bajsi Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 Svaka čast Jure, propisna racing mašina!! Kapo dol. LP Bajsi
dogy Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 mene pa sam nekaj zanima mam power commander3 na svojem suzukiju gsxr600 k5 in sedaj sem kupil se qickshifter senzor....zdej pa mi ni jasn al ga priklopim kr na pc3 ali moral posebej se modul kupiti tisti ignotion al kak je ze.....ce je to pol raj prodam senzor hehe....upam za cim prejsni odgovor hvala....
danci1973 Objavljeno Julij 28, 2011 Opozori Objavljeno Julij 28, 2011 mene pa sam nekaj zanima mam power commander3 na svojem suzukiju gsxr600 k5 in sedaj sem kupil se qickshifter senzor....zdej pa mi ni jasn al ga priklopim kr na pc3 ali moral posebej se modul kupiti tisti ignotion al kak je ze.....ce je to pol raj prodam senzor hehe....upam za cim prejsni odgovor hvala.... Tole piše v navodilih za DynoJet Ignition Module: Plug the white 10 pin connector from the ignition module into the expansion port of the PCIII. If you are using a quickshifter then unplug the quickshifter from the PCIII and connect to the expansion port of the igntion module harness. Torej - če nimaš modula za vžig, imaš QuickShifter priključen direktno na PC3... D. malakai 1
dogy Objavljeno Julij 29, 2011 Opozori Objavljeno Julij 29, 2011 aha ok sam da ni dodatnih stroskov hehe bomo vidl kak bo delalo
domi46 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 mene pa zanima predvsem za Grobnik če si kupiš motor SS600kubiku+ in bi šel rad na grobnik vozit (dol ga pelaš na prikolci) in če si prvič tam moreš narediti kakšno šolo ali pa kej podobnega ali lahko takoj voziš
Dolenc™ Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Prideš, plačaš, pelješ... Se je pa dobro prej saj malo poinformirat o pravilu vožnje po stezi in raznoraznih zastavicah ter kako ravnati vprimeru padca, kako signalizirat, da odhajaš v bokse in kje imajo dobre čevapčiče. casper7 in iom 2
domi46 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 aja sam to :D ka pa kej kompricirajo če nimaš ispita za neomejeno ker sam mam ispit do 35kw
Dolenc™ Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Na stezi ni cppja Je pa fejst, da se "znaš" lepo obnašat na stezi in obvladaš motor, da ne povzročiš nevšečnosti sebi in ostalim udeležencem. iom in casper7 2
kewo Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 aja sam to :D ka pa kej kompricirajo če nimaš ispita za neomejeno ker sam mam ispit do 35kw Kašn izpit? A ti veš kdaj je že Katrašnikova 600ccm vozila? DXR16 1
biker77 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 aja sam to :D ka pa kej kompricirajo če nimaš ispita za neomejeno ker sam mam ispit do 35kw na reškem ovinku ponavad preverjajo izpit, prometno in prvo pomoč..pa če maš db kilerje not.. gsx750f, condor, Dani in 6 others 9
domi46 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Kašn izpit? A ti veš kdaj je že Katrašnikova 600ccm vozila? sm slišov ja sam usen raj oprašam kuker da bi se zajebov kr tu po cest ni nč sam gledaš iz kje bo modrec pršu hehe suzukigsxr1 in dive 2
kewo Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 na reškem ovinku ponavad preverjajo izpit, prometno in prvo pomoč..pa če maš db kilerje not.. hahaha car Ven iz luknje je pa stacionarni radar Dani in gsx750f 2
Spider™ Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 na reškem ovinku ponavad preverjajo izpit, prometno in prvo pomoč..pa če maš db kilerje not.. Dobra Da nism oftopik. Mogoče ve kdo za kak dobr merilc pritiska v gumah? Enga sm nabavu v bližnjem tramasu za 5e, pa je po parih merjenjih crnu oz nehal kazat, dokler ga nism do konca polomu
MiriGSX600 Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Če pa preveč napihaš ti pa motor vzamejo
predragkp Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Dobra Da nism oftopik. Mogoče ve kdo za kak dobr merilc pritiska v gumah? Enga sm nabavu v bližnjem tramasu za 5e, pa je po parih merjenjih crnu oz nehal kazat, dokler ga nism do konca polomu Sem najdel v Ktm trgoviniv Kopru Works Ktm merilec tlaka...profi zadeva,ima tudi ventil za izpustit zrak,merilec ne pleše ampak se vstavi na največjem izmerjenem tlaku tako da je branje lažje...cena 25 eur zelo poceni
Spider™ Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Sem najdel v Ktm trgoviniv Kopru Works Ktm merilec tlaka...profi zadeva,ima tudi ventil za izpustit zrak,merilec ne pleše ampak se vstavi na največjem izmerjenem tlaku tako da je branje lažje...cena 25 eur zelo poceni Tole mi je en priporoču, mogoče še komu prav pride, 10e ---> klikni me nežno gsx750f 1
kewo Objavljeno Avgust 11, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2011 Dobra Da nism oftopik. Mogoče ve kdo za kak dobr merilc pritiska v gumah? Enga sm nabavu v bližnjem tramasu za 5e, pa je po parih merjenjih crnu oz nehal kazat, dokler ga nism do konca polomu Mislm da je prov od Dunlopa merilec samo 16€. Ima ga pa Čarman .)
