klimbra Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 A z moškim se tud da to narest? :shock: Vse se da če se hoče!!! :wink: Sem slišal,da mal boli!!!!!! :shock: :shock: :shock:
bmw Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 A z moškim se tud da to narest? :shock: Vse se da če se hoče!!! :wink: Sem slišal,da mal boli!!!!!! :shock: :shock: :shock: ajde....a tud vazelin ne pomaga več?????????
dave the wave Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Jaz, jaz sem se nedolzen!!!!!!.......danes
Max Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Svasta!!! Max, a si Noise Dato citiral? 8) Mozno, ceprav sem trenutno v takih krajih kjer to besedo lahko nonstop uporabljas :wink:
LuCy Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 Svasta!!! Max, a si Noise Dato citiral? 8) Mozno, ceprav sem trenutno v takih krajih kjer to besedo lahko nonstop uporabljas :wink: Če se že ravno kake druge besede ne spomniš ... :lol: :lol: :wink:
SiR Objavljeno Februar 9, 2003 Opozori Objavljeno Februar 9, 2003 E, Nišlija, nemoj ti meni "bre" da "bre" :wink: Max - pozdravi mi sestro v Nišu, če jo kje srečaš :wink:
stigmata Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Jaz, jaz sem se nedolzen!!!!!!.......danes No pol pa si s Frutijem drug drugemu pomagajata in se rešita te nadloge! :lol:
Rude Boy Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Folk, a razganje hormone ??!! Sem na koledar pogledal - mrzel februar ??!! :roll: Zgleda da je pred PC dosti bolj "vroče" ! 8)
Max Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 E, Nišlija, nemoj ti meni "bre" da "bre" :wink: Max - pozdravi mi sestro v Nišu, če jo kje srečaš :wink: A ti to resno.. :D :o Mislm o sestri :?: Seveda da jo pozdravim al se ti hecou al ne, ce mi poves vsaj njeno ime pa kje zivi oz. dela... :P Jasno, da mi to na PM napisi :wink: :idea: :arrow:
SiR Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 A ti to resno.. :D :o Mislm o sestri :?: Seveda da jo pozdravim al se ti hecou al ne, ce mi poves vsaj njeno ime pa kje zivi oz. dela... :P Jasno, da mi to na PM napisi :wink: :idea: :arrow: Jeste što mi je tamo sestra, kako da kažem, na slovenačkom "sestrična", bre... Mlada, lepa, udata, dvije dece :) --> nisam je odavno video, dvije godine, barem... Samo što sad nije tamo, otišla na nekoliko tjedana...
suzuki Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Za Frutija, en že mal starejši (tisti, ki že poznate, prosim potrpite...): Pride sinko domov iz šole, pa pove očetu:"Oči, danes sem izgubil nedolžnost..." Fotr (skoč u luft): "A res? A res? Ja sinko pejt sem da te objamem!!! A veš da sem dal en liter viskija na stran, ko si se rodil prav za ta dogodek?!?!?! Ja kera je pa bla? No, grem jest po uno flašo, pa se bova tle k mizi usedla, pa boš use puvedu!" Pa pravi sinko:" Joj, oči, ampak jest se pa rajši ne bi usedu..." (khm... to je menda basen... :wink:)
moped Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Za Frutija, en že mal starejši (tisti, ki že poznate, prosim potrpite...): Pride sinko domov iz šole, pa pove očetu:"Oči, danes sem izgubil nedolžnost..." Fotr (skoč u luft): "A res? A res? Ja sinko pejt sem da te objamem!!! A veš da sem dal en liter viskija na stran, ko si se rodil prav za ta dogodek?!?!?! Ja kera je pa bla? No, grem jest po uno flašo, pa se bova tle k mizi usedla, pa boš use puvedu!" Pa pravi sinko:" Joj, oči, ampak jest se pa rajši ne bi usedu..." (khm... to je menda basen... :wink:) No no, a si slišu Fruti, možnosti na Motosvetu so neomejene !
