Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne trpim ljudi, ki me po krivem obtožujejo! JAZ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DRKAM! Pa če vrjamete al pa ne! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Objavljeno
...ok...naj se malce popravim in istočasno opravičim vsem, ki full drkate in hkrati svoje početje čistunsko zanikate :!: :!: :!:

Priznam ... drkam, z levo, z desno, u glavo, u pič**, h sosedom (od pi***) skratka sem pravi drkađija. :D :D ... nisem prebiral teme ampak dosti daleč pa tudi ne morem bit :oops: 8)

Objavljeno
Ne trpim ljudi, ki me po krivem obtožujejo! JAZ NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE DRKAM! Pa če vrjamete al pa ne! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

stigmata je napisal:

Objavljeno: 11 feb 2003 13:02 Zadeva:

--------------------------------------------------------------------------------

hotschko je napisal:

S pravim partnerjem se veselje podvaja in žalost razpolavlja.

Pa če si sam sebi "zadosten" partner?

Dobivati izkušnje, pomeni delati napake!

:twisted: :twisted: :twisted:

Objavljeno

JA IN???????????????? Pa drkam se vedno ne!

Objavljeno
JA IN???????????????? Pa drkam se vedno ne!

...pol je pa res skrajni čas da narediš kaj zase... :twisted: začni drkat... 8)

Objavljeno

He he he.........no ja tko se zeza......evo.....:)))))......sej znate;)...ampak zarad tega še zmer nam ratu ritni pirat;)))))))

Objavljeno

Če spremenim spol, obljubim da bom! :wink:

Objavljeno

Ne, ne, ne :shock: :? :shock: :? .... Fantje naj bojo fantje, punce pa punce 8)

Jst ti pokazem kako in to brez spreminjanja spola :oops: :wink: :twisted: :D :D :D :!: :?: :!: :idea: :arrow:

Objavljeno
Moped???..........butasto???....začel sem s tem da bi jo rad izgubil z žensko....Kdo je butaste pol prjavlu?...no sicer jaz sem mal za hec napisu vse...nisem pa pričakoval takega odziva.....sicer pa no...ajde sej tale forum je med drugim tud az "butaste stvari".....če se motim pa me popravi....lahko začnem naprimer pisati v tudi dokaj čisti slivenščini;)))))...jaz se u glavnem mal hecam.....tko de me naute preveč resn jemal.......sem pač veselo bitje.....tralala...hopsasa;))))...no nedolžnos pa sem zgubil pred 18-timi leti...mogoče še kej...burak danes spljoh ne peč pokvarjen;))))))........upam da se boste vsaj temu malo nasmejali.

Ja butasto. po tvoji izjavi ( bolje rečenu glasu iz salamonva ona-on ), bi človek rekel da se za njo skriva od hormonov prekipevajoč 14 letnik, in ne stara đomba.

Objavljeno
Ne, ne, ne :shock: :? :shock: :? .... Fantje naj bojo fantje, punce pa punce 8)

Jst ti pokazem kako in to brez spreminjanja spola :oops: :wink: :twisted: :D :D :D :!: :?: :!: :idea: :arrow:

Uff,saj v bistvu me niti ne zanima :oops:

Objavljeno

Moped.....ok;)....če je zajebancija zate butasta........kaj nej.....jaz se bom še zmer zajebavu....ti me pa loh kurcaš;)....sej smo v "nedolžni" demokraciji;)... pa zato je forum;)

Objavljeno

Aja sam še tole v razmislek.......vsem k ste mislili da se za tem nickom skriva 14 letnik, s prekipevajočimi hormoni .......... razmislite o vsem......k se mi ne da velik pisat;))))))

Objavljeno

Mhmmmm... 8)

Kaj je pa tisle zardel smesko :roll: :wink: :idea: :onfire:

Objavljeno
Mhmmmm... 8)

Kaj je pa tisle zardel smesko :roll: :wink: :idea: :onfire:

Ja Max, tisto je neposredno povabilo v posteljo... :evil:

Objavljeno

a zdaj ste pa že vsi postali psihologi in psihoanalitiki in psiho...svašta in iz dveh stavkov razberete mojo življenjsko zgodbo!? :evil: :twisted: :evil:

Objavljeno

Iz dveh stavkov??? Če bi dali vse stavke skupaj , bi bilo že za en esej ...

:lol: :lol: :lol:

Objavljeno

Ne razumem...MARTINA NAVRATIL TUT NI SPOLA SPREMENILA,PA JE PRED IN PO VSAKEM DVOBOJU POŠTENO DRKALA!!!!!!! :? :?

Objavljeno
Iz dveh stavkov??? Če bi dali vse stavke skupaj , bi bilo že za en esej ...

:lol: :lol: :lol:

Ja in psihoanaliza bi obrodila "divje" sadove- verjetno bi v bližnji prihodnosti dobila novo prebivališče- privat sobo z rešetkami na oknih in za povrh vsega čisto nivo, snežno belo jaknico s krasnimi paski in zaponkami! :shock:

Objavljeno

UUUUUUU dons je pa valentinovo.......u glavnem.......roses are red.....violets are blue....frutl i love you;))))))))))))))))))))))))))))

Objavljeno

Nema ništa... ko se naučiš, se vrni :wink:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!