Ales Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 In sicer pojavil se mi je problem, hočem poslat PM, normalno mi napiše da je poslano, samo sporočilo pa ostane v mapi čakajoče in ne v poslano !?? Kaj je narobe???
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Meni tudi ne dela, ampak samo do dolocenih ljudi, do nekaterih pa. Tako da ne vem, kaj bi bil vzrok. Codeine?!
Drekavac Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Sporočilo ti izgine (se prestavi v poslano) šele takrat, ko oseba sprejme to sporočilo. To je to... :D Torej, če naslovnika ni nič na forumu, potem tudi ne dobi sporočila, zato je pri tebi v mapi čakajoče.
Gregs Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Sporočilo ti izgine (se prestavi v poslano) šele takrat, ko oseba sprejme to sporočilo. To je to... :D Torej, če naslovnika ni nič na forumu, potem tudi ne dobi sporočila, zato je pri tebi v mapi čakajoče. Ne bo drzalo.Ker jaz sem recimo poslal nekomu, ki je gor, pa ni dobil. Tako, mimogrede... :wink:
Drekavac Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Lahko da nima nastavljeno opozarjanje na PM, pa sploh ni opazil, da ga čaka PM, torej ga ni prevzel oziroma prebral. 8)
AREA Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Drekawec, pa kje ti hodiš? :D :wink:
Drekavac Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Mal na dopustu, pa pravkar sem prodal motorček, pa že kupil drugega. Saj drugače forum kar redno spremljam, samo pišem bolj malo... :D
Codeine Objavljeno Avgust 25, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2002 Sporočilo ti izgine (se prestavi v poslano) šele takrat, ko oseba sprejme to sporočilo. To je to... :D Torej, če naslovnika ni nič na forumu, potem tudi ne dobi sporočila, zato je pri tebi v mapi čakajoče. Ne bo drzalo.Ker jaz sem recimo poslal nekomu, ki je gor, pa ni dobil. Tako, mimogrede... :wink: Če naslovniki noče prebrati tvojega PM, potem ni forum kriv za to. :lol: :lol: Sporočilo se iz čakajočega prestavi šele, ko naslovnik dejansko odpre PM in ne ko slučajno zaide na forum za 1 sekundo. In če naslovnim nima vklopljenega avtomatskega sporočanja o prispelih PM in če sploh ne ve kaj to je, obstaja velika možnost, da ga nikoli ne bo prebral, torej sporočilo ne bo nikoli zapustilo "Čakajoče", pa četudi je dotična oseba vsak dan cel dan gor na forumu.
Gregs Objavljeno Avgust 26, 2002 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2002 Codeine, hvala za razlago... :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se