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 na reškem ovinku ponavad preverjajo izpit, prometno in prvo pomoč..pa če maš db kilerje not.. pr Hrčkih ne, na večini italijanskih dirkališč in na nekaterih v Evropi pa je omejitev glasnosti in preverjajo če imaš db kilerje, brez te ne pustijo na pisto. Preverjeno v Misanu. Če pa preveč napihaš ti pa motor vzamejo Alkohol+motor = no go , Alko+ motor+pista= † Tole mi je en priporoču, mogoče še komu prav pride, 10e ---> klikni me nežno Imamo že cca 2 leti, dela ok, edino baterijo je blo treba zamenjat. gsx750f, logarr, BIZIXXX in 7 others 5 5
Spider™ Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Kaj pa tole uporablja kdo? Gre lepo mimo prvih diskov? Nekak je težko dobit ventilčke za italjana.
gsx750f Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Kaj pa tole uporablja kdo? Gre lepo mimo prvih diskov? Nekak je težko dobit ventilčke za italjana. Špan mi je dau gor kr alu kotne ventile privijačene na feltno direkt, če se ne motm je vzeu 8 eur/kos.
bajsi Objavljeno Avgust 12, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2011 Špan mi je dau gor kr alu kotne ventile privijačene na feltno direkt, če se ne motm je vzeu 8 eur/kos. meni je Yamaha servis - Klemenčič osebno zatrdil, da imajo take samo čoperji, pa sem mu povedal, da jih imajo Triumfeki iz fabrike gor in to oni ta športni, pa ni bil v stanju zadeve nabavit.....
Igorr Objavljeno Avgust 13, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2011 meni je Yamaha servis - Klemenčič osebno zatrdil, da imajo take samo čoperji, pa sem mu povedal, da jih imajo Triumfeki iz fabrike gor in to oni ta športni, pa ni bil v stanju zadeve nabavit..... Jap, potrjujem.
svobodnaptica01 Objavljeno Avgust 13, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2011 Špan mi je dau gor kr alu kotne ventile privijačene na feltno direkt, če se ne motm je vzeu 8 eur/kos. tudi jaz imam te kotne ventilčke direkt, obnesejo se odlično, pa še menjat jih ni treba, kot gumijaste, pa lažje se izmeri tlak. Če jih kdo potrebuje, se mi jeh nekaj še valja doma, 5e komad. cvetkamarjetka 1
Sharko Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 (popravljeno) Sem vprašal že v drugi temi, pa bom še tukaj - več info boljša rešitev Ker moram menjati verigo me zanima koliko bi se poznalo če bi dal spredaj +1 zob zadaj -1? glede na to da bi rad naredil sv-ja malo bolj poskočnega ampak še zmeraj uporabnega? Hvala za odgovore Popravljeno Avgust 28, 2011. Popravil Sharko
k0ci Objavljeno Avgust 28, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2011 verjetno si mislil spredaj -1, zadaj pa +1 ne? ker s tvojo kombinacijo ne vem če bo kaj bolj poskočen
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se