k0ci Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 Kdaj pa kje? :whistle: Hahahah, res je, res je :grim pa ne sam prijazen, lahko sm tud poreden :blush: :lol1: Šc,šc...da se nebi na pikniku kej mojga motorja dotikov, da bom brez olja v mašin ustov :slap: :lol1: :lol1: sorrčy đeri, morm mal, sej veš.... :D ah ne boj se, on ti bo samo ferg naštelal :lol1: pač đeri sori se nism mogu zadržat, k je blo lih ponujeno :blush:
Prevtzer Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 ah ne boj se, on ti bo samo ferg naštelal :lol1: pač đeri sori se nism mogu zadržat, k je blo lih ponujeno :blush: bo še mojo verigo nekdo nategnu :evilgrin:
Roky Objavljeno Marec 14, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 bo še mojo verigo nekdo nategnu :evilgrin: jest bi se bolj bal, da nau tebe kdo nategnu :lol1:
_Fingi_ Objavljeno Marec 14, 2008 Opozori Objavljeno Marec 14, 2008 bo še mojo verigo nekdo nategnu :evilgrin: Huhu, za verigo nategovat je pa en sošolc moj expert... ma huso 125 SM... na let pa nrdi pod 1000km se mi zdi :rolleyes:
JeRn3j Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 bomo use porihtal nč bat fantje B)
Schmid87 Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 oni fifty me je kr pozabo :cry: :closedeyes: sorry :closedeyes: tok vs je, da sem pač spustu kšnga.... ajm sou sori :) aja drugač pa mitofrik pa fifty morta nujno bit tam, na motosvetovi čagi sta bla glavna atrakcija, tak da brez njiju ne bo to to hehe lol :D v.i.p. madafakaz :D Kolko ste pa vi motoristi tak stari?? .. :) js sm 20, ampak zgledam 16 :D prijave :) fingi roky reesko nejko fifty (mogoče) nejcz dejavu jerry-exc racon norc_16 (mogoče) Imar Idah (mogoče) gizmo kukec1 r1freak (mogoče) n3jc (mogoče) aless minnie (mogoče) prevtzer ven0m j3rn3j grilzz čamac duhec (če bo prevoz) frk stroj (odvisn od datuma) k0ci klavdija . . . . ostali pa poj to citirejte pa se dodajte, al pa spremente svojo prisotnost :)
RHonda Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 valdaa đeriii, če pa tebe ni pol pa tak brezveze hehe...uuu komaj čakam, kaj bota dve ninji na kupu z akrapotom delali hehe...pomoje boma tak vse preglasila :lol1: Ko bom jst ror dol dal pa fire vn, pa ne vem če bosta še kej glasna :naughty:
RHonda Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 aha.. torej tud punce povablene???... sam meni je malo daleč do Bleda.. :D (ja tud jaz s štajerske)Drugače pa bi blo zanimivo spoznat še kake motoriste :D .. Pridi pridi k meeeeeeeeeeni :naughty: malo špasa ;)
Dolenc™ Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Če slučajno rata pridem še jst pogledat... Itak te "prijave" zbirat je brezveze dok ni vse uštiman, pa še takrat jih 3/4 ne bo :)
kLavDiia Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 hehe.. pa me kr pripišejo :) .. Bomo vidli kak bo... B) fain bi blo,da bi približen datum povedli, pa lokacijo, pol pa se bi naprej menli ;) Ma če bom edina punca,pol itaq da me ne bo ;) O:-)
NejcZ Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Fantje, dejte zrihtat tak kot je blo nazadnje, eno web formo, pa če si ziher da prideš da se prijaviš.. da pol lahko organizatorji približno računate kolko nas bo :) Punc res nevem če bo kej..js raj nebom nobene zravn prpelu da mi je ne mazne ker :krneki:
Dolenc™ Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Ja fak kLavDiia, kera izjava, da bi šel jst na piknik kjer so same bejbe okol mene me tud ne bi motilo :rolleyes: Fešta je fešta
RHonda Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Sej jest mislim, da tak niste vsi samski, lahk pa kdo svojo polovico sabo pripelje, da ne bo Klavdija glih sama :D
NejcZ Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Ja fak kLavDiia, kera izjava, da bi šel jst na piknik kjer so same bejbe okol mene me tud ne bi motilo :rolleyes: Fešta je fešta Toj pa mal drgač :yea1:
Minnie Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 hehe.. pa me kr pripišejo :) .. Bomo vidli kak bo... B)Ma če bom edina punca,pol itaq da me ne bo ;) O:-) Ja tk to gre...hehe, sm vidla, d bojda tut jst mrbit pridm. :D Nice. :D Mogoče pa res...bomo vidl, kk bo s cajtom. Čene pa magar prletim pozdravt. :) hehe....men je tut to mal spooky med samimi tipi....ma, da pridš, d nas bo več punc. ;) :)
Jerry_exc Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 ej te zej... kr prjavl ste me brez soglasja? koga nej tožm :evilgrin:
Roky Objavljeno Marec 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Ma če bom edina punca,pol itaq da me ne bo ;) O:-) Sej prespiš lahko poj pr men doma, tm pa ni velik tipov...sam dva Rokya :lol1: :lol1: :lol1: ok, ok...že grem :D Ja fak kLavDiia, kera izjava, da bi šel jst na piknik kjer so same bejbe okol mene me tud ne bi motilo :rolleyes: Fešta je fešta ubistvu...jest bi zlo rad šu na tako žurko :D
JMatic Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 a kjer so same bejbe okol dolenca :))
Dolenc™ Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 Haha :D, se bomo kdaj zmenil pa bomo šli skup feštat, pa bomo tole sprobal :), kašna se zmer najde, včasih tud več :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 :closedeyes: sorry :closedeyes: tok vs je, da sem pač spustu kšnga.... ajm sou sori :) lol :D v.i.p. madafakaz :D js sm 20, ampak zgledam 16 :D hahahah careee Ko bom jst ror dol dal pa fire vn, pa ne vem če bosta še kej glasna :naughty: ti prvo naredi vozno toto staro kanto, pol pa se bomo dalje menli .) Sej jest mislim, da tak niste vsi samski, lahk pa kdo svojo polovico sabo pripelje, da ne bo Klavdija glih sama :D tako je, moja bolša polovica pride z mano, oz. bom kar sedel na njej :D
Gixxer Objavljeno Marec 15, 2008 Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 sam kak ste vi nesramni...na irency ste pa cist pozabli :trance_33_sleep:
Roky Objavljeno Marec 15, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 15, 2008 sam kak ste vi nesramni...na irency ste pa cist pozabli :trance_33_sleep: Smo klical v Pivovarno Union in Laško pa nikjer nimajo zadost velizga soda za pir :trance_33_sleep:
Schmid87 Objavljeno Marec 16, 2008 Opozori Objavljeno Marec 16, 2008 hahahah careee jah.. tko pač je :D mitofreak oz. Imar Idah :D je pa 21, pa zgleda 35 :D ahhah
Roky Objavljeno Marec 16, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Marec 16, 2008 jah.. tko pač je :D mitofreak oz. Imar Idah :D je pa 21, pa zgleda 35 :D ahhah sploh k gre s tamavmu čez kranj :lol1: :lol1:
Schmid87 Objavljeno Marec 16, 2008 Opozori Objavljeno Marec 16, 2008 sploh k gre s tamavmu čez kranj :lol1: :lol1: ja.. swwwwwwwwwwwweeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se