fossil Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 jap ker se puncam ne da poslušati mojih potopisov, ostale stvari me pa ne zanimajo kaj preveč :winkiss: . še manj se jim pa ne da poslušati kako se po pisti vozim. mene pa ne zanima kdo se je s kom dal dol, koga je policija pijanega ustavila,.... :P :worship: ko bi blo več takih :worship:
fastgirl Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 :worship: ko bi blo več takih :worship: jaz jih poznam kar nekaj :winkiss:
Brdaus Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 jaz jih poznam kar nekaj :winkiss: Seznam na PM, prosim... bova s Fossilom pregledala zadeve... :lol1: Ja, čenče, ja :grim
fossil Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 jaz jih poznam kar nekaj :winkiss: Seznam na PM, prosim... bova s Fossilom pregledala zadeve... :lol1: Ja, čenče, ja :grim pa mudi se :whistle:
Nagaya Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Seznam na PM, prosim... bova s Fossilom pregledala zadeve... :lol1: Ja, čenče, ja :grim note: nikjer ne piše da imajo dame tudi močno razvita pljuča in svetle lase...
Brdaus Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 note: nikjer ne piše da imajo dame tudi močno razvita pljuča in svetle lase... Za izbor bova že sama poskrbela ;) NIč bat
fastgirl Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 (popravljeno) hahahahahaha fanta, vama pa malo dogaja :evilgrin: samo me skrbi, da nista vidva večje čenče kot one hehe Popravljeno April 21, 2008. Popravil fastgirl
fossil Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 Za izbor bova že sama poskrbela ;) NIč bat seveda,... osminka, četrtinka, pol in finale :naughty: neki dobrga bo že vn padl :naughty: hahahahahaha fanta, vama pa malo dogaja :evilgrin: samo me skrbi, da nista vidva večje čenče kot one hehe nekdo mora bit če one niso :whistle:
Brdaus Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 seveda,... osminka, četrtinka, pol in finale :naughty: neki dobrga bo že vn padl :naughty: Jap... bova že poskrbela za izbor :grim nekdo mora bit če one niso :whistle: My point exactlly :grim
fossil Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 barabinčka :winkiss: tega ne zanikama, PM je pa še vedno prazen :whistle:
Brdaus Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 tega ne zanikama, PM je pa še vedno prazen :whistle: :grim Lahko se pa osebno zglasim v Žirovnci po spisek :whistle: :whistle:
fossil Objavljeno April 21, 2008 Opozori Objavljeno April 21, 2008 :grimLahko se pa osebno zglasim v Žirovnci po spisek :whistle: :whistle: se ti pridružim :whistle: :whistle:
fastgirl Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa saj kar ne morem verjeti, kaj vama dogaja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ka je suša fanta??? :eek:
Brdaus Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: pa saj kar ne morem verjeti, kaj vama dogaja :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ka je suša fanta??? :eek: Suša? :grrr daleč od tega. A ni fajn, če se mal pozabavamo. No, kje je seznam... in potem smo mi čenče :lol1: Evo, še en dokaz, kdo z jezikom opleta :evilgrin: :evilgrin: Sej, mi pa s tiči :lol1:
fastgirl Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 če bi z jezikom opletala bi seznam že dobila, tako sem pa povedala, da jaz nisem čenča in se takih stvari sploh ne grem :winkiss: nehaj čenčati :evilgrin:
Brdaus Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 če bi z jezikom opletala bi seznam že dobila, tako sem pa povedala, da jaz nisem čenča in se takih stvari sploh ne grem :winkiss: nehaj čenčati :evilgrin: Dej noooo... glih zdej je zanimivo ratal :lol: Vsake 5 min pogledam, če je kak PM od tebe :P Ti pa še vedno nič :unsure:
fastgirl Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 Dej noooo... glih zdej je zanimivo ratal :lol: Vsake 5 min pogledam, če je kak PM od tebe :P Ti pa še vedno nič :unsure: ja pa če ne morem, ne smem :whistle: ne znam, ne upam :whistle: pa še enkrat - nisem čenča noooo. jaz sem vama samo povedala, da obstajajo take punce, sedaj se pa sama znajdita. a tudi to ne znata a kaj?
Brdaus Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 ja pa če ne morem, ne smem .... ....hvala za družbo, doma mam večerjo in jutr mam službo :lol1: By Magnifico pa še enkrat - nisem čenča noooo. jaz sem vama samo povedala, da obstajajo take punce, sedaj se pa sama znajdita. a tudi to ne znata a kaj? Ma, znava itaq, samo rabiva krinko.... tebe. Ker drgač bi imela preveč dela s puncam :grim Tko da: ti priskrbi seznam, midva pa za ožji izbor :lol:
fossil Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 vidim da po dnevni odsotnosti, seznama še vedno ni, in tuhtam na dve možnosti, da se izgubil nekje v mreži ali pa bol verjetna da nama z Brdausom fastgirl ne privošči nečenčastih deklet :angry:
Nagaya Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 vidim da po dnevni odsotnosti, seznama še vedno ni, in tuhtam na dve možnosti, da se izgubil nekje v mreži ali pa bol verjetna da nama z Brdausom fastgirl ne privošči nečenčastih deklet :angry: jih že nista vredna :winkiss:
fossil Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 jih že nista vredna :winkiss: ti že veš :devil:
Nagaya Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 skepam. najbrz vaju ni pustila na cedilu brez razloga.
fossil Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 skepam. najbrz vaju ni pustila na cedilu brez razloga. sklepati prehitro ni dobr :grrr
Brdaus Objavljeno April 22, 2008 Opozori Objavljeno April 22, 2008 skepam. najbrz vaju ni pustila na cedilu brez razloga. Never assume .) Maju ne pustijo na cedilu :grrr Dva pač tolk boljša od ostalih ;) :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se