Brdaus Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 jasna stvar da fripsu pa sam ta najtabulše privoščim :yes: That`s my girl :yes: Merkej nanga :lol:
president Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 BRDAUS maš prav. samo bi nastal problem,ker bi se raztavljalci začeli spraševati kaj je narobe z njihovimi produkti,ker jih nobeden nebi hotel gledati ????????????????in bi bili njihovi raztavni prostori nezanimivi . :naughty:
PLAYBOYGIRL Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 ROKY!! a se bo dalo dobiti uno fotko (od nedelje), ko sem slikana z enim dolgolasim (paž frizura) fantom v svetlih oblačilih??? HVALA:-) bodi lepo, papa
Roky Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 ROKY!! a se bo dalo dobiti uno fotko (od nedelje), ko sem slikana z enim dolgolasim (paž frizura) fantom v svetlih oblačilih??? HVALA:-) bodi lepo, papa O, glej jo! Fotk nimam jaz doma, verjetno bo Noise tudi tole prebral pa ti bomo poslali, če je ni v albumu. Vem pa katero fotko misliš, ja ;) Za ostale zadeve mi prosim piši na mail .)
Guest Brumer Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 kaj si te kupil? še enega BMW-ja? NE ampak,če te že zanima- masažni fotelj Casada-rojal hala L (kjer so bila raztavljena oprema za delavnice) gornji štok!
Frips Objavljeno April 18, 2008 Opozori Objavljeno April 18, 2008 U te masažni fotelji so pa fency :D Frips bi tud enga mel :grim
Guest Brumer Objavljeno April 19, 2008 Opozori Objavljeno April 19, 2008 U te masažni fotelji so pa fency :D Frips bi tud enga mel :grim Vsak,ki se vsede gor mu paše in bi ga kar imel,tudi jaz sem dolgo odlašal-no pa je le doma in ni mi žal še sploh zvečer,po šihtu,ko se malo ob poslušanju muzike sprostiš na njem!
Auspuhlager Objavljeno Maj 6, 2008 Opozori Objavljeno Maj 6, 2008 Ja supr je blo, morm pohvalt, se pa opravičujem ker sm tolk globok kopal do te teme, sam sm mogu vidit vaš odziv :) TC Motoshop :worship: :rolleyes: <3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se