas kar dobro uspel.Pozdravil bi tudi konkurenčne cene naših prodajalcev in mislim,da je prišel čas ko bom začel(čeprav sem vsaki dan v Grazu)zapravljat denar za moto opremo pri naših trgovcih. Vsaka čast tudi vsem puncam,ki so štiri dni prijazno pozirale in komunicirale z obiskovalci,katere pa je polek(laba center yamaha) svetlolase Nine pohvalila tudi temnopolta Bianca(že zna kar dobro slovensko) češ: vsi,predvsem motoristi so bili zelo prijazni in nobeden ni "težil".
lasagna Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Bilo je vse, kar sem pričakoval. Plezal sem lahko po veliko motorjih, avtomobilov nisem pogrešal. Predlani smo ravno zaradi teh bili 2 uri manj pri šanku. Motosvet se je ponovno in tradicionalno izkazal : najboljši hangout z dobro ekipo in obiskovalci. Se opravičujem tistim z litimi feltnami za ATV, ker smo jim zakrili štant. Najboljši host je bil Bladzo, ki je po obveznem preventivnem zasliševanju (a voziš?) skrbel za dotok zelo dobro začinjene kole. Po tistem me tudi nalepke niso več zanimale. Ker je bil dan tako deževen in prijateljev v izobilju, lahko rečem, da je semenj bil super - nisem pa prepričan, kakšne nalepke so bile na piru. Po 6 urah smo se umaknili v Konjice, kjer smo se narežali še do konca. Ja, Stelvio je res lušten. Dobro preživet dan in čez dve leti pridem ponovno.
pjero Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 no .... ste vidli na katerem štantu je bla največja prasica????? :whistle: :whistle: :whistle:
lasagna Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 no ....ste vidli na katerem štantu je bla največja prasica?????----- Res da sem nekaj spil, ampak sem se še kar obnašal, tako da tole ni bilo ravno na mestu.... :rolleyes:
RHonda Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Jaz pa sem bil nad sejmom kar navdušen. Sem bil že prej na dveh moto-boomih pa mi je zdaj bilo še najbolj všeč (mogoče k smo bli tok fajn družba ?), super :worship:
Lara! Objavljeno April 14, 2008 Opozori Objavljeno April 14, 2008 Mene je mal navdihnal da grem še na kak drug sejm tule v sosednjih državah :rolleyes: 10 dni nazaj bi mogu prit v Zagreb na avto show..samo tle pa slikanja s hostesami ni brez čokoladice :whistle:
vapotek Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ste vidli na katerem štantu je bla največja prasica????? :whistle: :whistle: :whistle: Ja, na policijskem... :whistle:
LRR Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Jaz pa sem bil nad sejmom kar navdušen. Sem bil že prej na dveh moto-boomih pa mi je zdaj bilo še najbolj všeč (mogoče k smo bli tok fajn družba ?), super :worship: A si ti kupil tam eno shark čelado, ker se mi zdi da sem videl enega podobnega tebi z shark škatlo v roki, pa sm te hotel pocukati za rokav samo nisem bil ziher da si ti.
Schmid87 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Ja, na policijskem... :whistle: :slap: :lol1:
ajgor the mad dog Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Tut TC je mel guzice...
gregor46 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Leva v fitness :whistle: Lahko tudi k meni,....da nebo denarja zapravljala :whistle: Lp,Gregor
baddad Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 a je to moto boom al je erotik sejem :whistle: Daleč od enega in drugega. Pa tudi ne nekaj vmes.
actarus16 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 [attachment =122430:DSC06602a.jpg][attachm ent=122435:DSC06640a.jpg] NI VAŽNO KAM GREŠ.....AMPAK S KOM!!! :naughty: Mi smo se imeli fuulll dobro in avtomatsko mi bo letošnji Moto Boom ostal v prelepem spominu (kot prejšnji in kot PadovaExpo......itd)
Frips Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Lahko tudi k meni,....da nebo denarja zapravljala :whistle: Lp,Gregor Seveda so opcije odprte.....Ker, če kero trenutno uporablja....ni lih funkcionalna....tako da menjat :whistle:
gregor46 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Ker, če kero trenutno uporablja....ni lih funkcionalna....tako da menjat :whistle: :evilgrin: pri meni funkcionalnost zagotovljena :whistle: Da pa nebom :topic: ...... KLIK Popravljeno April 15, 2008. Popravil gregor46
tomazin Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ;) http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1060
reesko Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 [attachment =122430:DSC06602a.jpg][attach m ent=122435:DSC06640a.jpg] NI VAŽNO KAM GREŠ.....AMPAK S KOM!!! :naughty: Mi smo se imeli fuulll dobro in avtomatsko mi bo letošnji Moto Boom ostal v prelepem spominu (kot prejšnji in kot PadovaExpo......itd) eee toto na prvih 2 slikah pa jaz poznam hehe
pjero Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Ja, na policijskem... :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: tuki
TSC-LABA Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Na željo nekaj motosvetovcev še nekaj naših slik... Sicer pa izkoriščam priložnosti in se zahvaljujem vsem za obisk našega prostora, izrečene spodbudne besede in prijetne pozornosti, ki so je bile deležne naše hostese. Hvala tudi Motosvetu za novinarsko radovednost in da so s sabo pripeljali Tednoskopovo voditeljico ;) Boštjan
Frips Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Ehm.... a sem že reku JA? :hmm: PS.: Oblečeno kot hostesa mora biti....diskretno ampak izzivalno, brez nepotrebnega kiča :D Popravljeno April 15, 2008. Popravil Noise
motostef Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Lep pozdrav! Ne bom nič hvalil - motoboom so bila navadna jajca. Kdor je hotel kaj videt - ni imel kaj videt. Govorim v smislu tehnike in to ne samo motorjev ampak tudi spremljajoče ponudbe, dodatna oprema, da se predstavijo generalni uvozniki z vsem kar premorejo - itd. To da nekaj bejb visi na motorjih je že itak čisti dolgčas - ker so same sebi všeč. Sem mislil, da bo zadeva nadgradnja 2006, pa tudi približek ni bil. Pa lep pozdrav vsem in varne kilometre 2008. Štef
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se