Sanda7 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 po moje ni postavljenega prav nič :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 po moje ni postavljenega prav nič :whistle: gradbeni ceh maš? če nimaš, postavi potem postavi skladišče in žitnico pa tržnico zbirališče in barake akademijo, palačo itd... pa redno nadgrajuj dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Delamo delamo... 65 folka je v moji vasici.. še mal, pa bom VELESILA :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Delamo delamo... 65 folka je v moji vasici.. še mal, pa bom VELESILA :lol1: kaj pa kej vojska? drugače pa kar veselo naprej.. :naughty: :naughty: dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 kaj pa kej vojska? drugače pa kar veselo naprej.. :naughty: :naughty: dr.looney :alien1: Čaka še mal .) Aja, kaj je to simulacija bitk? A to imaš kao, da vidiš, kako se troopers-i obnesejo v določeni kombinaciji? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 11, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) Čaka še mal .) Aja, kaj je to simulacija bitk? A to imaš kao, da vidiš, kako se troopers-i obnesejo v določeni kombinaciji? seveda. pa izvidnik je tudi dobra stvar, ga pošlješ vohlljat v drugo naselbino in ti sporoči podatke. samo če ima tisti tudi izvidnika potem ga odkrijejo in pokončajo in ni nič s podatki. dr.looney :alien1: Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 Kako se reče kradlivcu surovin? Pa kako se ga da dobit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 seveda. pa izvidnik je tudi dobra stvar, ga pošlješ vohlljat v drugo naselbino in ti sporoči podatke. samo če ima tisti tudi izvidnika potem ga odkrijejo in pokončajo in ni nič s podatki. dr.looney :alien1: v takem primeru pošlješ 40 izvidnikov in nekaj se jih zagotovo vrne :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) seveda. pa izvidnik je tudi dobra stvar, ga pošlješ vohlljat v drugo naselbino in ti sporoči podatke. samo če ima tisti tudi izvidnika potem ga odkrijejo in pokončajo in ni nič s podatki. dr.looney :alien1: v takem primeru pošlješ 40 izvidnikov in nekaj se jih zagotovo vrne :) p.s; neki mi net šteka pa sem prevečkrat kliknil :whistle: Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil P182 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 vidim da imajo eni več naselj in ko jih pogledaš imajo na enih več žitnih polj in samo po en rudnik, en glinokop in en gozd kako si to urediš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomazin Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) vidim da imajo eni več naselj in ko jih pogledaš imajo na enih več žitnih polj in samo po en rudnik, en glinokop in en gozd kako si to urediš ja morš najdit takšno zapuščeno pokrajino s takšno razporeditvijo in jo osvojit s kolonisti ;) Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil tomazin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 (popravljeno) ja morš najdit takšno zapuščeno pokrajino s takšno razporeditvijo in jo osvojit s kolonisti ;) a obstaja kakšen način da jo hitro najdeš ali moraš vsakega posebaj gledati, pa še nekaj ko imaš več naselji lahko samo v eno naselje voziš-oskrbuješ z surovinami ali tega ne smeš Popravljeno Marec 11, 2008. Popravil atek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Provokator Objavljeno Marec 11, 2008 Deli Objavljeno Marec 11, 2008 v takem primeru pošlješ 40 izvidnikov in nekaj se jih zagotovo vrne :) odvisno od tega,koliko jih ima tisti, pri katerem vohuniš. Nekateri imajo vojske da smrdi, ko se bližajo. mene je enkrat eden napadel s 1200 metalci sekir. Taboljši igralci pa imajo po nekaj deset tisoč vojske. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
exe`FZS Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 a obstaja kakšen način da jo hitro najdeš ali moraš vsakega posebaj gledati, pa še nekaj ko imaš več naselji lahko samo v eno naselje voziš-oskrbuješ z surovinami ali tega ne smeš http://asite.110mb.com/cropfinder.php <-- tu vpišeš svoje koordinate pa server pa ti pokaže najbližje 9 ali 15 croperje. Ko imaš več naselij lahko med njimi trguješ po mili volji. http://travmap.shishnet.org/?lang=en <--- mapa da boste vedeli kje ste, oz kje so vaši zavezniki. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 ok, skušal zgraditi Barake level 3, pa mi vsake tolko kar zginejo viri. Sistem me nič ne obvesti, ad bi me kdo izropal, ali pa jaz tega ne vidim ... what is going on? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
firebladeX Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 a me to izropajo in si moram špranjo upgradat? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
P182 Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 ok, skušal zgraditi Barake level 3, pa mi vsake tolko kar zginejo viri. Sistem me nič ne obvesti, ad bi me kdo izropal, ali pa jaz tega ne vidim ... what is going on? a me to izropajo in si moram špranjo upgradat? :D če si bil napaden oz. oropan dobiš sporočilo kdo te je napadel in koliko surovin ti je ukradel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 Qrba... na začetku sm biu sam na teritoruji... zdej je pa že 10 prisklednikov... čas, da se osvajane začne :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 http://asite.110mb.com/cropfinder.php <-- tu vpišeš svoje koordinate pa server pa ti pokaže najbližje 9 ali 15 croperje.Ko imaš več naselij lahko med njimi trguješ po mili volji. http://travmap.shishnet.org/?lang=en <--- mapa da boste vedeli kje ste, oz kje so vaši zavezniki. lp super sam gor ni za speed srever kje bi pa to najdu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2008 a me to izropajo in si moram špranjo upgradat? :D špranjo moraš imeti obvezno na 10, pa lahko jih imaš več naprimer jest mam tri. zadnji napad ki je bil izvršen name, se je za napadalca klavrno končal in odnesel ni nič plena, ker lahko skrijem 6000 vsake surovine. razen tevtoni ti lahko spraznijo 2/3 špranje. dr.looney :alien1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 špranjo moraš imeti obvezno na 10, pa lahko jih imaš več naprimer jest mam tri. Na isti posesti? Al na večih parcelah? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 špranjo moraš imeti obvezno na 10, pa lahko jih imaš več naprimer jest mam tri.zadnji napad ki je bil izvršen name, se je za napadalca klavrno končal in odnesel ni nič plena, ker lahko skrijem 6000 vsake surovine. razen tevtoni ti lahko spraznijo 2/3 špranje. dr.looney :alien1: kako narediš več špranj in kako skriješ surovine v njo ali se to naredi avtomacko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 A kdo kej igra na speedu? Da ga izropam :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atek Objavljeno Marec 12, 2008 Deli Objavljeno Marec 12, 2008 A kdo kej igra na speedu? Da ga izropam :evilgrin: ja igram/o ampak ne nas ropat smo še začetniki :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Marec 12, 2008 Avtor Deli Objavljeno Marec 12, 2008 (popravljeno) Na isti posesti? Al na večih parcelah? na več parcelah, najprej zgradiš eno in jo nadgradiš do 10 in potem lahko zgradiš šele drugo. dr.looney :alien1: Popravljeno Marec 12, 2008. Popravil dr.looney Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se