Skoči na vsebino

Piknik (bivših) 125tk

Priporočene objave

Objavljeno

evo če bo lih na gorenskem bom pa jest tud prsu ;) tud ce mam ksn ispit na isti dan... edin če bom zlomlen :whistle:

Objavljeno
Ej čez pol slovenije greš na furco med vikendi.... tko da tut če se do bleda sam tko zapeleš mislm da boš velik lepe ceste umes vidu:D

drgač pa jst bi pršu... :whistle:

lani tut Orgazma ni blo, pa najbrž bi on biu tut zravn... :unsure: :unsure:

ja jst bi tud pršov, če bom meu izpit...sej če bo po 12.maju piknik ga bom 100% meu :)

sam pol k bi biu že mau pod vplivom bi blo treba kluče od motorja nekam skrit...pa najbol še motor :D

Objavljeno

loh pa nrdimo simbolično skrinico :) zvecer k se zacne pit vsi kluce notr pa se jo zaklene;) zutri se jo pa razbije ker je nekdo zgubu kluce od skrince :rolleyes:

Objavljeno (popravljeno)
Smeh...sem slučajno napisal da zagotovo ne? Sej če bi se res porihtal bi mogoče prišo, glede motorja tak ni problem, sam na neko slaboorganizirano "veselico" pa nebi glih hodo čez pol slovenije. Grem raj tule na kafe z kakim tu bližje pa vem da bom z vredu človekom šou, ker hodit tja se s tabo prepirat se mi ne splača :D.

če bi lani bil bi videl da ex- sršneari ne delamo slaboorganiziranih čag hehe...toti tu gor si vsi vredi ljudje, v živo se nikol ne kregamo, tu pač ko je dolgcajt rečemo kako sočno hehe

Z 2t 125ko nena grem na sobotne furce čez pol Slov. :). Ker nimam izpita. Zakaj ga nimam? Ker ga ne morem delat zarad tega kr še kr ni sezone. Jebat ga.

18 let si star, kaj za vraga si čakal 2 leti? :D

ja jst bi tud pršov, če bom meu izpit...sej če bo po 12.maju piknik ga bom 100% meu :)

sam pol k bi biu že mau pod vplivom bi blo treba kluče od motorja nekam skrit...pa najbol še motor :D

kaj za vraga pa je izpit problem, ti maš barem 25 kw not hehe...drugač pa itak če bomo v strjeni koloni nebojo nobenga ustavlali... :D

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno

17 sem star drugač ja, jeseni je padla odločitev za 125ko, vozit pa nisem mogo dosti takrat, ker sem mel še druge obveznosti takrat, pa na prvo pomoč se je čakalo pa cpp itd., sicer sem vse teoretične zadeve že rešo sam izpitno je treba it zvozit, me je pa takrat ravno zima prehitela in sem mogo pač čakat. In še vedno čakam :).

Objavljeno
loh pa nrdimo simbolično skrinico :) zvecer k se zacne pit vsi kluce notr pa se jo zaklene;) zutri se jo pa razbije ker je nekdo zgubu kluce od skrince :rolleyes:

ja to nebi blo slabo ja :grim

kaj za vraga pa je izpit problem, ti maš barem 25 kw not hehe...drugač pa itak če bomo v strjeni koloni nebojo nobenga ustavlali... :D

sej tud za 25 nimam izpita, mam sam za 125 zaenkrat :P drugač naredte žurko tist viknd 16, 17, 18 maj pa pridm skor zihr :) pa še do bleda zdj k cesto delajo so na vsake 2 km kapsi k majo kontrole, pa čist resno na vsake 2 km skor in tm se ni za zajebavat...sm biu ta mesc 3x v kranjski gori in niti enkrat ni blo da neb sreču polcajev :glare:

Objavljeno
sej tud za 25 nimam izpita, mam sam za 125 zaenkrat :P drugač naredte žurko tist viknd 16, 17, 18 maj pa pridm skor zihr :) pa še do bleda zdj k cesto delajo so na vsake 2 km kapsi k majo kontrole, pa čist resno na vsake 2 km skor in tm se ni za zajebavat...sm biu ta mesc 3x v kranjski gori in niti enkrat ni blo da neb sreču polcajev :glare:

ti bo prvi v koloni nakazu da so polcaji, boš dol šou pa ga boš rinu mim :P pol pa dalje :D

Objavljeno
ti bo prvi v koloni nakazu da so polcaji, boš dol šou pa ga boš rinu mim :P pol pa dalje :D

bojo oni s 125-kami ko majo izpit, najprej šli 2 rundi gor in dol da pregledajo teren, pol pa bomo mi ilegalci prišli hehe

Objavljeno

en k ma ispit bo vozu 10km naprej pa k bo vidu policaja bo obrnu pa su obvescat :P

Objavljeno
bojo oni s 125-kami ko majo izpit, najprej šli 2 rundi gor in dol da pregledajo teren, pol pa bomo mi ilegalci prišli hehe

Jst upam da bom tkrt že mel motor, pa upam da bo legaln :whistle: :whistle:

bomo vidl, bo treba it v koper homologacijo delat pa blokado notr dt...tko da..upam da bo

(aya btw zakaj ti ne rečeš enmu ko ma blokado za ninjo, da ti sam papirje posodi al pa če bo sam odstranu blokado, da jo daš ti gor.. pa sam na homologacijo peleš pol pa daš vn in je to to... maš bol mir)

Objavljeno

bomo vidl, bo treba it v koper homologacijo delat pa blokado notr dt...tko da..upam da bo

(aya btw zakaj ti ne rečeš enmu ko ma blokado za ninjo, da ti sam papirje posodi al pa če bo sam odstranu blokado, da jo daš ti gor.. pa sam na homologacijo peleš pol pa daš vn in je to to... maš bol mir)

a ne rabš nč potrdila za kšno strokovno montažo alpa kej taga?

