Gallus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 opa...pol pa treba it...ŠEFICA SEVEDA...SAM EN POGOJ JE...JEST DEŽURNI KUHAR V SOBOTO... :naughty: :naughty: :naughty: ... jaz tega ne bi jedel ... :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ... jaz tega ne bi jedel ... :evilgrin: Neču ni ja.. :grrr A si vido predlog za barve Suljota za novo sezono? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 A si vido predlog za barve Suljota za novo sezono? :hmm: ... kaj pa je sedaj pogruntal ? ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ... kaj pa je sedaj pogruntal ? ... to je šeficina ideja :worship: :worship: :worship: v skaldu z bazo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ... kaj pa je sedaj pogruntal ? ... Evo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 ... in media res ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Vsi udeleženci sobotne turneje dobite danes slike na mail. :yes: @Gallus: Pelargonije ti tako poudarijo oči.. :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 @Gallus: Pelargonije ti tako poudarijo oči.. :rolleyes: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: ...tebe pa gorsko-prekmurski zrak tako osveži, da kar žariš... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 (popravljeno) ...tebe pa gorsko-prekmurski zrak tako osveži, da kar žariš... :rolleyes: nope...to je od šihta :krneki: :krneki: ....visoko čelo pa od emša... :naughty: :naughty: :naughty: zanimivo pa je, da tebe posavski zrak uspava... :whistle: :whistle: :whistle: Popravljeno Julij 10, 2008. Popravil RAF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 decaf...dans bi bla sam ninja s kavo pr vasv službi zadovoljna ... :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 decaf...dans bi bla sam ninja s kavo pr vasv službi zadovoljna ... :naughty: :naughty: :naughty: KJE? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 KJE? :unsure: pr šefuuuuuu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Vsi udeleženci sobotne turneje dobite danes slike na mail. :yes: @Gallus: Pelargonije ti tako poudarijo oči.. :rolleyes: ... mam lepe ne ... :winkiss: :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 KJE? :unsure: Ker je zopet nekdo odsoten in je tajnica Saška na delu....in tko je bla kava z jajci...torej le ti zadovoljna, če bi prišla vsi ostali tuki pa ne.... :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 nova pijača ki me je zasvojila je v vrečki :naughty: tak enih 5 gramov. imenuje se cedevita :whistle: samo se mi zdi da so stranski efekti prevec se ukvarjam z športom, gvihti, fuzbal itn..... :closedeyes: hmm kak zdravo hilton? :unsure: Pazi to pa ni zdravo za srce....toliko športa :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 rajš prid na kak kufeeeeeeee :whistle: :worship: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Pazi to pa ni zdravo za srce....toliko športa :whistle: eh saj ves Herbalife pa to :whistle: eh srce je ko kamen, ne da se ga uničit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 rajš prid na kak kufeeeeeeee :whistle: :worship: :naughty: kdo?? jaz :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 kdo?? jaz :unsure: jap... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 jap... A lahka js tud prlezem... :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 jap... hja po novo gumo bi moral it. bankomat mi noče penezov dat :evilgrin: no saj za kafe še mam :closedeyes: . samo rahla časovna stiska je danes... da vidim če mi uspe danes. javim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 10, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2008 hja po novo gumo bi moral it. bankomat mi noče penezov dat :evilgrin: no saj za kafe še mam :closedeyes: . samo rahla časovna stiska je danes... da vidim če mi uspe danes. javim danes men ne rata...beri nemogoče....ko bomo kje v bližini pa itak da javim... :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Najavljam svojo odsotnost na servisih za nekaj časa. Beri ta teden pa še drug teden. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 10, 2008 Deli Objavljeno Julij 10, 2008 Jap danes ne....drugič! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se