Skoči na vsebino

kombinezon na 125

Priporočene objave

Objavljeno
goddamnit :closedeyes: :trance_33_sleep: :trance_33_sleep:

:D

ampak vseeno se pocutim ko neki pingvin, ko berem, pa so vsi preko 90...kaj so vam te davali za jest :D

Objavljeno
:D

ampak vseeno se pocutim ko neki pingvin, ko berem, pa so vsi preko 90...kaj so vam te davali za jest :D

nevem... velik :whistle:

Objavljeno

Dans je padlo mal denarcev ... tk da načrtujem nakup kombinezona v kratkem ;)

jej jej jej... ti doma nc za jest ne dajo... :winkiss:

zka vsak to reče :D

grem stavit da pojem vlk več ko pa marsikdo tule (za primer: zmažem 1x tolk ko pa naš basist ki je vlek 188/110) :D

Objavljeno
Dans je padlo mal denarcev ... tk da načrtujem nakup kombinezona v kratkem ;)

zka vsak to reče :D

grem stavit da pojem vlk več ko pa marsikdo tule (za primer: zmažem 1x tolk ko pa naš basist ki je vlek 188/110) :D

to je zame par evrov za kombi pa rabis par 100 evrov :D

Objavljeno

Ni blo mišleno dobesedno :P

Pa za kombi rabis 3 pare 100 € :P

Objavljeno

Jst mam kar srečo glede moto opreme-nimam nekih problemov z velikostjo. Tako se mi je na primer zgodil da sem vidu za 40% znižano usnjeno M-techovo jakno (zadnja na obešalniku) jo probu in mi je bila kakor ulita. Itak takoj kupu in sem zlo zadovoljen z njo.

Drugače je pa po moje bolš da so vam kombinezoni mal tesni ker se usnje itak raztegne in se lepo uleže po telesu. Ravno zaradi tega je vsaj meni bolj udobno vozit v ledru kot v tektsilu.

Za tiste, ki ste pa bolj suhi pa malo mlajši boste že dobil na masi. Jst sem biu vse do 17 leta tud bol pri ta suhih pol je šlo pa sam navzgor tko da mam zdej 94kg pa okol 185cm.

Objavljeno (popravljeno)
Ni blo mišleno dobesedno :P

Pa za kombi rabis 3 pare 100 € :P

jest sm dav 3 pare 100€ sm za hlace pa se 1 par 100€ za jakno k sm rableno kupu :D tko da 4 pare min

drugac majo pa v tc-ju en kombinizon 2 deln za 300€ link

Popravljeno . Popravil Stafuc
Objavljeno
prepoceni je :winkiss:

.

Objavljeno
.

če je poceni, še ne pomeni da je slabo ;)

pomojem da dost razlike če pr 100 obriše s tem, al pa z super duper dajnes rossi replica kombinezonom za 1900€ bodo poškodbe enake... Predvsem je pomojem mnenju mišljeno tukej udobje/zračnost/različnousnje/materialščitnikov/firma, ki vpliva na ceno kombinezona, kar pa nima veliko veze z varnostjo pri samemu padcu...

moje mnenje pač, če se pa zelo motim me pa popravte

Objavljeno

Pomoje da je razlika predvsem pri raznih vdarcih in zvinih in podobno. Kar se tiče samega drsanja po asfaltu bi pomoje moglo vsako usnje kolkr tolk zdržat, če le niso hitrosti prevelike. Ponavadi asfalt prej prebrusi rokavico, vsaj pri meni, rokavice je treba obvezno met dobre. Jaz sem padel s 125 pri hitrosti okrog 100 km/h, ixs kombinezon je bil le malo podrsan (res da me je vrtilo in nisem ves čas drsel), skor rokavico alpinestars sem mel prasko (kamenček mi je dobesedno zarezal), škornje sem mel pa ene stare bolj švohizem. Taki škornji se zagotovo ne bodo prebusli do kože, zdi se mi, pa da je na škornih pomembno nekaj drugega. Meni je nogo (prste) ob padcu zagrablo ob asfalt, medtem ko sem stopalo še držal na stopalki in mi je v bistvu nogo preko stopalke potegnilo, zlom stegnenice in golenice. Če bi imel dobre škornje, ki so skorajda nič gibljivi in fiksni, bi najbrž golenica ostala cela, ker mi jo je zlomilo takoj nad gležnjem zaradi zasuka. Če sploh ne bi imel opreme, bi imel najbrž zj.... gležen, mogoče tudi koleno in bil bi brez pol mesa. Vsako usnje in stara krama od opreme je dost boljše kot kavbojke in puma copati, sploh pri 125 ti oprema reši največ, pri hitrosti 300km/h in trčenju v zid pa je vseeno če imaš kovinski oklep al si pa u gatah.

