RHonda Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mislim da bi bilo pametno imeti tudi to temo. Odpru sm jo pa zato, ker se vam mogoče kmalu pridružim .)
Diversion1 Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mislim da bi bilo pametno imeti tudi to temo. Odpru sm jo pa zato, ker se vam mogoče kmalu pridružim .) Obe odločitvi pametni.... :worship: Mogoče se pa v bližnji prihodnosti dogovorimo za kakšno skupno furco....
TheMan Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 zanimivo da do zdaj še ni bilo teme za yamahe, pa jih je veliko na cesti... očitno nimamo problemov :krneki: :hooray: trebor 1
crusty Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 zanimivo da do zdaj še ni bilo teme za yamahe, pa jih je veliko na cesti... očitno nimamo problemov :krneki: :hooray: YAMAHA je pač YAMAHA!!! :OK:
no_name Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 ou yaeh! a se lahko temo upgrejda še z anketo o porabi olja? Poj se bo pisalo........ :kva2:
TheMan Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 meni še nič ne žere olja :worship: ,no saj niti nebi smelo še pri nekja čez 19k km :unsure:
Jure Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Edin pianino bi imel Yamaha, pa še to, če drugega ne bi bilo na voljo :evilgrin: :whistle: :rolleyes:
Gixxer Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Mislim da bi bilo pametno imeti tudi to temo. Odpru sm jo pa zato, ker se vam mogoče kmalu pridružim .) Ti pojma nimas kaj bi mel. 1x pravis, da se je nekomu nevem kaj zgodilo s suzukijem in da ga zaradi tega nikol nebos mel, cez en tedn ze na vlko sprasujes kak so gixxerji; Si nevem kaki fan kawasakijev, si kupis 2 al 3, saj nevem kolk jih mas oz. si jih mel, naslednji dan jih skurc*s do konca Zdaj si pa ze pri yamahi Odpri se cez par dni temo o hondi, ker bos tak kako CBRko hoto met Sicer pa, idi rajsi podirat rekord grobnika, tak bos 1.30.xxx pelo, pa bos prvic tam ;)
RHonda Objavljeno Maj 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Na Grobnik sem se odločil da ne grem, ker najbolj odfukani motoristi se bojimo piste. Če greva jest pa še dva kolega gor bo to senzacija- nočem pa bit glih v središču pozornosti- to je vse
Gixxer Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Na Grobnik sem se odločil da ne grem, ker najbolj odfukani motoristi se bojimo piste. Če greva jest pa še dva kolega gor bo to senzacija- nočem pa bit glih v središču pozornosti- to je vse :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :xx: sem lahko tvoj prjatu? Me bos naucil tak vozit kot ti, pa bom pac jaz namesto tebe sal podirat rekord O.K.
RHonda Objavljeno Maj 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Pokliči me, greva na kočevje-dvor, rakitno pa na ride, mislim da bo dost, ampak šele čez 10dni, ker prej ne morem
Gixxer Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Velja. Ampak ce potem nebom peljal vsaj 1.29.9xx, si ti kriv a vredu?
Jure Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Pokliči me, greva na kočevje-dvor, rakitno pa na ride, mislim da bo dost, ampak šele čez 10dni, ker prej ne morem Folk, ne ga srat po cestah.. Kdor bi se rad dokazoval naj gre na pisto in tam pokaže koliko ga je v hlačah. Pa ni potrebe, da je to Grobnik, tudi Marof je ok, hudiča, celo na Racelandu pride do izraza tehnika in znanje, ker je pista tako zaprta, da moč motorja praktično ne igra nobene vloge.. Na cesti pa za moje pojme ne pri de do izraza koliko kdo zna, ampak kdo je bolj neumen. Jaz sem prepričan, da me marsikdo od tistih, ki sem ga pustil zad na Racelandu za šalo pusti zad na Dvor-Kočevje, Rakitni, ipd.. To pa zato, ker ne vidim posebnih užitkov se peljat na meji svojih zmoglivosti in zmoglivosti motorja na navadni cesti in samo čakat, da bom pripeljal na kakšen pesek, ki ga je avto pred mano prinesel na cesto in se katapultiral pri 180km/h pod ograjo, v smreke, skale, (_______ <-- vstavi poljubno).. Znanje in hitrost pilota se pokaže na pisti, kjer resnično lahko pelješ svoj max in may motorja.. Na cesti se pa dokazuje samo kdoje bolj neumen, da se upa tako tiščat, ima večja jajca in seveda ob tem več krompirja, da pride na cilj cel.. Za to ceno pa raje veljam in ostanem za pussya. In še ponosem sem na to B) trebor in rudolf 2
crusty Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Edin pianino bi imel Yamaha, pa še to, če drugega ne bi bilo na voljo :evilgrin: :whistle: :rolleyes: hahaha od kje pa ta zamera????
Jure Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Provociram, ker mam Suzukija :evilgrin: :P
crusty Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Provociram, ker mam Suzukija :evilgrin: :P vem, le preverjam hahaha
Tadeusz Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 (popravljeno) zgleda, da drugi imate vedno pokvarjene motorje, da se lahko tuki kregate in govorite neumnosti. Na frišno odprta tema pa ste jo že zasmetili. No zgleda, da yamahe tako lepo delajo, da se mi lahko z njimi vozimo in ne preživljamo svojega prostega časa na forumu in nabijamo neumnosti. Alo dejmo se it kej furat. Sigurno vam bo koristilo, da boste spucali malo glave! Popravljeno Maj 13, 2008. Popravil Ttko
RHonda Objavljeno Maj 13, 2008 Avtor Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Mislim, da so yamaha riderji kar pametni, da se vozijo ne pa smetijo po forumu in govorijo neumnosti kot mi...
sjeng Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Provociram, ker mam Suzukija :evilgrin: :P Kaj pa je to za ena firma, nikol slišu..... kaka Korejska kanta? :naughty:
Jure Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 (popravljeno) To je tisti motor, ki ga vidiš, ko zagrmi mimo, ko ob cesti špagetarju sklopko zračiš :evilgrin: :P Popravljeno Maj 13, 2008. Popravil DeX
Pervy Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Mislim, da so yamaha riderji kar pametni, da se vozijo ne pa smetijo po forumu in govorijo neumnosti kot mi... pol pa hitro menjaj za yamaho in tu smeti bomo meli kawoljubi bolj čisto temo :evilgrin:
biker77 Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 To je tisti motor, ki ga vidiš, ko zagrmi mimo, ko ob cesti špagetarju sklopko zračiš :evilgrin: :P huda :lol1: :lol1: :lol1:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Na Grobnik sem se odločil da ne grem, ker najbolj odfukani motoristi se bojimo piste. Če greva jest pa še dva kolega gor bo to senzacija- nočem pa bit glih v središču pozornosti- to je vse Dej nehaj že enkrat gofljat. Forum te je poln že nekaj časa, pa en zapis bolj bolan od drugega.
LucifugeRofocale Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 To je tisti motor, ki ga vidiš, ko zagrmi mimo, ko ob cesti špagetarju sklopko zračiš :evilgrin: :P Špagetarji so medtem, ko zračijo sklopko, že na kofetku, ko japanezarji končno pricijazijo mimo. B)
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 ki ga je avto pred mano prinesel na cesto in se katapultiral pri 180km/h pod ograjo, v smreke, skale, (_______ <-- vstavi poljubno).. V DejaVuja ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se