Schumy Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Vem kako je v moški družbi, vem za marsi katere njihove debate itd...pa vseeno :) Me čist tko malo firbec matra pa me zanima sledeče: Tisti tipi/moški...ko spoznate kašno novo punco ali to takoj poveste prijateljem? pa ne v smislu da ste s katero preživeli noč ali bili na zmenko pa potem razlagate kako in kaj je huda, kaj vam dela :D ne ne da ima na primer vaš kolega eno simpatično kolegico, ki večkrat na zabavah pride do njega poklepetat in s časoma se tudi vidva začneta pozdravljat in tako...kasneje klepetate po MSN in podobno in ugotovite da imata veliko skupnega... sicer se ne poznata nevem kaj, je samo prijateljeva kolegica... no ali take stvari razlagate okol? poveste v družbi da ste klepetali po msn-ju in koliko skupnega imata in kaj si mislite oz da ste jo spoznali...? ali pa tko se skregate s svojo bejbo in ali poveste to kakšnemu kolegu tako kot me bejbe ker itak da morš nekomu povedat ker drugače te bo raznesl.....nevem no...... _________________
Lojze Knapić Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ti kar povej :naughty: (jast ne bi)
sjeng Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Se ne obeša na veliki zvod, dokler se ne zgodi kej konkretnega... pa še pol ni nujn
fastgirl Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: joj kako ste se pa sedaj zlagali :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
metuljcica46 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 oh joj...seveda DA...doskrat sm tkole v motoristični družbi kjer si razlagajo vse mogoče, kaj šele ko ni nobene babe zravn..seveda povejo ampak tukaj ne bo nihče priznal :P face it, it`s true :D s tem ni nič narobe, tudi oni so ljudje in se mi ta vprašanja ne zdijo na mestu, valda morajo nekomu zaupat no... :yes: jst če bi se skregala s tipom, pa da bi bla jezna nanjga sem taka oseba ki morm obvezno komu zaupat če ne me raztrga :oops: vsak zravn partnerja rabi ob sebi še osebo/osebe ki jim res zaupa in ki mu stojijo ob strani ob težkih trenutkih....seveda je pa to samo moje mnenje in iz te teme bo sevda nastala samo zajebancija in jebanje v glavo kot povsod drugje .) in sm povedala svoje, THE END :winkiss:
ČIKO24 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 http://www.mobisux.com/forum/ubbthreads.ph...688#Post3149688
metuljcica46 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Vem kako je v moški družbi, vem za marsi katere njihove debate itd...pa vseeno :) .... okej scary ti se pa to že na nekem drugem forumu spraševal(a), haha....funny :D ene bomo že vedle na kerem :whistle: .)
metuljcica46 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=17444
bmwslo Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Povem samo tistim, ki znajo skrivnosti zadržati zase, tako dobro kot jaz :whistle: :lol1:
Walkabout Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Takoj izblebetam vse. Do zadnje žoftne podrobnosti. Itaq mi nihče ne verjame. B)
klimbra Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 A so babe kej drgačne????????? Niso!!!!!!! Konc debate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fastgirl Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 za ženske se to itak ve in nobena tega ne zanika, moški pa zanikate, čeprav ste isti oz. še hujši znate včasih bit. po vrhu vsega pa še lažete, da ne govrite o tem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
k0ci Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 za ženske se to itak ve in nobena tega ne zanika, moški pa zanikate, čeprav ste isti oz. še hujši znate včasih bit. po vrhu vsega pa še lažete, da ne govrite o tem :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti si kar tišči glavo v pesek ja :D
greenninja Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 oh joj...seveda DA...doskrat sm tkole v motoristični družbi kjer si razlagajo vse mogoče, kaj šele ko ni nobene babe zravn..seveda povejo ampak tukaj ne bo nihče priznal :P face it, it`s true :D quote] Motoristična horda je drugačna. :closedeyes:
Nagaya Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) da ima na primer vaš kolega eno simpatično kolegico, ki večkrat na zabavah pride do njega poklepetat in s časoma se tudi vidva začneta pozdravljat in tako...kasneje klepetate po MSN in podobno in ugotovite da imata veliko skupnega... sicer se ne poznata nevem kaj, je samo prijateljeva kolegica... no ali take stvari razlagate okol? poveste v družbi da ste klepetali po msn-ju in koliko skupnega imata in kaj si mislite oz da ste jo spoznali...? ali pa tko se skregate s svojo bejbo in ali poveste to kakšnemu kolegu tako kot me bejbe ker itak da morš nekomu povedat ker drugače te bo raznesl.....nevem no...... _________________ :rolleyes: .... a ni to nekaj kar je pogojeno s starostjo in ne spolom? in koji klinac koga zanima s kom debatiram po msnju :evilgrin: Popravljeno April 15, 2008. Popravil Nagaya
mikena2 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 o kristus, isto temo je odprla na cosmopolitanu.
vapotek Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 in koji klinac koga zanima s kom debatiram po msnju :evilgrin: Ali karkoli druga...
ČIKO24 Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ista tema je odprta na mobisuxu kle in kozmopolitantu wow
Frips Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Pa ka si ti ja nora....pa da mi jo takoj ker spizdi. Prvo jst pol pa ostali (a nisem dober kolega)....red mora bit :whistle: PS.:Mam dobre kolege :evilgrin: PSS.: Taka enostavna stvar, pa tako zakomplicirala :trance_33_sleep: Popravljeno April 15, 2008. Popravil Frips
fossil Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 ista tema je odprta na mobisuxu kle in kozmopolitantu wow :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: odgovor: NEEEE, komu se da čvekat, pir mir pa gas :evilgrin:
pjero Objavljeno April 15, 2008 Opozori Objavljeno April 15, 2008 Ko si neki ded isce babo, pa ful laufa za njo, ga pol na koncu ona vlovi. ......... :headbang: :headbang: :headbang:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se