dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 sprašujem kot začetnik kaj se splača biti rimljan, tevton ali galec men se zdi da galec, ker imajo močno obrambo in pa dokaj močne napadalce(Haeduani) . plus tega imajo dvakrat večje špranje in pasti. :naughty: :OK: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 (popravljeno) brdaus, da ne bom par katapultov poslal :lol1: Popravljeno Marec 9, 2008. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 brdaus, da ne bom par katapultov poslal :lol1: :P :P :P :P :P 14 dni sm nedotakljiv... Diplomatic immunity (al kako se je že dru un bajs v Smrtonosnem orožju 2?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 napad ki je bil izvršen name se je za napadalca zelo borno končal. prišel je z 90 vojaki. od teh se jih je 80 ulovilo v pasti, 7 sem mu jih pokokala. tako da je odšel s 3 vojaki in nič plena..... :lol1: :lol1: :lol1: zdaj pa lahko nadaljujem....z napadi na člane te alianse, ker vidim, da ni nič od njih. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Kje pa sta Asterix in Obelix? :unsure: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 9, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 9, 2008 Kje pa sta Asterix in Obelix? :unsure: :rolleyes: pri meni :naughty: :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 9, 2008 Deli Objavljeno Marec 9, 2008 napad ki je bil izvršen name se je za napadalca zelo borno končal. prišel je z 90 vojaki. od teh se jih je 80 ulovilo v pasti, 7 sem mu jih pokokala. tako da je odšel s 3 vojaki in nič plena..... :lol1: :lol1: :lol1: zdaj pa lahko nadaljujem....z napadi na člane te alianse, ker vidim, da ni nič od njih. dr.looney :alien1: moje okrepitve so prišle pravočasno??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2008 moje okrepitve so prišle pravočasno??? ne niso, ampak vseeno hvala. dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 sm na šihtu pa mislim na igro :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 sm na šihtu pa mislim na igro :headbang: :headbang: Ti vsaj traparije ne hodjo po glavi :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 10, 2008 Deli Objavljeno Marec 10, 2008 no ja to pa ravn ne drži hihi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 10, 2008 sm na šihtu pa mislim na igro :headbang: :headbang: jaz tudi, dobro da danes ni gužve tako, da lahko vsake toliko časa pokukam, kaj se dogaja. :D dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 no kako vam kaj gre? meni zopet grozi napad. tokrat jo ne bom tako poceni odnesla. mislim,da ima napadalec katapulte. gorje meni :(:( pridno delam vojake , upam da ne bo prehudo;) dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) vso srečo ti želim, zanimame kje pogledaš če te kdo napada Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 vso srečo ti želim, zanimame kje pogledaš če te kdo napada lahko klikneš na zbirališče pa vidiš, kdo te napada in v kolikem času bo prišel . in pa na pregledu naselbine, kjer ti piše koliko urno proizvodnjo imaš surovin, tu tudi piše. če piše napad z rdečo to pomeni da si napaden, če pa z oranžno pa pomeni da napadaš ti. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 jaz pa ravno urim koloniste za četrto naselje, našel sem namreč 9crooperja :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 jaz pa ravno urim koloniste za četrto naselje, našel sem namreč 9crooperja :OK: nekaj mi povej če imaš proizvodnjo žita negativno. to pomeni, da črpa iz žitnice? dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 ..črpa iz žitnice in ko jo izrčpa pričnejo umirati vojaki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 ..črpa iz žitnice in ko jo izrčpa pričnejo umirati vojaki. potem pa ni problem, saj imam tri farme blizu sebe, kamor hodim po surovine dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 potem pa ni problem, saj imam tri farme blizu sebe, kamor hodim po surovinedr.looney :alien1: moje okrepitve mi raje nazaj pošlji, preden pocrkajo od lakote...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 potem pa ni problem, saj imam tri farme blizu sebe, kamor hodim po surovinedr.looney :alien1: kako misliš farme, kaj naj bi to bilo (pač začetnik nimaš kaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 moje okrepitve mi raje nazaj pošlji, preden pocrkajo od lakote...... ne bodo pocrkali od lakote imam še dovolj žita, lahko pa se zgodi da padejo v boju :naughty: :krneki: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 a lohk s 24folka sploh kej počnem?? k zdej ne delam nč druzga kot da počas polnim krogce s številko 1 v naselju še mal pa bo vse zapolnjeno z enko :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 kako misliš farme, kaj naj bi to bilo (pač začetnik nimaš kaj) to so tisti igralci,ki nimajo vojske in se ne morejo branit in jih brez problema ropaš :naughty: :krneki: :devil: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 a lohk s 24folka sploh kej počnem??k zdej ne delam nč druzga kot da počas polnim krogce s številko 1 v naselju še mal pa bo vse zapolnjeno z enko :rolleyes: ja no bolj težko. kaj pa imaš kej postavljeno. bistvo vsega tega je , da si začneš čimprej delat vojsko. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se