Brdaus Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 :grim Ropanje je moj "midle-name" :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 20, 2008 Deli Objavljeno Marec 20, 2008 (popravljeno) they call me ''bulletproof'' :krneki: Popravljeno Marec 20, 2008. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 :headbang: pa je šla vojska čez noč :angry: http://travilog.org.ua/si/8645828/3ed163ac...f7d209e7b40efea Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 21, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2008 :headbang: pa je šla vojska čez noč :angry: http://travilog.org.ua/si/8645828/3ed163ac...f7d209e7b40efea sočustvujem s tabo :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 :headbang: pa je šla vojska čez noč :angry: http://travilog.org.ua/si/8645828/3ed163ac...f7d209e7b40efea Fak,kaj ti je naredo!!!! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Tole men čist nč ne pove, madoniš :hmm: bo treba še mal brat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojgapika Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Aliansa MIS (Speed3x) išče nove člane. Prav tako bomo veseli, če želi kdo z nami sklenit zavezništvo. :naughty: Priznam, da sem presenečena nad tem virtualnim svetom. Nikoli si ne bi mislila, da me bo potegnilo vanj. :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Priznam, da sem presenečena nad tem virtualnim svetom. Nikoli si ne bi mislila, da me bo potegnilo vanj. :blush: Dej ne govor.. pomoč se mi je sanjal, da me je en z raketam napadu :slap: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 Dej ne govor.. pomoč se mi je sanjal, da me je en z raketam napadu :slap: :lol1: a mi bomo kakšno zavezništvo naredili :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 21, 2008 Deli Objavljeno Marec 21, 2008 a mi bomo kakšno zavezništvo naredili :whistle: MI smo ga že ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 MI smo ga že ;) seveda mi smo skupaj v aliansi, ampak mislil sem zavezništvo s kakšno alianso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Kako sploh vem,kje je moja vas? Mislim to,al sem na severozahodu,severvzhodu....? :blush: Drgač pa zahvala mojima zaveznikoma!!! :beer2: No,pa tut malo manj napadalno taktiko sem ubral,zaenkrat. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Drgač pa zahvala mojima zaveznikoma!!! :beer2: a si mislu članoma alianse ;) ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 seveda mi smo skupaj v aliansi, ampak mislil sem zavezništvo s kakšno alianso Tut to smo že... z MIS smo v zavezništvu .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Tut to smo že... z MIS smo v zavezništvu .) kje se pa to vidi, skom imamo zavezništva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 a si mislu članoma alianse ;) ;) ;) Seveda!!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 kje se pa to vidi, skom imamo zavezništva Emmm :hmm: To je pa dobr question :hmm: Veš, da ne vem... poglej pod novice :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Emmm :hmm: To je pa dobr question :hmm: Veš, da ne vem... poglej pod novice :) Ja,pod novicami piše. Pizda,zdej je pa velikonočno premirje! Ko bi mev ful cajt napadat! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Kakšno premirje? Galci niso pirhov poznal :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2008 jaz ne poznam nobenega premirja, ravno se prišla z bogatim plenom iz ene vasi in sem že na poti v drugo............. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 kaj ko zmanka zazidljivih parcel, kje potem grediš, a je kdo že prišel do tega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 kaj ko zmanka zazidljivih parcel, kje potem grediš, a je kdo že prišel do tega Prefukaš soseda .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 22, 2008 kaj ko zmanka zazidljivih parcel, kje potem grediš, a je kdo že prišel do tega neki podreš,kar najmanj rabiš. drugače pa rabiš tri koloniste, da raziščeš novo naselje. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 neki podreš,kar najmanj rabiš. drugače pa rabiš tri koloniste, da raziščeš novo naselje.dr.looney :alien1: za ustanovitev novega naselja potrebuješ tudi dovolj kulturnih točk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 22, 2008 Deli Objavljeno Marec 22, 2008 Ne razumem modela,ki ima čez 200 prebivalcev v naselju,nima pa niti enega vojaka! :headbang: No,meni fuuul paše,.....! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se