BMWRIDER Objavljeno Julij 17, 2015 Deli Objavljeno Julij 17, 2015 PA SMO JO ODTEKLI... NOČNA 10KA BLED Bravo Igorju KR in moji sorelli za doseženi čas..In hvala za družbo in support ..IT WAS FUN!! Kljub pozni uri štarta je bilo noro vroče..Vzdušje fenomenalno,družba TOP..organizatorju vse pohvale..In predvsem mi je všeč,ker je med motoristi tudi veliko tekačev.. ŠE PRIDEMO!! igorkr, Kmet2, RobiRoberto in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Julij 18, 2015 Deli Objavljeno Julij 18, 2015 Lepo @BMWRIDER. Tudi mene mika tek ob Bledu, mogoče pa drugo leto. Včeraj je gizela Dibaba postavila nov mejnik na 1500m: Zdaj bodo dekleta lovile 3:50.07 na 1500m progi, kar je 2´33˝/km tempo. :blink: Tudi jaz občasno treniram takšen tempo na :grrr BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BMWRIDER Objavljeno Julij 19, 2015 Deli Objavljeno Julij 19, 2015 Lepo @BMWRIDER. Tudi mene mika tek ob Bledu, mogoče pa drugo leto. Včeraj je gizela Dibaba postavila nov mejnik na 1500m: Zdaj bodo dekleta lovile 3:50.07 na 1500m progi, kar je 2´33˝/km tempo. :blink: Tudi jaz občasno treniram takšen tempo na :grrr No,pa dobrodošel naslednje leto...Če bo le mogoče,smo bili zelo enotni v odločitvi,da se BLEJSKE 10KE udeležimo vsako leto-..PA LAHKO SE NAM PRIDRUŽI ŠE KDO IZ FORUMA.. Kar se pa Gizele tiče in njenih temnopoltih sovrstnikov in sovrstnic v atletskih panogah ,se jim bela rasa lahko na VELIKOOOO KLANJAAA.. :worship: :worship: :worship: Nikdar jim ne bomo konkurirali...Ampak,zelo zanimiv je razlog..Ni problem v kondiciji..Belci jo imamo...Ni problem niti v vzdržljivosti...,tidi v tem smo žilavi..Hec je v genih in konstrukciji gležnja in ahilovi tetivi..Temnopolta rasa baje ima gleženj veliko bolj ožji in tetivo abnormalno daljšo,ki je zelo pomembna pri odrivu in nagibu koraka...Zanimivo,a ne.. Ampak kljub temu,naj vas to ne demotivira..Kenijce boste srečal le na LJUBLJANSKEM MARATONU (če niste eni izmed rednih udeležencev pravih svetovnih maratonov),pa se jih splača mal pokukat (vsaj v gležnje )in prečekirat njihovo tehniko teka....Če vas pa zanima,kako prehrano imajo..??..Se tudi sama sprašujem...Ker tako suhih prekelj slovenci niti za oporo fižoletov ne uporabljamo.. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 i...Ampak,zelo zanimiv je razlog..Ni problem v kondiciji..Belci jo imamo...Ni problem niti v vzdržljivosti...,tidi v tem smo žilavi..Hec je v genih in konstrukciji gležnja in ahilovi tetivi..Temnopolta rasa baje ima gleženj veliko bolj ožji in tetivo abnormalno daljšo,ki je zelo pomembna pri odrivu in nagibu koraka...Zanimivo,a ne.. uporabljamo.. :) Hm...bi mi znala razložiti, zakaj pa potomci Kunta Kinteja v vodi ne dominirajo. Ne zajeb..., samo sprašujem. BMWRIDER 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 Ne bi vedel, da bi Etiopijci imeli drugačno konstrukcijo gležnja ali Ahilove tetive od nas, vem pa da živijo na visoki nadmorski višini, torej že od rojstva dihajo bolj redek zrak od večine Evropejcev, zaradi česar je njihov kardiopulmonalni sistem dosti bolj optimiziran od našega. Glavno mesto Adis Abeda leži recimo krepko čez 2000m nadmorske višine (povprečna n.v. je nekje +2400m). Enako velja za Kenijce. BMWRIDER in pajkica 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 20, 2015 Deli Objavljeno Julij 20, 2015 vic o etiopijskih tekačih : - Zakaj Etiopijci tečejo tako hitro? - Ker pri njih ne poznajo širokega povijanja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 (popravljeno) vic