norc 16 Objavljeno Oktober 13, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2013 Za z1000 2006-2013 IN Z750R 2011-2012 imam dva para kratkih, nastavljivih ročic v Sivi ter zeleni zarvi. Cena 45€ s poštnino. http://www.avtO.net/_OPREMA/ad.asp?ID=7732772 Na ebay-u jih dobiš za 20€ z poštnino vred.
honda2000 Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Na ebay-u jih dobiš za 20€ z poštnino vred. Ma ne, te kar jih on prodaja so sigurno made in slo :grim .
_luke_ Objavljeno Oktober 14, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2013 Ma ne, te kar jih on prodaja so sigurno made in slo :grim . Na ebay-u jih dobiš za 20€ z poštnino vred. Če jih ne rabita, ni treba niti komentirat. Cena je taka če koga zanima, čene pa ne. Ni težko za zastopit.
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 za drkat Do slike je prvi prišel nizozemski spletni medij Oliepeil, kot trdijo sami, pa naj bi šlo za predčasno »izpuščeno« fotografijo Kawasakijevega litrskega naked modela. Podrobnosti za sedaj še niso znane, a model naj bi v groben ohranjal uspešno dizajenrsko podobo predhodnika, le še v nekoliko bolj agresivni podobi, večje mišice pa naj bi pokazal tudi s pomočjo zmogljivejšega pogonskega agregata, ki naj bi izviral iz hišne litre športnice, Ninje ZX10R. Na informacije o specifikacijah bo potrebno še malce počakati.
siks Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 za drkat Do slike je prvi prišel nizozemski spletni medij Oliepeil, kot trdijo sami, pa naj bi šlo za predčasno »izpuščeno« fotografijo Kawasakijevega litrskega naked modela. Podrobnosti za sedaj še niso znane, a model naj bi v groben ohranjal uspešno dizajenrsko podobo predhodnika, le še v nekoliko bolj agresivni podobi, večje mišice pa naj bi pokazal tudi s pomočjo zmogljivejšega pogonskega agregata, ki naj bi izviral iz hišne litre športnice, Ninje ZX10R. Na informacije o specifikacijah bo potrebno še malce počakati. na prvi pogled so vsi vitalni deli enaki, optične spemembe so vidne na maski, zadku, stranskih plastikah, ogledalih, izpuhi so zelo lepi. vprašanje, če bodo na agregatu kaj veliko spreminjali.
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 na prvi pogled so vsi vitalni deli enaki, optične spemembe so vidne na maski, zadku, stranskih plastikah, ogledalih, izpuhi so zelo lepi. vprašanje, če bodo na agregatu kaj veliko spreminjali. Pa folk kwa kam ni jasn , Z800 zadek, KTM sprednja maska Z100SX izpuhi na platformi Z1000, če bruhnem lepši izpade, kot pa ta zmazek, k je uspel enemu pobu na popoldanskih delavnicah kako uporabljati photoshop Cartman in piko4321 2
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 (popravljeno) Pa folk kwa kam ni jasn , Z800 zadek, KTM sprednja maska Z100SX izpuhi na platformi Z1000, če bruhnem lepši izpade, kot pa ta zmazek, k je uspel enemu pobu na popoldanskih delavnicah kako uporabljati photoshop pust fotošop, napovedali so (in jim verjamem) da bo to eden najbolj zabavnih in uporabnih mopedov...sicer men je tut ta lep, nekaj pa morjo prepustit tudi nam, da potem predelamo, izboljšamo itd če bo pa še agregat od zx10r, bo itak špica...tja ene 170konju Popravljeno Oktober 29, 2013. Popravil DAMI34
maus Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 če bo pa še agregat od zx10r, bo itak špica...tja ene 170konju nepanau cikadina 1
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 nepanau seveda da bo, in to na gumi Nč pustmo se presenetit, če bo lep, takoj po izdaji pišem božičku
Kmet2 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 nepanau Prov maš,že tastarga Z-ja zvija s tvojim agregatom ga bo pa zloml prvič ko boš gas stisnu cikadina 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Prov maš,že tastarga Z-ja zvija s tvojim agregatom ga bo pa zloml prvič ko boš gas stisnu važno, da mu kardan ne odpade, za drugo mi je pa itak vseeno
HyperJack Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 Prov maš,že tastarga Z-ja zvija s tvojim agregatom ga bo pa zloml prvič ko boš gas stisnu Kr naj ga lomi, magar dve leti dokler je garancija, pol bomo pa že pobrusili pa mal ojačali
piko4321 Objavljeno Oktober 29, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2013 bol grde sprednje maske pa že res nebi mogli naredit
krucymucy Objavljeno Oktober 30, 2013 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2013 bol grde sprednje maske pa že res nebi mogli naredit Naj te potolazim da ne bo taka na serijskem.
