Jerry_exc Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 haha :) zmagov ne ebay :) kupu nov disk za lc4 suprmoto za 60€... sam se zment se morm s svabam :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 haha :) zmagov ne ebay :) kupu nov disk za lc4 suprmoto za 60€... sam se zment se morm s svabam :) lol, scene...k da bi poker igrov :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 KKo da vs ni blo nc gor...Nobenga motorista gor, blo pa je ob 16:00 vreme pa k šus.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 KKo da vs ni blo nc gor...Nobenga motorista gor, blo pa je ob 16:00 vreme pa k šus.. Kdo pa si ti, a se poznamo? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 (popravljeno) Kdo pa si ti, a se poznamo? :) Srečal smo se zadnic..Se edn je biu z mano..Pa s cagivo planet je biu s tabo edn..Takt k je biu dž...Tko nasplošno pravm da je blo izredno mal motoristov vidt tko an cesti kot na zbilju.. Popravljeno April 19, 2008. Popravil MoTo G_P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Srečal smo se zadnic..Se edn je biu z mano..Pa s cagivo planet je biu s tabo edn..Takt k je biu dž...Tko nasplošno pravm da je blo izredno mal motoristov vidt tko an cesti kot na zbilju.. Aaaa, of course... .) Danes vreme v Kranju ni bilo ravno naklonjeno motoristom...jaz sem bolan, Fingi je na Dunaju, Fifty dela...tko, da našga postroja danes ni bilo moč videti na cesti, hehe :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MoTo G_P Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Ste meli dž??? Sm vidu da so bli črni oblaki..Ker kle dolenska stran oz. ljubljana je bla skoz sončna, sm mislu da vs bo kej gor sam na žalost nikogar samo par folka z avtomobili... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Ste meli dž??? Sm vidu da so bli črni oblaki..Ker kle dolenska stran oz. ljubljana je bla skoz sončna, sm mislu da vs bo kej gor sam na žalost nikogar samo par folka z avtomobili... :unsure: A jebiga...jutri bodo pa v vrsti stali za mizo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 A jebiga...jutri bodo pa v vrsti stali za mizo ;) matr sm vam fouš k se vozte lohk jst se še nč ne morm :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 matr sm vam fouš k se vozte lohk jst se še nč ne morm :headbang: Kva ti pa še manka? :blink: jajca? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miha Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 Kva ti pa še manka? :blink: jajca? :evilgrin: ne ne to mam :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 19, 2008 Deli Objavljeno April 19, 2008 žurka :kva2: :music3: evi ga pride varjetn v sredo iz dežele švabske to bomo bremzal :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 jo fifty tenx haha :DD haha :D npaahhh pa je dougčs...fajn de majo komp. :P Jutr Zbilje, Mici? :unsure: haha :D odvisnica.. pridm še js mugoče :) ampak nism 100% ker drgač delam.. ampak sm rezerva, tko da morm bit vedno v pripravljenosti :P Fifty dela...tko, da našga postroja danes ni bilo moč videti na cesti, hehe :) pa neizpravn motor ma :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 jutro... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Minnie Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 ma kaj zdej..sam žuraš ga!!!!a kje sm js??jao jao.. :cry: Zate brez zoooooooob preglodau bi svet, prebavil celo pico, se zapru u skret! :lol: jap.. a greva? :naughty: Ko ugasne luč se v mojem stanovanju....(nadaljuj).. :whistle: zbilje..ja lah ja..sam kako da pridm do ke? :unsure: Joj Mici...uno čer oz. dons...sploh ne vem....a smo bli mi na morju? Jst mam kr eno listje v glav....pa kr na ridah sm bla vmes...pa obup od družbe sm bla... :cry: Pa nesramna...en model me praša, zakaj ma pa on vstopnino 10€ in ne 5, kt ostali....pa mu rečm:''Zato k si tok grd.'' :( NIKOL VEČ! :headbang: hehe, kera varjanta... :D ...plešem po mizi v rahlo čudnem stanju. Premalo čaja je bilo v rumu....(go on) Mela sm plan.....sam je padu v vodo, k sm zbolela dns....sorry. :cry: haha :D npaahhh haha :D odvisnica.. pridm še js mugoče :) ampak nism 100% ker drgač delam.. ampak sm rezerva, tko da morm bit vedno v pripravljenosti :P :trance_33_sleep: Vem ja...poljom sm. :( :cry: Ne bo mene....mam vročino, vrti se mi, ne vem zase.... :( mybe next week enkat. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Ne bo mene....mam vročino, vrti se mi, ne vem zase.... :( mybe next week enkat. :) preveč pjače :D tudi mene ne bo danes :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mici Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 Joj Mici...uno čer oz. dons...sploh ne vem....a smo bli mi na morju? Jst mam kr eno listje v glav....pa kr na ridah sm bla vmes...pa obup od družbe sm bla... :cry: Pa nesramna...en model me praša, zakaj ma pa on vstopnino 10€ in ne 5, kt ostali....pa mu rečm:''Zato k si tok grd.'' :( NIKOL VEČ! :headbang: hehe, kera varjanta... :D ...plešem po mizi v rahlo čudnem stanju. Premalo čaja je bilo v rumu....(go on) Mela sm plan.....sam je padu v vodo, k sm zbolela dns....sorry. :cry: :trance_33_sleep: Vem ja...poljom sm. :( :cry: Ne bo mene....mam vročino, vrti se mi, ne vem zase.... :( mybe next week enkat. :) kroniiiiiik!!!!in pol sm js kronca,ah kje ti se sam ne spomnš nč!fino...da ne omenm sms-ov k si mi jih pošilala...omg! :slap: jebote..sej bl mi na bed useka k mene ni blo zravn ne, da se še js neb nč spomnla..he he pa ne lubica nismo bli na morju to gremo kmal..:D ...ga zlijm vase da nihče ne bo posumu. Ljubezen moja, kaj vodke nam počnejo..(kulči) se ga vidjamo.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JMatic Objavljeno April 20, 2008 Avtor Deli Objavljeno April 20, 2008 zivjo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 fifty a mas cajt u cetrtk dopoldne :) ce bo lep vreme :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 zivjo :D helou :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 helou :D kdo je ana in zakaj jo srčkaš :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 kdo je ana in zakaj jo srčkaš :whistle: o čem ti to :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 o čem ti to :blink: mogoč zarad podpisa.... se ni tkooo čez pov strani an :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 mogoč zarad podpisa.... se ni tkooo čez pov strani an :) Nč ne vem o tem :whistle: ... tam je drugač navidezni L nakoncu :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 20, 2008 Deli Objavljeno April 20, 2008 :eek: sej nocm vedt kva ti ksn nigr poj dela :whistle: (a nrdis take oci :eek: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se