Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
A z moškim se tud da to narest? :shock:

Vse se da če se hoče!!! :wink:

Sem slišal,da mal boli!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Objavljeno
A z moškim se tud da to narest? :shock:

Vse se da če se hoče!!! :wink:

Sem slišal,da mal boli!!!!!! :shock: :shock: :shock:

ajde....a tud vazelin ne pomaga več?????????

Objavljeno
Jaz, jaz sem se nedolzen!!!!!!.......danes
Objavljeno
Svasta!!!

Max, a si Noise Dato citiral? 8)

Mozno, ceprav sem trenutno v takih krajih kjer to besedo lahko nonstop uporabljas :wink:

Objavljeno
Svasta!!!

Max, a si Noise Dato citiral? 8)

Mozno, ceprav sem trenutno v takih krajih kjer to besedo lahko nonstop uporabljas :wink:

Če se že ravno kake druge besede ne spomniš ... :lol: :lol: :wink:

Objavljeno

E, Nišlija, nemoj ti meni "bre" da "bre" :wink:

Max - pozdravi mi sestro v Nišu, če jo kje srečaš :wink:

Objavljeno
Jaz, jaz sem se nedolzen!!!!!!.......danes

No pol pa si s Frutijem drug drugemu pomagajata in se rešita te nadloge! :lol:

Objavljeno

Folk, a razganje hormone ??!!

Sem na koledar pogledal - mrzel februar ??!! :roll:

Zgleda da je pred PC dosti bolj "vroče" ! 8)

Objavljeno
E, Nišlija, nemoj ti meni "bre" da "bre" :wink:

Max - pozdravi mi sestro v Nišu, če jo kje srečaš :wink:

A ti to resno.. :D :o Mislm o sestri :?:

Seveda da jo pozdravim al se ti hecou al ne, ce mi poves vsaj njeno ime pa kje zivi oz. dela...

:P Jasno, da mi to na PM napisi :wink: :idea: :arrow:

Objavljeno
A ti to resno.. :D :o Mislm o sestri :?:

Seveda da jo pozdravim al se ti hecou al ne, ce mi poves vsaj njeno ime pa kje zivi oz. dela... :P Jasno, da mi to na PM napisi :wink: :idea: :arrow:

Jeste što mi je tamo sestra, kako da kažem, na slovenačkom "sestrična", bre... Mlada, lepa, udata, dvije dece :) --> nisam je odavno video, dvije godine, barem...

Samo što sad nije tamo, otišla na nekoliko tjedana...

Objavljeno

Za Frutija, en že mal starejši (tisti, ki že poznate, prosim potrpite...):

Pride sinko domov iz šole, pa pove očetu:"Oči, danes sem izgubil nedolžnost..."

Fotr (skoč u luft): "A res? A res? Ja sinko pejt sem da te objamem!!! A veš da sem dal en liter viskija na stran, ko si se rodil prav za ta dogodek?!?!?! Ja kera je pa bla? No, grem jest po uno flašo, pa se bova tle k mizi usedla, pa boš use puvedu!"

Pa pravi sinko:" Joj, oči, ampak jest se pa rajši ne bi usedu..."

(khm... to je menda basen... :wink:)

Objavljeno
Za Frutija, en že mal starejši (tisti, ki že poznate, prosim potrpite...):

Pride sinko domov iz šole, pa pove očetu:"Oči, danes sem izgubil nedolžnost..."

Fotr (skoč u luft): "A res? A res? Ja sinko pejt sem da te objamem!!! A veš da sem dal en liter viskija na stran, ko si se rodil prav za ta dogodek?!?!?! Ja kera je pa bla? No, grem jest po uno flašo, pa se bova tle k mizi usedla, pa boš use puvedu!"

Pa pravi sinko:" Joj, oči, ampak jest se pa rajši ne bi usedu..."

(khm... to je menda basen... :wink:)

No no, a si slišu Fruti, možnosti na Motosvetu so neomejene !

Objavljeno

He he he.......madonca pa kam sem jaz to uletu.....sami neki tipi bi se mi ponujal....a jaz sem napisu dab žensko zato rabu....mogoče pa tole ni motosvet.... ampak h...svet;)......juhuhu....pa nimam nč proti njim...sam jaz ne spadam med njih....torej hvala za vse ponudbe;)

Objavljeno

Do sedaj se ti ni še noben ponudil, vsaj javno ne. Edino kar smo ti skušali nakazati, je da lahko dec zgubi nedolžnost dvakrat.

Sicer pa, kakšno butasto si prijavu.....

Objavljeno
Do sedaj se ti ni še noben ponudil, vsaj javno ne. Edino kar smo ti skušali nakazati, je da lahko dec zgubi nedolžnost dvakrat.

...butasto :?:

...vsi bi sexsal, ampak ko nekdo to na glas pove, je pa kategorično butast... :twisted:

...naj se vam roke med masturbiranjem posušijo... :lol:

Objavljeno

...vsi bi sexsal, ampak ko nekdo to na glas pove, je pa kategorično butast... :twisted:

Hawk Near je spregovoril... Brez dlake na jeziku :wink: 8) :D :twisted:

Objavljeno

.....dokler samo roke...... :lol:

Objavljeno

Moped???..........butasto???....začel sem s tem da bi jo rad izgubil z žensko....Kdo je butaste pol prjavlu?...no sicer jaz sem mal za hec napisu vse...nisem pa pričakoval takega odziva.....sicer pa no...ajde sej tale forum je med drugim tud az "butaste stvari".....če se motim pa me popravi....lahko začnem naprimer pisati v tudi dokaj čisti slivenščini;)))))...jaz se u glavnem mal hecam.....tko de me naute preveč resn jemal.......sem pač veselo bitje.....tralala...hopsasa;))))...no nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali.

Objavljeno
...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali.

a pol masin dela?! :lol:

Objavljeno
nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali.

Ja no pol pa je res skratji čas da zgubiš še "tisto nedolžnost" z istim spolom!!!! :twisted:

Objavljeno
Moped???..........butasto???....začel sem s tem da bi jo rad izgubil z žensko....Kdo je butaste pol prjavlu?...no sicer jaz sem mal za hec napisu vse...nisem pa pričakoval takega odziva.....sicer pa no...ajde sej tale forum je med drugim tud az "butaste stvari".....če se motim pa me popravi....lahko začnem naprimer pisati v tudi dokaj čisti slivenščini;)))))...jaz se u glavnem mal hecam.....tko de me naute preveč resn jemal.......sem pač veselo bitje.....tralala...hopsasa;))))...no nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali.

...ok...naj se malce popravim in istočasno opravičim vsem, ki full drkate in hkrati svoje početje čistunsko zanikate :!: :!: :!:

FRUTI bi še fukal, samo nima s kom... :roll:

Objavljeno
FRUTI bi še fukal, samo nima s kom... :roll:

Saj, če prav vem, je tutti-frutti res bil včasih naziv za homoseksualce :)

Objavljeno

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Ojoj.......

:shock: :shock: :shock:

:angel:

Te teme ne bom več brala sploh nkol :shock: :?

Objavljeno

Mislim da to temo lahko zaklenemo ker dvomim da bi lahko spljoh še kdo kaj dodal! 8)

Objavljeno
...ok...naj se malce popravim in istočasno opravičim vsem, ki full drkate in hkrati svoje početje čistunsko zanikate :!: :!: :!:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!