MisterM Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Na moji zajklji l.2006 je počila plastična plošča pod repom. Uradnega izraza za ta del nisem našel, v angleščini je bila parkrat omenjena kot undertail fairing, je pa težava, saj na njej sloni zadnja luč in je privijačen nosilec registrske tablice s smerniki. Morda kdo ve, kam se obrniti po takšne dele? Lepljenje ne pride v poštev, je žal preveč poškodovana.
cikadina Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 (popravljeno) Na moji zajklji l.2006 je počila plastična plošča pod repom. Uradnega izraza za ta del nisem našel, v angleščini je bila parkrat omenjena kot undertail fairing, je pa težava, saj na njej sloni zadnja luč in je privijačen nosilec registrske tablice s smerniki. Morda kdo ve, kam se obrniti po takšne dele? Lepljenje ne pride v poštev, je žal preveč poškodovana. V slaščičarno, mogoče al je bil pravi odgovor servis, recimo elisa v domžalah zdej pa res ne vem ... ampak misli da je slaščičarna pravilen odgovor! res ne vem kako lahko tisti, ki niso na MS kej popravijo ker je za vse treba najprej po info na forum Popravljeno November 1, 2013. Popravil cikadina
krucymucy Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 V slaščičarno, mogoče al je bil pravi odgovor servis, recimo elisa v domžalah zdej pa res ne vem ... ampak misli da je slaščičarna pravilen odgovor! res ne vem kako lahko tisti, ki niso na MS kej popravijo ker je za vse treba najprej po info na forum Zenska ki ni nataknjena ponoci, je pa cez dan. DAMI34 in Kmet2 2
cikadina Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Zenska ki ni nataknjena ponoci, je pa cez dan. priznaj da si hotu ti dat tak super nasvet pa sm te prehitela, pa si zdej fouš krucymucy 1
Snečer Objavljeno November 1, 2013 Opozori Objavljeno November 1, 2013 Na moji zajklji l.2006 je počila plastična plošča pod repom. Uradnega izraza za ta del nisem našel, v angleščini je bila parkrat omenjena kot undertail fairing, je pa težava, saj na njej sloni zadnja luč in je privijačen nosilec registrske tablice s smerniki. Morda kdo ve, kam se obrniti po takšne dele? Lepljenje ne pride v poštev, je žal preveč poškodovana. Ugotovi prvo številko tega dela. kawasaki 35023-1602 ali kawasaki 36040-0077 Pa boš našel na ebayu ali v uk kakšen rabljen ok del ali original.
DAMI34 Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 (popravljeno) pa še en: <iframe width="854" height="510" src="//www.youtube.com/embed/1-X30h9s1Vc" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Popravljeno November 3, 2013. Popravil DAMI34
DAMI34 Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 (popravljeno) http://www.youtube.com/watch?v=1-X30h9s1Vc lučke ma sexy Popravljeno November 3, 2013. Popravil DAMI34
Kmet2 Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1-X30h9s1Vc lučke ma sexy Sexy,sexy sam da ti ne bom pol mogu spet svetet go greva na pot ponoč v ovinkih predn konc je kot predator,futuristično,mi je všeč! DAMI34 1
cikadina Objavljeno November 3, 2013 Opozori Objavljeno November 3, 2013 meni zgleda zelo japonsko, me spominja na mopede iz anime risank k smo jih kot mulci radi gledali na italijo pa so se pol spremenili v kake super robote SLVR in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 Sexy,sexy sam da ti ne bom pol mogu spet svetet go greva na pot ponoč v ovinkih predn konc je kot predator,futuristično,mi je všeč! upam, da kaj bolje sveti kot SX, kr jaz v temi bolj tipam kot vidim. Kmet2 in HyperJack 2
HyperJack Objavljeno November 4, 2013 Opozori Objavljeno November 4, 2013 upam, da kaj bolje sveti kot SX, kr jaz v temi bolj tipam kot vidim. Zato so pa iznašli xenon sijalke Drgač pa zgleda orng vesolski barabin...pomojem bo kr super, če pustijo agregat nespremenjen, ker od ninje mašina, bo samo dvignila ceno. KOmaj čakam, da mi enega prinese božiček Spet bomo šraufali ) DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se