Fruti Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 He he he.......madonca pa kam sem jaz to uletu.....sami neki tipi bi se mi ponujal....a jaz sem napisu dab žensko zato rabu....mogoče pa tole ni motosvet.... ampak h...svet;)......juhuhu....pa nimam nč proti njim...sam jaz ne spadam med njih....torej hvala za vse ponudbe;)
moped Objavljeno Februar 10, 2003 Opozori Objavljeno Februar 10, 2003 Do sedaj se ti ni še noben ponudil, vsaj javno ne. Edino kar smo ti skušali nakazati, je da lahko dec zgubi nedolžnost dvakrat. Sicer pa, kakšno butasto si prijavu.....
Nearrain Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Do sedaj se ti ni še noben ponudil, vsaj javno ne. Edino kar smo ti skušali nakazati, je da lahko dec zgubi nedolžnost dvakrat. Sicer pa, kakšno butasto si prijavu..... ...butasto :?: ...vsi bi sexsal, ampak ko nekdo to na glas pove, je pa kategorično butast... :twisted: ...naj se vam roke med masturbiranjem posušijo... :lol:
Max Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Do sedaj se ti ni še noben ponudil, vsaj javno ne. Edino kar smo ti skušali nakazati, je da lahko dec zgubi nedolžnost dvakrat. Sicer pa, kakšno butasto si prijavu..... ...butasto :?: ...vsi bi sexsal, ampak ko nekdo to na glas pove, je pa kategorično butast... :twisted: ...naj se vam roke med masturbiranjem posušijo... :lol: Hawk Near je spregovoril... Brez dlake na jeziku :wink: 8) :D :twisted:
Ice Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Do sedaj se ti ni še noben ponudil, vsaj javno ne. Edino kar smo ti skušali nakazati, je da lahko dec zgubi nedolžnost dvakrat. Sicer pa, kakšno butasto si prijavu..... ...butasto :?: ...vsi bi sexsal, ampak ko nekdo to na glas pove, je pa kategorično butast... :twisted: ...naj se vam roke med masturbiranjem posušijo... :lol: .....dokler samo roke...... :lol:
Fruti Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Moped???..........butasto???....začel sem s tem da bi jo rad izgubil z žensko....Kdo je butaste pol prjavlu?...no sicer jaz sem mal za hec napisu vse...nisem pa pričakoval takega odziva.....sicer pa no...ajde sej tale forum je med drugim tud az "butaste stvari".....če se motim pa me popravi....lahko začnem naprimer pisati v tudi dokaj čisti slivenščini;)))))...jaz se u glavnem mal hecam.....tko de me naute preveč resn jemal.......sem pač veselo bitje.....tralala...hopsasa;))))...no nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali.
Ice Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 ...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali. a pol masin dela?! :lol:
stigmata Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali. Ja no pol pa je res skratji čas da zgubiš še "tisto nedolžnost" z istim spolom!!!! :twisted:
Nearrain Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Moped???..........butasto???....začel sem s tem da bi jo rad izgubil z žensko....Kdo je butaste pol prjavlu?...no sicer jaz sem mal za hec napisu vse...nisem pa pričakoval takega odziva.....sicer pa no...ajde sej tale forum je med drugim tud az "butaste stvari".....če se motim pa me popravi....lahko začnem naprimer pisati v tudi dokaj čisti slivenščini;)))))...jaz se u glavnem mal hecam.....tko de me naute preveč resn jemal.......sem pač veselo bitje.....tralala...hopsasa;))))...no nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali. ...ok...naj se malce popravim in istočasno opravičim vsem, ki full drkate in hkrati svoje početje čistunsko zanikate :!: :!: :!: FRUTI bi še fukal, samo nima s kom... :roll:
SiR Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 FRUTI bi še fukal, samo nima s kom... :roll: Saj, če prav vem, je tutti-frutti res bil včasih naziv za homoseksualce :)
Manu Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? Ojoj....... :shock: :shock: :shock: :angel: Te teme ne bom več brala sploh nkol :shock: :?
stigmata Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Mislim da to temo lahko zaklenemo ker dvomim da bi lahko spljoh še kdo kaj dodal! 8)
Noise Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 ...ok...naj se malce popravim in istočasno opravičim vsem, ki full drkate in hkrati svoje početje čistunsko zanikate :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se