Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sej če po pravic povem jz tud še kr čist točn ne vem za kaj se gre hehe talent nimam kej polulacije mam pa 5 počas raste pa eno naselje kurbica sm najdla buh vej če kej dogaja not :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 8, 2008 Deli Objavljeno Marec 8, 2008 sej če po pravic povem jz tud še kr čist točn ne vem za kaj se gre hehe talent nimam kejpolulacije mam pa 5 počas raste počasi se daleč pride, saj bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 tud jz sem se reg na si2sam nemam pojma kaj morm delat,sm pa v plemenu rimljanov pa nč mi ni jasnu ti samo pridno gradi naselje in čakaj name, da te pridem obiskat z 800 konjeniki in 150 katapulti...... bo še veselica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 men to prov nič ne diši po veselici :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 no kok vam kej gre. jaz bom ob 19 uri doživela napad. upam da ne bodo prehudo opustošili mojo galijo in da nimajo slučajno katapultov. pol sem dead meat. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 no kok vam kej gre. jaz bom ob 19 uri doživela napad. upam da ne bodo prehudo opustošili mojo galijo in da nimajo slučajno katapultov. pol sem dead meat.dr.looney :alien1: no lahko bi šlo hitreje, če se ne motim jih lahko (katapulte) zaustaviš s postavljalcem pasti nisem pa 100%, veliko sreče ti želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 ah še kr mi ni čist jasno populacije mam celo sedem-ne moreš verjamit dr.looney ti k že to obvladaš bi lahko to s pomočjo slikc mal bl razložila kako in kaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 no lahko bi šlo hitreje, če se ne motim jih lahko (katapulte) zaustaviš s postavljalcem pasti nisem pa 100%, veliko sreče ti želim ne . izdelovalca oblegovalnih naprav moram imeti. pogoj zanj pa je akademija na 10 stopnji in gradbeni ceh na 5. na žalost še nimam akademije na 10 -ki. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 tule si moraš nadgrajevat surovine. tole pa je center naselja, kjer postavljaš stavbe. stavbo postaviš tako da klikneš na przen krogec in dobiš na izbiro. stavbe potem nadgrajuješ. takole bo kej jasno? .) dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Vse uredu... samo kaj, ko tko dolgo TRAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Vse uredu... samo kaj, ko tko dolgo TRAAAAAAAAAAAAAAAAJAAAAAAAAAAAAAAAAA :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ja saj ravno v tem je čar...in pol te vleče in vleče in kar naekrat padeš not. :naughty: :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 u majku mila,kolk cajta pa ti to že igraš? pr men je šele les 11 glina11železo 8 in žito 10 :rolleyes: in brez teh enot Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 to ni moje naselje :rolleyes: meni še fali nekaj stavb. drugače pa igram že dva meseca. :rolleyes: :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 no lahko bi šlo hitreje, če se ne motim jih lahko (katapulte) zaustaviš s postavljalcem pasti nisem pa 100%, veliko sreče ti želim Postavljalec pasti je lahko dvorezen meč. Jaz imam navado, da vsakega napadem 1x na dan. Če mi postaviš pasti, te bom napadel še enkrat, da osvobodim enote. In ko se bo moja vojska tretjič ujela v tvoje pasti, ti bom poslal katapulte in ti za kazen razbil zbirališče. Pasti niso po moje vredne nič, ker ne ubijejo vojakov, ampak jih samo ujamejo. Poleg tega ti ujeti vojaki veselo jedo tvoje žito. Raje si gradi obrambno vojsko, imaš več od tega. u majku mila,kolk cajta pa ti to že igraš?pr men je šele les 11 glina11železo 8 in žito 10 :rolleyes: in brez teh enot Daj ti to malo hitreje gradi, da se bo splačalo priti na veselico...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 a z katapulti uničiš lahko samo zbirališče? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 sej razmnožujemo se kr smo že na 12 :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Napadalec malicigo iz naselbine bukaresta Plen 14178 14178 14178 12805 Plen 15050 15015 14975 11641 vidiš sanda, tako izgleda veselica, ko ti pridem na obisk...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) a z katapulti uničiš lahko samo zbirališče? S katapulti lahko uničiš vse, razen špranje. Vendar jaz najprej uničim zbirališče in žitnico. Če nimaš zbirališča, ti nihče ne more poslati okrepitev, če nimaš žita, ne moreš vzdrževati vojske. In potem koje uničena žitnica in zbirališče za vsakprimer uničiš še barake in konjušnico, potem pa naselje postane tvoja farma, v katero si lepo hodiš po surovine, brez strahu, da bi te tam čakala vojska. Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil Provokator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Ql.. koristne informacije :grim Kar tako naprej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 kaj pa ti veš kako bi zgledalo pr men na obisku doma sm pa jz šef :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 S katapulti lahko uničiš vse, razen špranje.Vendar jaz najprej uničim zbirališče in žitnico. Če nimaš zbirališča, ti nihče ne more poslati okrepitev, če nimaš žita, ne moreš vzdrževati vojske. In potem koje uničena žitnica in zbirališče za vsakprimer uničiš še barake in konjušnico, potem pa naselje postane tvoja farma, v katero si lepo hodiš po surovine, brez strahu, da bi te tam čakala vojska. ko se to zgodi zaključim z igro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Napadalec malicigo iz naselbine bukaresta Plen 14178 14178 14178 12805 Plen 15050 15015 14975 11641 vidiš sanda, tako izgleda veselica, ko ti pridem na obisk...... madonca, dober plen. :worship: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 zaniama me če je kdo galc, kje naredim mečevalca v barakah ali v akademiji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 zaniama me če je kdo galc, kje naredim mečevalca v barakah ali v akademiji narediš ga v barakah, samo ga moraš prej v akademiji razviti. rabiš pa akademijo na 1 in izdelovalec orožja na 1 dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 narediš ga v barakah, samo ga moraš prej v akademiji razviti.rabiš pa akademijo na 1 in izdelovalec orožja na 1 dr.looney :alien1: to mam samo, ko grem na barake mi ga ne pokaže Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se