Roky Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 hehe, sam da negreš v šolo :Dza ju3 zvečer lohk že zdj povem da nam meu cajta.. je en kolega sam doma, pa ns je povabu na PS2 pa par pjačk :D hehe g33kz0r :P No, potem pa v soboto, če boš meu cajt :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 8.000 objav :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 8.000 objav :o lepa okrogla številka :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 lepa okrogla številka :P Sm jo že zjebov :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 17, 2008 Deli Objavljeno April 17, 2008 Sm jo že zjebov :D haha :D js pa še lep cajt nam meu okrogle :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 haha :D js pa še lep cajt nam meu okrogle :P A 1-2 tedna sta zate "en lep cajt" ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 A 1-2 tedna sta zate "en lep cajt" ? :D hmm, do okrogle mi jih manka ukol 212 :D pa če računamo da jih nrdim povprečno ukol 12 na dan.. ukol 18dni bo trajal do tega.. ok, recmo ukol 3tedne.. uf ne.. naredmo 4 tedne :D ke rkonc mesca me nau 1tedn :D tko da.. ok, čez slb mesc bom meu okroglo cifro :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 hmm, do okrogle mi jih manka ukol 212 :D pa če računamo da jih nrdim povprečno ukol 12 na dan.. ukol 18dni bo trajal do tega.. ok, recmo ukol 3tedne.. uf ne.. naredmo 4 tedne :D ke rkonc mesca me nau 1tedn :D tko da.. ok, čez slb mesc bom meu okroglo cifro :D Haha, zdej si pa zakomplicirov tole, da bolj nebi mogu :lol1: hahaha :worship: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 what what? :D in the butt :whistle: Dobar jutar :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brdaus Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 in the butt :whistle: Dobar jutar :worship: A ti mal preveč South Park gledaš :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 jutro :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 tut js sm te vidu :D je blo kr vredu ja :) ja, pa liziko sm ti tut dala :rolleyes: sm prjazna an....sicer jih je pero nama z lenč dal, ampak dobr, sm jst prjazna pa sm teb eno dala ;) ja teb ne vem kk je blo, men je blo supr :rolleyes: Roky a maš slučajno kako nalepko-motosvet zame??? da je viška? bi te prosila če maš kako da mi jo shranš :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 tuki se pa že dolgo nisem pofočkal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 tuki se pa že dolgo nisem pofočkal :P ti ne veš kaj zamujaš,.... ...nič :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 ja, pa liziko sm ti tut dala :rolleyes: sm prjazna an....sicer jih je pero nama z lenč dal, ampak dobr, sm jst prjazna pa sm teb eno dala ;) ja teb ne vem kk je blo, men je blo supr :rolleyes: Roky a maš slučajno kako nalepko-motosvet zame??? da je viška? bi te prosila če maš kako da mi jo shranš :unsure: Motosvet nalepko? Hja....mam jih ene 40 - neizrezanih, brez aplikacijske folije. Lahko ti pač izrežem nalepko potem pa ti doma daš čez eno folijo, potegneš nalepko dol, nalimaš in odstraniš tisto folijo...štekaš? :) Na motoboom bi pršla... :whistle: ti ne veš kaj zamujaš,.......nič :grrr A si ti v vsaki temi pametn? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Motosvet nalepko? Hja....mam jih ene 40 - neizrezanih, brez aplikacijske folije. Lahko ti pač izrežem nalepko potem pa ti doma daš čez eno folijo, potegneš nalepko dol, nalimaš in odstraniš tisto folijo...štekaš? :) Na motoboom bi pršla... :whistle: ja to nalepko ja :winkiss: štekam štekam, no tut tk bi blo fajn ja...hvala .) veš da sm si fuuuul želala pridt pa sem delala :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 ja to nalepko ja :winkiss: štekam štekam, no tut tk bi blo fajn ja...hvala .) veš da sm si fuuuul želala pridt pa sem delala :closedeyes: Kam jo boš pa dala? Na hlebčka? :hmm: :D No, čez 2 leti maš zopet priložnost...kar jutri že dopust uzem :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Kam jo boš pa dala? Na hlebčka? :hmm: :D No, čez 2 leti maš zopet priložnost...kar jutri že dopust uzem :D ne na mojga polota sm misnla :whistle: tk k ma petnula .) mah do takrat je še dolgo, bom pa šla takrat obvezno ja :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 uf jest sm pa spet iz SG prsu... se mi ze ne da vec furat te relacije... :/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 (popravljeno) 8.000 objav :o Pišeš k sneta skera gorenc :wacko: :D Fifty pa že skor 10000 huh :blink: Popravljeno April 18, 2008. Popravil Tony Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Bo v nedeljo kdo na Ride prderku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Bo v nedeljo kdo na Ride prderku? Žal ne... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tony Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 Žal ne... :( Pa drugič ne jaz bom pa verjetn šu mal na klopce če bo sonček B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 18, 2008 Deli Objavljeno April 18, 2008 ja, pa liziko sm ti tut dala :rolleyes: sm prjazna an....sicer jih je pero nama z lenč dal, ampak dobr, sm jst prjazna pa sm teb eno dala ;) ja teb ne vem kk je blo, men je blo supr :rolleyes: Roky a maš slučajno kako nalepko-motosvet zame??? da je viška? bi te prosila če maš kako da mi jo shranš :unsure: :D hvala :D čeprou si jo dala bl s težavo :P :D mam js eno viška :) jo mam v avtu, k se srečamo me spovn :) ne na mojga polota sm misnla :whistle: tk k ma petnula .) :D Pišeš k sneta skera gorenc :wacko: :D Fifty pa že skor 10000 huh :blink: :D haha, jah, js sm že str mačk na forumu :P "že" od leta 04 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 uf jest sm ze let a pov dl pa jih mam delec od tega :winkiss: (nabijač en) :whistle: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se