o etiopijskih tekačih : - Zakaj Etiopijci tečejo tako hitro? - Ker pri njih ne poznajo širokega povijanja. Ne zastopm PizdaSmGlupKoTočakPress Popravljeno Julij 21, 2015. Popravil I30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 Nikdar jim ne bomo konkurirali...Ampak,zelo zanimiv je razlog..Ni problem v kondiciji..Belci jo imamo...Ni problem niti v vzdržljivosti...,tidi v tem smo žilavi..Hec je v genih in konstrukciji gležnja in ahilovi tetivi..Temnopolta rasa baje ima gleženj veliko bolj ožji in tetivo abnormalno daljšo,ki je zelo pomembna pri odrivu in nagibu koraka...Zanimivo,a ne.. .. to jest žeskozi govorim... pa me nben noče zastopit. Tek je zdrav...in nezdrav... Sem že pisal. Tista afriška plemena tečejo že tisočletja ...na stotine generacij.....in so tekli...in tekli... in nekateri še tečejo...in so se tekom evolucije tudi tako razvili, da lahko brez škode za telo pretečejo dalše razdalje..... no ja... dolgo pa ne bodo več, ker jim ne bo treba.... ... ne more se pa primerjat en iz Spodnjih Fukovcev, ki se je pri 40-ih odločil, da bo pa zdej laufal vsak dan po 10-20 km..... maratone....itd. Nima osnove za to. No ja.... mogoče je njegov foter res enkrat laufal... in to za njegovo mamo do taprvega senika... pol je pa itak počepnila... I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 Ne zastopm PizdaSmGlupKoTočakPress ni treba, jaz sem tut rabla precej :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
I30 Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 .. No ja.... mogoče je njegov foter res enkrat laufal... in to za njegovo mamo do taprvega senika... pol je pa itak počepnila... A če to zmorem, to pomen de sem še dobr tekač? Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 A če to zmorem, to pomen de sem še dobr tekač? ... zmeri se najde kaka počasnejša od tebe.... .... to se pravi, da si še dober tekač. ... če pa tudi to ne zmoreš... pa (p)ostaneš drkač.. (govorim na splošno) I30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Julij 21, 2015 Deli Objavljeno Julij 21, 2015 A če to zmorem, to pomen de sem še dobr tekač? To pomeni, da si fenomenalen tekač. Ker s spuščenimi hlačami je bistveno teže laufat kot z dvignnjeno kiklo. BMWRIDER, Zivnorc, Andrejcer in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 Ekola, danes pretekla 15km Občutek fenomenalen Zivnorc, skalar36, motolover in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 2 hours ago, Natty said: Ekola, danes pretekla 15km Občutek fenomenalen Zdaj se mirno lahko prijaviš na Mali kraški maraton. Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 pred 14 minutami, motolover pravi: Zdaj se mirno lahko prijaviš na Mali kraški maraton. Ahh ne...sem bila na enem maratončku, pa je bilo tok rivalstva, da sem mislila, da tečemo za življenje...je čist fletn tečt sam Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 Sem mislil, da je to tvoj prvi 15km tek. Rivalstvo? No, ja malo pa mora biti, da daš več od sebe in zveš kje so tvoje meje. Drugače je dolgčas. Koliko si pa tekla na maratončku? