atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Grradim si tri mesta ... z vsemi sem trenutno že na poziciji okoli 9000 ... ampak sem i zid, da bo ta game neverending story. Že kar vidim, kako nas bodo s korenčkom vozili dooolgo dooolgo. ... :) na kerem serverju igraš, pa če ni skrivnost kako je ime naselja Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 na kerem serverju igraš, pa če ni skrivnost kako je ime naselja Sigurno ne na speed3x... tam sm z enim mestom okol 7200 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Sigurno ne na speed3x... tam sm z enim mestom okol 7200 Imam tri ločene username. Sam svojo alianso gradim. Zakaj? Lažje je blo tri mesta iz nule gradit, kot pa z enim cincat najprej 2 tedna, pa potem še enga, pa tako naprej ... Eno od mest je pa Vizhmariyah. Zdaj lahk verjetn kake napade pričakujem, a? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Symči this is not legal ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) Symči this is not legal ;) Mislim - moja sestra igra, pa babica tudi. Vsak mamo svoje mesto. Jaz sem samo prokurist. :whistle: Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil 2384nsdf83 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Zdaj lahk verjetn kake napade pričakujem, a? :) :grrr :grrr :grrr :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ker mesto je 'čist prazno' :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Ker mesto je 'čist prazno' :) saj tudi ne obstaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 lahko prosim zbombate tega tipa : Loolerk (130|-99) Pleme: Tevtoni Aliansa: .|.Yu.|. Lastnik: loolek Populacija: 74 jst ko se komaj matram sem brez vojske in tak naprej, on me pa vsak dan napada in mi utežuje delo in samo krade!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 (popravljeno) jst ko se komaj matram sem brez vojske in tak naprej, on me pa vsak dan napada in mi utežuje delo in samo krade!!!!! Sej to je poanta .) Jest sicer še gradim infrastrukturo... lahko ti pa kako pošiljko za začetek pošlem Povej koordinate in serverDrgač pa: nastavi mu pasti, da bo vidu, da si mu vojsko ujel... Popravljeno Marec 19, 2008. Popravil Brdaus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Naselje - Flatron (129|-99) Pleme: Rimljani Aliansa: Lastnik: Flatron Populacija: 52 to sm jst Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 Naselje - Flatron (129|-99) Pleme: Rimljani Aliansa: Lastnik: Flatron Populacija: 52 to sm jst kje pa a na speed serverju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Marec 19, 2008 Deli Objavljeno Marec 19, 2008 ja 3 krat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 saj tudi ne obstaja Japajade, očala si natakni. Vizhmariyah, na serverju speed3x. (-104|111) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 ja 3 krat So dobil povabilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ČIKO24 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 sm že v Hordi podivjanih Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 A je kdo mogoče na si3. Tamse nahaja J007, ki ima naselje bandidos ice 130/-83. Je v aliansi, kipa ni prav močna. Dopoldne ko me ni doma me stalno nadleguje. Obenem pa me vabi v alianso. Želel bi da se mu kdo maščuje, plačilo po dogovoru. Meni je vseeno ali me okrade on ali pa dam prihranjeno maščevalcu.Sem na istem. Bi pa stopil tudi v kakšno Alianso. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 sm že v Hordi podivjanih Pol pa njih prosi za pomoč!!! :evilgrin: Mi jih bomo napadli,najbrž,enkrat! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Pol pa njih prosi za pomoč!!! :evilgrin: Mi jih bomo napadli,najbrž,enkrat! :whistle: Sem prehitro napisal zgornji post!!! :blush: Ti si pa ja NAŠ!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 A je kdo mogoče na si3. Tamse nahaja J007, ki ima naselje bandidos ice 130/-83. Je v aliansi, kipa ni prav močna. Dopoldne ko me ni doma me stalno nadleguje.Obenem pa me vabi v alianso. Želel bi da se mu kdo maščuje, plačilo po dogovoru. Meni je vseeno ali me okrade on ali pa dam prihranjeno maščevalcu.Sem na istem. Bi pa stopil tudi v kakšno Alianso. ga bi z veseljem napadu.. sam je to žau predauč od mene stran.. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
2384nsdf83 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Meni pa en Ahilkus al nekaj takega skos nekaj uletava. Joj, ko še ne ve, kaj ga čaka :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 Meni pa en Ahilkus al nekaj takega skos nekaj uletava. Joj, ko še ne ve, kaj ga čaka :whistle: pa si v kakšni aliansi :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunkl Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 ga bi z veseljem napadu.. sam je to žau predauč od mene stran.. :whistle: Vseeno hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 dans sm prešel 1k populacije na S3 :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 20, 2008 en nasvet, če vas napadajo in ropajo, zgradite dve tri špranje. tako da ko pride naslednjič odide praznih rok. če imate galce pa pasti postavit. jaz sem enkrat fajn iztržila za ujete vojake. če dlje časa ne igrate pošljite vojsko na dolg pohod, pa trgovce tudi. tako, da je v vasi samo toliko surovin, kolikor jih skrije špranja. p.s. jaz vedno z veseljem hodim tja kjer kaj dobim. eden mi že ful grozi, revček pa niti enega vojaka nima. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se