Objavljeno

hvala za nadvse izčrpno poročilo...mislem da vse kar je nekje nad 80km/h je bol zavisi od sreče kot same opreme da ostaneš cel, govorim pa o cestah, ne dirkališčih!

sm pa vesel da mi motor ne gre 300km/h ker bi me v gatah verjetno zeblo in se nočm tko poslovit :whistle:

Objavljeno

To, da so vsi kombinezonu isti NI RES. Odvisno ali je goveje ali kengurujevo usnje, debelina le tega, pomembno je kakšni šivi so - ojačani? itd. itd.

Objavljeno
jej jej jej... ti doma nc za jest ne dajo... :winkiss:

eni smo taki da lohk skos žremo.. lohk tut sred noči dunajca pa pomfri (tak sm js recimo) pa se ne zredimo nč :) eni še zmer zgledamo shirani. sam da je pr men še ta minus da sm mjhn :D Pedrosa look :D

ej tenx hahah :)

zdj se pocutim velikega haha :)

šorti :evilgrin:

Objavljeno

ajaaaaaa... pedrosa look furaš... jest sm pa mislu da nisi zanalš tak.... tak.... tak pač :)

Objavljeno
Pedrosa look :D

js tud, sam da mi ne ratuje narbulš, ker sm 25cm večji od njega, pa 40+kg več mam od njega, če pa to odmisleš sma si pa ista :lol1:

Objavljeno
hvala za nadvse izčrpno poročilo...mislem da vse kar je nekje nad 80km/h je bol zavisi od sreče kot same opreme da ostaneš cel, govorim pa o cestah, ne dirkališčih!

Seveda glavno zavisi od sreče, vendar če padeš pri nizkih hitrostih v ledru, tud če je poceni, maš precej možnosti, da mogoče ti ne bo celo nič. Če padeš brez ledra pri 80km/h ali 60km/h, ojoj... Zato bi na 125 vsakemu priporočal neko usnjeno opremo, magar najcenejšo staro 20 let.

Drugače pa jest tud žrem k pujs (mesa za vsaj 2 porciji) pa mam 175cm pa 62kg.

Objavljeno (popravljeno)
Seveda glavno zavisi od sreče, vendar če padeš pri nizkih hitrostih v ledru, tud če je poceni, maš precej možnosti, da mogoče ti ne bo celo nič. Če padeš brez ledra pri 80km/h ali 60km/h, ojoj... Zato bi na 125 vsakemu priporočal neko usnjeno opremo, magar najcenejšo staro 20 let.

Drugače pa jest tud žrem k pujs (mesa za vsaj 2 porciji) pa mam 175cm pa 62kg.

ja se strinjam da bol met ledr...

do konca sredne sm js tud vse požru, na faksi je šlo pa hit navzgor :lol1:

Popravljeno . Popravil fossil
Objavljeno

hecno zgleda kombinezon. drugače je pa vredu zaradi varnosti. to je tak ko da maš obroč okoli pasa ko plavaš na morju. je tuji bolše za varnost samo zgledaš ko čapec

Objavljeno

nevem zakaj vsem zgleda hecno met na 125ki ledrast kombi, men čist normalno zgleda

Objavljeno (popravljeno)
nevem zakaj vsem zgleda hecno met na 125ki ledrast kombi, men čist normalno zgleda

Men isto :winkiss:

Popravljeno . Popravil Hozi
Objavljeno

ja se zgleda vreji samo ne če je pravač športni. taki kolko tolko športni na rs al ap mito je čisto kul. poglej si malo kak hecno je kombinezon na yzf125. ko da bi se vozo z pravo čelado na biciklu

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!