Objavljeno

Sej tud z avtom lahko pridete, glavn, da smo zbrani na enem mestu pa ni važno kako, hehe :)

Objavljeno

ja ker je kao tak, da ti jo more mehanik vgradit najprej, kao da je strokovno vgrajeno pa nevemkake ceremonije še zraun, drugo pa je da bi mogo zaj za toto homologacijo čakat verjetno kar nekaj časa...

Sej tud z avtom lahko pridete, glavn, da smo zbrani na enem mestu pa ni važno kako, hehe :)

nič ne bomo z avtom hodli hehe

Objavljeno

:worship:

Objavljeno
ja ker je kao tak, da ti jo more mehanik vgradit najprej, kao da je strokovno vgrajeno pa nevemkake ceremonije še zraun, drugo pa je da bi mogo zaj za toto homologacijo čakat verjetno kar nekaj časa...

En lep dan se u koper zapelješ pa dobiš homologacijo u 20min....

jst k sm za aprilio delu ga sploh nism vn iz kobija dau... stric je notr zlezu, pogledu serijske in reku da 10 min počakava s fotrom...

in tut zdej mislm tko narest blokado notr pr šternu u kranju, pol pa na morje in nej mi iz ITA homologacije in tega da mam blokado notr skp spacajo in ni trreba nč čakat... :naughty: :naughty:

drgač pa ja PIKNIK...upam da boste gorenci kej organiziral...

(da nism čist off topic :P )

Objavljeno
En lep dan se u koper zapelješ pa dobiš homologacijo u 20min....

jst k sm za aprilio delu ga sploh nism vn iz kobija dau... stric je notr zlezu, pogledu serijske in reku da 10 min počakava s fotrom...

in tut zdej mislm tko narest blokado notr pr šternu u kranju, pol pa na morje in nej mi iz ITA homologacije in tega da mam blokado notr skp spacajo in ni trreba nč čakat... :naughty: :naughty:

drgač pa ja PIKNIK...upam da boste gorenci kej organiziral...

(da nism čist off topic :P )

no sej bom vido zaj, zaj sn se spomno da ma đeri blokado hehe, mogoče bi blo res dobro, pač samo da mi noter vgradi to ma tak v pol ure, pa pol pač počakam na oni lpp pa homologacijo....morn đeriju zagnjavit hehe

Objavljeno

zato ker je na papirjih blokade številka okvirja od motorja na katerem je blokada

nejkoo, na pregled motorja se čaka pr. 10 dni od prijave

Objavljeno (popravljeno)
zato ker je na papirjih blokade številka okvirja od motorja na katerem je blokada

nejkoo, na pregled motorja se čaka pr. 10 dni od prijave

aja točno pizda...torej ta varjanta ne bi šla, da mi nekdo blokado posodi...ker če bi to šlo pol bi se to res splačalo hehe...najbolj se mi tak gre da bi registracijo pol manj mel, to legaln gor al dol to je postranskega pomena :D ...ne bi blo več niti tak zanimivo se furat če bi lahko bil čist brezskrben hehe

Popravljeno . Popravil _Nejkoo_
Objavljeno (popravljeno)

zih se da kej zbluzit... :whistle: :whistle:

(100% kdo koga pozna, ki pozna tega in ima veze prek drugega.... in potem bratranec v tretjem kolenu, ki ima sestro, ki pozna enga modela k dela na lppju mal skoz prste pogleda)

...sej itq bo mel Nejkoo blokado notr sam na lppju pa na poti do doma..

Popravljeno . Popravil Gizmo_
Objavljeno
zih se da kej zbluzit... :whistle: :whistle:

(100% kdo koga pozna, ki pozna tega in ima veze prek drugega.... in potem bratranec v tretjem kolenu, ki ima sestro, ki pozna enga modela k dela na lppju mal skoz prste pogleda)

...sej itq bo mel Nejkoo blokado notr sam na lppju pa na poti do doma..

jah kurc na tem področju pa res nobenga ne poznam kar se teh homologacij tiče, foter pa tud dvomim...

Objavljeno
Iz piknika na homologacijo :slap:

Treba na piknik pridet:D

lepo počasi, danes pot do tja, ju3 ... izbira piva (to bi lahko štajerci pripeljal) :P....

do sredeaprilia se bomo že zmenl :D

Objavljeno
Iz piknika na homologacijo :slap:

hehe rado nas zanese...no v glavnem, vi kar lepo iščete lokacije pa to, pa pravi cajt povejte kak je na stvari, ali pač sproti obveščajte, pa se bomo vse zmenli, tak ko lani...če bo pa malo zasvinjana tema pa tud ne škodi, sej oni motosršeni-piknik je tud bla...naj bo sproščeno vzdušje jaz pravim :D

Treba na piknik pridet:D

lepo počasi, danes pot do tja, ju3 ... izbira piva (to bi lahko štajerci pripeljal) :P....

do sredeaprilia se bomo že zmenl :D

bom si jaz eno prikolico odzadi zavezo pa šlepal par gajb laškega hehe, ali domače šmarnice- samo jaz je več ne pijem hehe

Objavljeno

nejko..tak se ga boma nažgala da ti nena bo nič jasno ;)

boš ti vijo kdo je zaj v pravi formi ;)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!