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 Nove raziskave so pokazale, da je tek zdrav do 3 x na teden največ 4km, kar je več je slabo za srce, težave pretiravanja se pokažejo po 50 letu, bolj priporočajo hojo vsak dan Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 13, 2015 Deli Objavljeno December 13, 2015 (popravljeno) In poštar vpraša zdravnika: "ali moram hoditi 5km po službi ali pred?" Popravljeno December 13, 2015. Popravil motolover Natty 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 pred 14 urami, motolover pravi: Sem mislil, da je to tvoj prvi 15km tek. Rivalstvo? No, ja malo pa mora biti, da daš več od sebe in zveš kje so tvoje meje. Drugače je dolgčas. Koliko si pa tekla na maratončku? Ma je rivalstvo, pa komolčkanje, pa spotikanje...Sem pa že raje sama Tekla sem desetko - 51 min - to je blo že kar par let nazaj, ko sem imela 10 kg več Včeraj - 15 km - 42 minutk zame...oooodlično... pred 12 urami, sayo pravi: Nove raziskave so pokazale, da je tek zdrav do 3 x na teden največ 4km, kar je več je slabo za srce, težave pretiravanja se pokažejo po 50 letu, bolj priporočajo hojo vsak dan Za srce je kaj druzga slabše...tek pa, kolikor kdo zmore...jaz preko sebe nikoli ne grem UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motolover Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Štos je v tem, da tisti, ki ne tečejo, ponavadi tudi hodijo ne. Jaz zaradi težav s sklepi več ne tečem, hoditi se mi pa tudi ne da, mi je ekstra dolgočasno, zato sem zamenjal šport. Važno, da se nekaj počne, da poženeš kri in pljuča. 11 minutes ago, Natty said: Ma je rivalstvo, pa komolčkanje, pa spotikanje...Sem pa že raje sama Tekla sem desetko - 51 min - to je blo že kar par let nazaj, ko sem imela 10 kg več Včeraj - 15 km - 42 minutk zame...oooodlično... Za srce je kaj druzga slabše...tek pa, kolikor kdo zmore...jaz preko sebe nikoli ne grem Potem maratončka (21km) še nisi tekla? Na 21 in 42 nisem nikoli doživel komolčkanja in spotikanja. Čisto solidni časi. Komot štartaš na čas pod 1h 30 na 21km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Pravkar, motolover pravi: Štos je v tem, da tisti, ki ne tečejo, ponavadi tudi hodijo ne. Jaz zaradi težav s sklepi več ne tečem, hoditi se mi pa tudi ne da, mi je ekstra dolgočasno, zato sem zamenjal šport. Važno, da se nekaj počne, da poženeš kri in pljuča. Potem maratončka (21km) še nisi tekla? Na 21 in 42 nisem nikoli doživel komolčkanja in spotikanja. Čisto solidni časi. Komot štartaš na čas pod 1h 30 na 21km. Bom vidla, kok bo časa za trenirat...bi pa 21 res enkrat poskusla ...bemti..sam to je še 6 km več Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 (popravljeno) pred 37 minutami, Natty pravi: Ma je rivalstvo, pa komolčkanje, pa spotikanje...Sem pa že raje sama Tekla sem desetko - 51 min - to je blo že kar par let nazaj, ko sem imela 10 kg več Včeraj - 15 km - 42 minutk zame...oooodlično... Za srce je kaj druzga slabše...tek pa, kolikor kdo zmore...jaz preko sebe nikoli ne grem Potem si za 4 minute podrla ženski svetovni rekord, ki znaša 46:28 ... Popravljeno December 14, 2015. Popravil boych skalar36, TakeALookAround in Andrejcer 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Pravkar, boych pravi: Potem si za 4 minute podrla ženski svetovni rekord, ki znaša 46:28 ... In koliko je potem moški? Če moj preteče 15 km v 38 minutah? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 pred 4 minutami, Natty pravi: In koliko je potem moški? Če moj preteče 15 km v 38 minutah? Po Wikipedii 41:13 ... po moje bo potrebno štoperico menjat ... Klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Natty Objavljeno December 14, 2015 Deli Objavljeno December 14, 2015 Pravkar, boych pravi: Po Wikipedii 41:13 ... po moje bo potrebno štoperico menjat ... Klik Ma je štoparica čist kul, veš...S telimi podatki neki nau štimal...Al sva pa tok dobra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se