exe`FZS Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 S3, na 3x sm pa šele pred kratkim začel mal špilat pa sem na -42|-28 V kateri aliansi si na S3? Sam sem v Horde $. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Marec 17, 2008 Deli Objavljeno Marec 17, 2008 Mam se eno zelo koristno travian skripto, sicer za instalacijo skripte rabite Mozilla add-on Greasemonkey, ki ga dobite na tem linku: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/748 Skripto pa dobite na tem linku: http://www.2shared.com/file/2722393/3b36d1...vian3cuser.html Ko jo prenesete, jo extractate (rabite WinRar) in na extractan file kliknite z desno tipko, Open With > Mozilla Firefox, potem kliknete instal in skripta je posneta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 V kateri aliansi si na S3? Sam sem v Horde $. Aliansa TNP :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 S Hallsam vas bova pojedla :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 S Hallsam vas bova pojedla :evilgrin: ja ja, kr probita :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 S Hallsam vas bova pojedla :evilgrin: Bova,bova! :grim Samo meni je danes edn "pojedo" 30 falang in 5 mečevalcev. Še sreča,da mam Brdausove okrepitve na obisku,da me branijo- :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 18, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Bova,bova! :grim Samo meni je danes edn "pojedo" 30 falang in 5 mečevalcev. Še sreča,da mam Brdausove okrepitve na obisku,da me branijo- :D se zgodi.... :whistle: :naughty: ... dokler ti kar vojsko pokokajo, še ni tako hudo. ko ti pridejo enkrat s katapulti, pol je pa hudič. jaz imam trenutno mir pred napadalci, so ugotovili , da nimajo kaj ropat, ko imam pa vse skrito :naughty: :whistle: jaz pa z veseljem hodim okrog in ropam na veliko. sicer sta že dva obupala, tako da imam dve farmi manj. no pa saj najdem nove. :naughty: :devil: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 se zgodi.... :whistle: :naughty: ... dokler ti kar vojsko pokokajo, še ni tako hudo. ko ti pridejo enkrat s katapulti, pol je pa hudič. jaz imam trenutno mir pred napadalci, so ugotovili , da nimajo kaj ropat, ko imam pa vse skrito :naughty: :whistle: jaz pa z veseljem hodim okrog in ropam na veliko. sicer sta že dva obupala, tako da imam dve farmi manj. no pa saj najdem nove. :naughty: :devil: dr.looney :alien1: Kako jih maš pa lahko manj? A sta skenslala... sej če nič ne delata, surovine še vedno nastajajo :hmm: @Halls: če še kaj rabiš, samo povej... včasih mam preveč surovin, pa jih ne morm tko hitr porabit :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Kako jih maš pa lahko manj? A sta skenslala... sej če nič ne delata, surovine še vedno nastajajo :hmm: zbrisala sta si račun, potem se zbriše vse.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Kako jih maš pa lahko manj? A sta skenslala... sej če nič ne delata, surovine še vedno nastajajo :hmm: @Halls: če še kaj rabiš, samo povej... včasih mam preveč surovin, pa jih ne morm tko hitr porabit :whistle: lahko jih tudi meni pošlješ :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 lahko jih tudi meni pošlješ :whistle: Ti nisi v najini aliansi!!! :P Brdaus,če maš kaj ibržnega materiala,no saj veš,kje me najdeš! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 Ti nisi v najini aliansi!!! :P Brdaus,če maš kaj ibržnega materiala,no saj veš,kje me najdeš! :D noben me še ni povabu povabu :( :( :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 noben me še ni povabu povabu :( :( :( Kje si? koordinate... aja pa na Speed3x smo drgač .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Kje si? koordinate... aja pa na Speed3x smo drgač .) sem na speed3 na severovzhodu +/+ naselje memgres Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Napadem naselje in moji vojaki se ujamejo v past. Kako jih rešim in kaj pomeni napis "streljanje talcev"? A ubijem svoje vojake in sprostim pasti tistega,ki je imel zaprte moje vojake? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 jap, to pomeni to rešiš jih pa lahko, če napoveš "polni napad" na isto naselbino, ni pa nujno, da jih boš rešil (recimo, če boš imel premalo vojske) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 kako lahko nekoga povabiš v alianso, ali lahko samo ustanovitelj povabi druge igralce Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Mislim, da ni treba biti ustanovitelj. Bi mogu cimra prašat, pa ga ta teden ne bo sploh v LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 kako lahko nekoga povabiš v alianso, ali lahko samo ustanovitelj povabi druge igralce Ambasado morš imet... potem imaš pa pod možnosti .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ambasado morš imet... potem imaš pa pod možnosti .) najprej hvala za povabilo, zdaj bomo pa rastural :evilgrin: , ambasado imam, nikjer pa ne najdem kako lahko povabim, na kateri stopni pa mora biti ambasada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Rabim vajino pomoč!!! Tip na koordinatah -162l-15, med0kaz, mi dela probleme. Lahk kaj pomagata? Prej sem ga redno ropav,pol sem pa en dan čisto pozabo na njega,tip je skočo v alianso,zdej mi pa vrača! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Rabim vajino pomoč!!! Tip na koordinatah -162l-15, med0kaz, mi dela probleme. Lahk kaj pomagata? Prej sem ga redno ropav,pol sem pa en dan čisto pozabo na njega,tip je skočo v alianso,zdej mi pa vrača! :evilgrin: Hehe, povej, kaj se rabi ;) Pa lahko kar na trivian sporočila, ker tu ne berem redno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 najprej hvala za povabilo, zdaj bomo pa rastural :evilgrin: , ambasado imam, nikjer pa ne najdem kako lahko povabim, na kateri stopni pa mora biti ambasada Jest jo imam na 3... beri napotki&pregled Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Jest jo imam na 3... beri napotki&pregled če prav razumem jo moraš potem ti nadgraditi da lahko še koga povabimo če boš potreboval surovine sporoči Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Grradim si tri mesta ... z vsemi sem trenutno že na poziciji okoli 9000 ... ampak sem i zid, da bo ta game neverending story. Že kar vidim, kako nas bodo s korenčkom vozili dooolgo dooolgo. ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se