decaf Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Kaj je banda za juter...RACE or STAY AT HOME????? :unsure: Pri nas trenutno takle :hmm: ...slabo kaže :BUA: :BUA: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Ne skrbi,jutri bo ko šus :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 22, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 22, 2008 jap...servis narejen...naš moto...: "poslije našeg stručnog zahvata oporavka nemoguča....." :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 Ne skrbi,jutri bo ko šus :rolleyes: Optimisti, vse za čevape pa limonovc...ampak slednjega nimam, tak ko drugič, čevapi pa so :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 22, 2008 Deli Objavljeno Julij 22, 2008 jap...servis narejen...naš moto...: "poslije našeg stručnog zahvata oporavka nemoguča....." :whistle: :whistle: :whistle: A spet ste šraufali :rolleyes: ...hmm bom mogu menjat, vam vsaj ni dolgcajt ob deževnih vremenih :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 SONČEK!!!!!!!! GASAAAAAAAAAAAA :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 SONČEK!!!!!!!! GASAAAAAAAAAAAA :naughty: :naughty: :naughty: ki je sonce :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ki je sonce :hmm: :hmm: Sonček se v Velenju malo kaže, gor v smeri SG-Golica pa takle od tukile :headbang: Pa dobro JUTRO vsem!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Prlekija je v dežju.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Optimisti, vse za čevape pa limonovc...ampak slednjega nimam, tak ko drugič, čevapi pa so :naughty: Škoda,da nista z šefico mogla zraven,je tko fino motor opralo,pa kišnjaka tud :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Škoda,da nista z šefico mogla zraven,je tko fino motor opralo,pa kišnjaka tud :krneki: ... kaj pi**iš ... samo malo vlage je bilo ... nič drugega ... :whistle: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ... kaj pi**iš ... samo malo vlage je bilo ... nič drugega ... :whistle: :evilgrin: Kdo pizdi,saj sem rekel fino zastonj pranje :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Kdo pizdi,saj sem rekel fino zastonj pranje :whistle: Ne boj..mesarsko pranje...ups...klanje... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Sonček se v Velenju malo kaže, gor v smeri SG-Golica pa takle od tukile :headbang: Pa dobro JUTRO vsem!!!! Golica bla suha...ugodnih 8 stopinj celzija...skor mal soparno :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 Golica bla suha...ugodnih 8 stopinj celzija...skor mal soparno :unsure: :unsure: pa ti si ekstremni motorist oz norec :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 pa ti si ekstremni motorist oz norec :OK: ZAKAJ ŽE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 pa ti si ekstremni motorist oz norec :OK: Pust mu veselje no...sj je dost dolgo štrajkal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ZAKAJ ŽE golica 8 stopinj :unsure: grrrr zebe. no drugič pokliči da se nebos sam vozo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 golica 8 stopinj :unsure: grrrr zebe. no drugič pokliči da se nebos sam vozo :whistle: bolš da je 8 stopinj pa suho na Golici...ko pa 11 stopinj pa lije u Mariboru...ej...še Gamsa sn fulu...bemu miša :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 bolš da je 8 stopinj pa suho na Golici...ko pa 11 stopinj pa lije u Mariboru...ej...še Gamsa sn fulu...bemu miša :krneki: :krneki: :krneki: ahhhh. sramota da si bazo sfulal :krneki: . no smena z jajci je bla :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 23, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 23, 2008 ahhhh. sramota da si bazo sfulal :krneki: . no smena z jajci je bla :headbang: sem vesel da sem šel pol mimo...hahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 23, 2008 Deli Objavljeno Julij 23, 2008 sem vesel da sem šel pol mimo...hahaha Aha, pol pa js tud nisem dost zamudu... Ota pa itak verjetn tud ni blo tam :whistle: Mopeda pa tud še ne rabim oprat tko da... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Julij 24, 2008 Avtor Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Aha, pol pa js tud nisem dost zamudu... Ota pa itak verjetn tud ni blo tam :whistle: Mopeda pa tud še ne rabim oprat tko da... B) danes perem mojega...pridi pomagat...pol boma šla pa pogledat če ota ni v moji bazi :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
decaf Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 danes perem mojega...pridi pomagat...pol boma šla pa pogledat če ota ni v moji bazi :whistle: :whistle: :whistle: A ti ga ni včeraj dost opralo?? :naughty: Ti bi danes spet, ja kak si skrben :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 24, 2008 Deli Objavljeno Julij 24, 2008 Jutro banda. Kam gremo danes na furo? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se