hilton Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 in kako ti to veš?? zato ker je to tak. aja ni se naredili takesnega kawasakija ki bi ..................... probaj z enim gsx r letnik 02 tekmovat, pa bos videl kaj se zgodi :whistle: z 04 ne probavaj, ker bos mislo da stojiš zraven
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 zato ker je to tak. aja ni se naredili takesnega kawasakija ki bi .....................probaj z enim gsx r letnik 02 tekmovat, pa bos videl kaj se zgodi :whistle: z 04 ne probavaj, ker bos mislo da stojiš zraven :lol1: :lol1:
hilton Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 :lol1: :lol1: glej otrok prvo leto vozis malo vecjo kolarnco, tako da tvoji neumesni komentarji nas lepo zabavajo, ampak pa kaj ne opaziš da si tarča posmeha?? oz po domače( pri tvojih letih bi lahko malce zrelejše razmišljal) no prilepil ti bom samo en drag race. serijskih motorjev, ker se mi ostalega ne da iskat............ http://de.youtube.com/watch?v=DlGl0EcYxg0 no pa se to ne vozim kawe,suzukija,honde,yamahe............ :winkiss: vzami si čas pa si malce teste poglej,
MteByKer82 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Suzuki bi bil pravi motor, če bi imel dva valja manj :evilgrin: . ex "s." rider ... saj jih ima... :naughty:
exe`FZS Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Off-topic: ockey, mislim, da pa bi bil že čas, da ostali "ne-suzaši" spokate ven in smetite svoje teme. On-topic: Danes registiral in zavaroval svojo suzi. Tehničnega mi še ni bilo potrebno delat, velja mi do 2009. Zavarovanje pa je bilo presenetljivo poceni: 288€ za 88kw( zraven sem vzel še asistenco in pravno pomoč v tujini.) Torej kdaj otvoritvena? :P lp
Jure Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Jaz grem ta teden registrirat :) Potem pa samo, da se vreme zrihta, pa se lahko zmenimo :)
straza Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 caw mene pa mau nasplošno zanima o suzukiju gsx r 600 k4 kok je kei problemou če so pa... skratka ce se splača hvala
Jure Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Pomoje je najbolje, da prebereš temo o GSXrju 600, tam največ piše :)
_SEBA_ Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Suzukiji? A niso oni sestavljeni iz rezervnih delov Yamah :P ah fantje, živimo u iloziji da je suzuki dobr motor :whistle: :whistle: vedno in povsod je treba poslušat "taprave motoriste"(to so seveda vozniki hond in sintisajzrjeu), oni vejo kaj je odličn motor.... kar se pa tiče sintisajzrjeu, pa rezervnih delou....seveda lahko sestavih motor iz rezervnih delou yamah, sej jih je ogromno na trgu :evilgrin: lohk pa začnemo nabijat še u smislu"fezerka je kt clio, največ jih je nacesti, pa največjo gužvo delajo" alpa ko ma hondaš na msn-ju napisan"scvrla so se krilca".... drgač pa meni osebno ena najboljših fraz iz vremenske napovedi:"hitrost bo u sunkih dosegla 100km/h-powered by honda " da nam preveč off topik fantje NE KUPUJTE SUZUKIJA !!!! k res ni treba da ga imajo usi pozerji alpa caffe racerji l.p. seba p.s. aja, pa pozabu sm povedat, moj je že tretjič od lanskega junija na servisu :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Jure Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 (popravljeno) caw mene pa mau nasplošno zanima o suzukiju gsx r 600 k4 kok je kei problemou če so pa... skratka ce se splača hvala Drugače pa če mene uprašaš, se med 600 04 letniki k4 600 najbolj splača. :) Lahek je, ciklistika ful dobra, pa še v 04 se je spremenil model in je isti kot 05, medtem, ko je npr. ninja 05 že popolnoma druga :) Popravljeno Marec 8, 2008. Popravil DeX
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Off-topic: ockey, mislim, da pa bi bil že čas, da ostali "ne-suzaši" spokate ven in smetite svoje teme. On-topic: Danes registiral in zavaroval svojo suzi. Tehničnega mi še ni bilo potrebno delat, velja mi do 2009. Zavarovanje pa je bilo presenetljivo poceni: 288€ za 88kw( zraven sem vzel še asistenco in pravno pomoč v tujini.) Torej kdaj otvoritvena? :P lp no ja glih pocen se mi pa ne zdi zavarovanje glede na to da sm dala lansk let za mojga zjčka 53€ok brez asistence Jaz grem ta teden registrirat :) Potem pa samo, da se vreme zrihta, pa se lahko zmenimo :) če ne boš mogu spet kej šravfat :winkiss:
Jure Objavljeno Marec 8, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 Hehe, to je sam iz zavisti, ker nimaš Suzukija, a? :naughty: GSXR powah :D
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 ja ja priznam da bi imela poleg kawe še enga gsrjčka :whistle:
exe`FZS Objavljeno Marec 8, 2008 Opozori Objavljeno Marec 8, 2008 no ja glih pocen se mi pa ne zdi zavarovanje glede na to da sm dala lansk let za mojga zjčka 53€ok brez asistence To si tomosovega avtomatika registrirala. :whistle: :evilgrin: Da še resno vprašam: Kako to, in pa kateri motor si registrirala?
misty Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 o madona ste resno zapel zarad mal vračanja podjebavanja :slap: . Preden kdo žiučnega faše si naj prebere prvi post te teme, pa bo morda lažje razumu vseskup. Dex vem da je.
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 To si tomosovega avtomatika registrirala. :whistle: :evilgrin: Da še resno vprašam: Kako to, in pa kateri motor si registrirala? z750s kao 25kw-dala 53€ če pa ne bi blo 25kw pa 107€ pri triglavu letos pa bomo še vidli kako pa kaj mogoč dajo na kawasakija še kej veš popusta :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 o madona ste resno zapel zarad mal vračanja podjebavanja :slap: . Preden kdo žiučnega faše si naj prebere prvi post te teme, pa bo morda lažje razumu vseskup. Dex vem da je. ja, ja ,sej jst sm čist resno napisou :slap: :slap: :slap:
_ales_ Objavljeno Marec 9, 2008 Opozori Objavljeno Marec 9, 2008 :music2: kr neki :drunk: :afro1: :baa: :010 :baa: :010 :baa: :010
no_name Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 :kva2: Zakaj so pa Yamahe sintisajzerji?
Jure Objavljeno Marec 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Ker jih Yamaha dela? Pa ne samo to, še en kup drugih glasbil in tovrstne opreme :)
Sanda7 Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 se prav jamaha obvlada vsa področja :worship:
Jure Objavljeno Marec 10, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Glasbeno že obvlada, tu ni vprašanja.. Pri motorjih bi se pa dalo razpravljat :evilgrin:
firebladeX Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Suzuki ownz the racetrack and that´s all what matters. :D Which one? ...
no_name Objavljeno Marec 10, 2008 Opozori Objavljeno Marec 10, 2008 Sem mislu da ima sintisajzer kej veze z zvokom, ki ga mašine oddajajo :music1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se